2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
5+5 bizim de😊 6+1de umarim gorulebilir kalp atimi. Hos gerci daha keseyi bile gormedim ben ama🤣
Sen iyi dayandin valla. Gerçi ben panik olup acillerde gördüm keseyi hep. Bunları saklıyorum şimdi 😅😅

Eklentiler

• IMG-20231107-WA0013.jpeg
    IMG-20231107-WA0013.jpeg
    82,2 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar merhaba sat a göre 6+1 bugün 2 gün önce kesemizi görmüştük ve muayenenin akşamında 1 damla toz pembe kahve karışımı akıntım oldu, ertesi gün yine 1 damla aynı şekilde bugünde 2 damla geldi ağrım yok böyle bişey yaşayan var mı 😞 ilk gebeliğimde kahverengi akıntım vardı progestana rağmen geçmemişti ve kaybettim.

Kızlar merhaba sat a göre 6+1 bugün 2 gün önce kesemizi görmüştük ve muayenenin akşamında 1 damla toz pembe kahve karışımı akıntım oldu, ertesi gün yine 1 damla aynı şekilde bugünde 2 damla geldi ağrım yok böyle bişey yaşayan var mı 😞 ilk gebeliğimde kahverengi akıntım vardı progestana rağmen geçmemişti ve kaybettim.
Canım bir doktora gitsene hemen kontrol ettir. Bazı lekeleri normal bazı lekeleri de anormal karşılıyorlar

Kızlar hamişlerin duası kabul olur derler..banada dua edin nolur 15 aydır bebiş istiyoruz. 2 kez gebe kaldım onlarda pıhtılaşmadan dolayı sanırım gittiler.1.cisi beta 600 iken düşüşe geçti diğeri beta 30 iken düşüşe geçti.Bazen cidden yıldım gibi hissediyorum banada dua edin nolur geçen ay çatlatma iğnesi ile gebe kaldım en son.Bu ay yine olur diye beklenti içerisindeyim bugün çatlatma iğnesinin 15.günü ve koca bir negatif..Zaten pko var zor gebe kalıyorum

Doktora görünmen gerekiyor canım kanama Alanı var mı yok bakmalılar belki iğne yapar ona göre tedbir alır inşallah sağlıklıdır kötü düşünme normal bi lekelenme bile olabilir 🙏🏼

Doktora görünmen gerekiyor canım kanama Alanı var mı yok bakmalılar belki iğne yapar ona göre tedbir alır inşallah sağlıklıdır kötü düşünme normal bi lekelenme bile olabilir
Doktorumla konuştum önemli bişey olduğunu sanmıyorum Protestan kullan dedi dayanamadım devlete gittim kesemi gördüm 10 mm olmuş şükür lekelenmenin de normal olduğunu söyledi bu haftalarda 🙏

X