- Konu Sahibi sacibelinde
Benim de 1de erken saate almamiz iyi olmus. Cok merak ediyorum12:00 da kuzum sabah toplantilarim vardı öğlene ayarladım o yüzden senin kaçta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 1de erken saate almamiz iyi olmus. Cok merak ediyorum12:00 da kuzum sabah toplantilarim vardı öğlene ayarladım o yüzden senin kaçta?
Zaman hizli geciyor gibi bir yanadan da hic gecmiyor gibi12:00 da kuzum sabah toplantilarim vardı öğlene ayarladım o yüzden senin kaçta?
Valla bu haftasonu geçmez kuzum bugün biz 6 haftalık oldukBenim de 1de erken saate almamiz iyi olmus. Cok merak ediyorum
5+5 bizim de 6+1de umarim gorulebilir kalp atimi. Hos gerci daha keseyi bile gormedim ben amaValla bu haftasonu geçmez kuzum bugün biz 6 haftalık olduk
Sen iyi dayandin valla. Gerçi ben panik olup acillerde gördüm keseyi hep. Bunları saklıyorum şimdi5+5 bizim de 6+1de umarim gorulebilir kalp atimi. Hos gerci daha keseyi bile gormedim ben ama
Döllenmesine yerine göre değişiyor ama Görünebilir 6+1 de gördüm5+5 bizim de 6+1de umarim gorulebilir kalp atimi. Hos gerci daha keseyi bile gormedim ben ama
Masallah kuzum insallah ben de gorebilirimDöllenmesine yerine göre değişiyor ama Görünebilir 6+1 de gördüm
Hadi inşallah canımmm güzel haberlerleMasallah kuzum insallah ben de gorebilirim
Gözünaydın canımGünaydın kızlar bugün kalp atışı görmeye gittim çok şükür ultrason da gördüm 6+4 de ama dinletmediler erken diye
Gözün aydın canımmGünaydın kızlar bugün kalp atışı görmeye gittim çok şükür ultrason da gördüm 6+4 de ama dinletmediler erken diye
Canım bir doktora gitsene hemen kontrol ettir. Bazı lekeleri normal bazı lekeleri de anormal karşılıyorlarKızlar merhaba sat a göre 6+1 bugün 2 gün önce kesemizi görmüştük ve muayenenin akşamında 1 damla toz pembe kahve karışımı akıntım oldu, ertesi gün yine 1 damla aynı şekilde bugünde 2 damla geldi ağrım yok böyle bişey yaşayan var mı ilk gebeliğimde kahverengi akıntım vardı progestana rağmen geçmemişti ve kaybettim.
Doktora görünmen gerekiyor canım kanama Alanı var mı yok bakmalılar belki iğne yapar ona göre tedbir alır inşallah sağlıklıdır kötü düşünme normal bi lekelenme bile olabilirKızlar merhaba sat a göre 6+1 bugün 2 gün önce kesemizi görmüştük ve muayenenin akşamında 1 damla toz pembe kahve karışımı akıntım oldu, ertesi gün yine 1 damla aynı şekilde bugünde 2 damla geldi ağrım yok böyle bişey yaşayan var mı ilk gebeliğimde kahverengi akıntım vardı progestana rağmen geçmemişti ve kaybettim.
Doktorumla konuştum önemli bişey olduğunu sanmıyorum Protestan kullan dedi dayanamadım devlete gittim kesemi gördüm 10 mm olmuş şükür lekelenmenin de normal olduğunu söyledi bu haftalardaDoktora görünmen gerekiyor canım kanama Alanı var mı yok bakmalılar belki iğne yapar ona göre tedbir alır inşallah sağlıklıdır kötü düşünme normal bi lekelenme bile olabilir
Evet normal oluyo kırmızı kan gelmediği sürece ama olsun için rahat etti en azından çok sevindimDoktorumla konuştum önemli bişey olduğunu sanmıyorum Protestan kullan dedi dayanamadım devlete gittim kesemi gördüm 10 mm olmuş şükür lekelenmenin de normal olduğunu söyledi bu haftalarda
Merhaba aramıza hoşgeldin2 Gün önce devlet hastahanesinde doktor kese var bebek yok demişti.2 hafta sonra tekrsr bakalim dedi.bekleyemedim ozele gittim.bebegi de gördük.kalp atışını da duyduk.6+3 dedi doktor.beni de ekler misiniz listeye?