- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
- Konu Sahibi sacibelinde
Bende pazartesi gidecegim ya hadi inşallahPazartesi gidicem İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pazartesi gidecegim ya hadi inşallahPazartesi gidicem İnşallah
Kalp atışı duymaya ne zaman gideceksiniz kızlar?
Bebisi de görmüşsün ne güzel hadi darısı kalp atışınaDoktor bana 1 hafta 10 gün sonra gel dedi. Ben haftaya randevu aldım 6+5 oluyoruz haftaya
Pazartesi kuzum aldım randevuyu bekliyorumSen ne zaman gidiceksin canım
Pazartesi kacta randevun kuzum?Pazartesi kuzum aldım randevuyu bekliyorum
Ben imom kullanıyorum hamilelik dönemi için omega3 ve vitamin takviyesiMerhaba hanımlar, sizin şu an kullandığınız bir vitamin var mı?
Vinalac kullanıyorumMerhaba hanımlar, sizin şu an kullandığınız bir vitamin var mı?
12:00 da kuzum sabah toplantilarim vardı öğlene ayarladım o yüzden senin kaçta?Pazartesi kacta randevun kuzum?
Çok sevindim ekliyorum
Ben ilk bebeğimde 5+3 te kalp atışını duymuştuk cnm yarın benimde randevum var yarın 5+3 oluyoruz bakalım duyabilcekmiyiyzKızlar 5.haftada kalp atışı duyuluyor mu ?
Canım ben 5+3 de sadece yolk sac gorebildim. 6 sonrası dediler kalp atışı içinKızlar 5.haftada kalp atışı duyuluyor mu ?
Sadece folat. 10. Haftaya kadar vitamin kullanmam sanırımMerhaba hanımlar, sizin şu an kullandığınız bir vitamin var mı?
Ben haftaya 5 olcam duyabiliriz demisti doktor ama bilmiyorm vallaKızlar 5.haftada kalp atışı duyuluyor mu ?
Henüz daha gitmedim ben de 6. Haftayı beklicem öyle gitmek istedimBen haftaya 5 olcam duyabiliriz demisti doktor ama bilmiyorm valla
Direk 6 yı bekleyeyim o halde teşekkür ederim inşallah duyarızCanım ben 5+3 de sadece yolk sac gorebildim. 6 sonrası dediler kalp atışı için
Amin canım inşallah akıntı ilaçtan kaynaklıdır diye düşünmüştüm neyse yarın inşallah güzel sonuç çıkar Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahÖncelikle inşallah aramıza katılırsın. Gebeliğin ilk haftalarında Aynı regl sancısı gibi sancılar olabiliyor benim yeni yeni geçiyo. Su gibi akıntıda normal. İlaçta geri geliyo dediğin gibi
Bu ağrıların arkası gül bahçeleri cennet kokusu inşallah sabretBenim bazen hic agrim olmuyor bazen oluyor degişik durum alışcaz artık
Amin canım inşallah Rabbim sanada burdaki tüm kızlara bebeklerini sağsalim kucağına almayı nasip etsinInsallah seni de aramizda görürüz
Eşimle konuştuk geçen 17 si gibi gidelim özele devam edelim dedi bana kalsa Aralık ilk haftası diyordum bana kalmıyormuş onu anladımKalp atışı duymaya ne zaman gideceksiniz kızlar?
En erken 6. Hafta canım benim bildiğimKızlar 5.haftada kalp atışı duyuluyor mu ?