2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Günaydın kızlar ben yine ayın 3 üne randevu aldım oysaki Şubat 2 ye kadar gitmeme gerek yoktu bu sabırsızlık ne olck Dr diceğim bahaneyi bulamıyorum
Hahahahsa ne bahanesi kuzu direk bebeğimi görmeye geldim bahanem yok de kız görmeye gider gibi olur ama olsundu

Kızım 6 yaşında hala korkuyorum özellikle şu çocuk ölüm videoları veya çocuklar ile ilgili kötü videolara denk gelince gece gidip kontrol ediyorum çok normal merak etme

Ama sonra ayda bire düşünce hareketler de gelecek artık yarın gitmeye karar verdim ne der acaba bana cinsiyet söylemez henüz
Beni tiroidlerde mahvetti şimdiden 3 kere dahiliyeye gittim sadece kadın doğum da değil o yordu aslında yoksa bebişi görmek çok güzel

Hahahahsa ne bahanesi kuzu direk bebeğimi görmeye geldim bahanem yok de kız görmeye gider gibi olur ama olsundu
Çok gidiyorm canım şikayetin ne diyor ben direk ultrason tarafına gidip karnımı açıyorum şeyyy diyorum başlıyorm gerçekten iyi değilim ama hareketlenince geçecek inşallah

Çok gidiyorm canım şikayetin ne diyor ben direk ultrason tarafına gidip karnımı açıyorum şeyyy diyorum başlıyorm gerçekten iyi değilim ama hareketlenince geçecek inşallah
Ben cuma günü gittiğimde doktor da sordu ne şikayetin var diye direk merak ettim geldim dedim güldü böyle gözüme sokarcasına iyice yaklaştırıp gösterdi bide utandım

Ben cuma günü gittiğimde doktor da sordu ne şikayetin var diye direk merak ettim geldim dedim güldü böyle gözüme sokarcasına iyice yaklaştırıp gösterdi bide utandım
İşte devletemi gitin bilmiyorum ama devlet o kadar güzel gülmüyor geçen gitim diyo o sen degilmiydn askerlik bile 6 ay gebelik hala 9 ay evet dedim

Benimkine de bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20231226_192019.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20231226_192003.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20231226_191945.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 77
Ay benim göbeğim çok komik yarın partimiz var kadifemsi bir elbise giyicem deneyeyim dedim bildiğin hamile göbeği olmuş pantolonla o kadar belli değil yarın unutmazsam fotoğraf atarım
Yaaaa bu Çok güzelllll valla göbek şov yapalım Allahım göbeğimden ilk defa çekinmiyorum ve saklamıyorum bu mükemmel bi şey

Yaaaa bu Çok güzelllll valla göbek şov yapalım Allahım göbeğimden ilk defa çekinmiyorum ve saklamıyorum bu mükemmel bi şey
Ya benim dumduzdu göbeğim hatta piercing vardı şimdi bir tuhaf hiç alışkın değilim bugün muayenede kocaman oldu göbeğim dedim asistan beni hazırlarken ay yok minicik dedi alışmam zaman alacak sanırım şuan dolaptaki kotlarim göbekten olmuyor, tayt ve elbiselere kaldım valla. İleriki dönemde alışveriş yaparım diye düşünüyorum şuan erken gibi geliyor

Ay valla 2 çizgi vardı o kadar 3 yoktu hatta doktor kız gibi ama sakın alışveriş yapma değişebilir dedi

Ben bol bol tayt ve koca tişörtlerine geçiş yapmayı planlıyorum bir de çok hevesim var salopet alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…