- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.401
Bu bende de var yaa ama ben kendimi bildim bileli varAlt göbek biraz çıktı evet ama yemek sonrası ve akşamları üst mide tarafım şişiyor kocaman alt göbekten daha şiş oluyor
Bende dokunuyorum sonrasında tahtayı bıçağı ve ellerimi iyice yıkıyorum bi yere değmeden özellikle yüzüne ağzına falanKızlar çiğ et elleyen var mı aranızda benim yemek için kuş başı doğramam lazım da
Hahahahsa ne bahanesi kuzu direk bebeğimi görmeye geldim bahanem yok deGünaydın kızlar ben yine ayın 3 üne randevu aldım oysaki Şubat 2 ye kadar gitmeme gerek yoktu bu sabırsızlık ne olckDr diceğim bahaneyi bulamıyorum
Beni tiroidlerde mahvetti şimdiden 3 kere dahiliyeye gittim sadece kadın doğum da değil o yordu aslında yoksa bebişi görmek çok güzelAma sonra ayda bire düşünce hareketler de gelecek artık yarın gitmeye karar verdim ne der acaba bana cinsiyet söylemez henüz
Ay benim göbeğim çok komik yarın partimiz var kadifemsi bir elbise giyicem deneyeyim dedim bildiğin hamile göbeği olmuş pantolonla o kadar belli değil yarın unutmazsam fotoğraf atarımkızlaaar merak ediyorum göbişler çıktı mıııııı
Çok gidiyorm canım şikayetin ne diyor ben direk ultrason tarafına gidip karnımı açıyorum şeyyy diyorum başlıyormHahahahsa ne bahanesi kuzu direk bebeğimi görmeye geldim bahanem yok dekız görmeye gider gibi olur ama olsundu
Ben cuma günü gittiğimde doktor da sordu ne şikayetin var diyeÇok gidiyorm canım şikayetin ne diyor ben direk ultrason tarafına gidip karnımı açıyorum şeyyy diyorum başlıyormgerçekten iyi değilim ama hareketlenince geçecek inşallah
İşte devletemi gitin bilmiyorum ama devlet o kadar güzel gülmüyorBen cuma günü gittiğimde doktor da sordu ne şikayetin var diyedirek merak ettim geldim dedim güldü böyle gözüme sokarcasına iyice yaklaştırıp gösterdi bide utandım
Off aynı ama pul pul olma işi hamilelikte başladıBenim de aynı ergenlikten kalma çatlak var ve sabah nemlendirici sürsem akşam etmeden dökülür pul pul
Yaaaa bu Çok güzelllllAy benim göbeğim çok komik yarın partimiz var kadifemsi bir elbise giyicem deneyeyim dedim bildiğin hamile göbeği olmuş pantolonla o kadar belli değil yarın unutmazsam fotoğraf atarım
Renklide erkek gibi canım. Diğerlerinde açidan görünmüyor. Ne kadarlık oldu bebiş maşallahBenimkine de bakar mısınız
Ya benim dumduzdu göbeğim hatta piercing vardı şimdi bir tuhaf hiç alışkın değilimYaaaa bu Çok güzelllllvalla göbek şov yapalım Allahım göbeğimden ilk defa çekinmiyorum ve saklamıyorum bu mükemmel bi şey
Renklide pipi gördüm sankiBenimkine de bakar mısınız
Ay valla 2 çizgi vardı o kadar 3 yoktuO kadar hareketli çekilmiş ki flu geldi bana, ekranda netlestigi zaman olmuştur aslında hatta benim bebeginkini doktor bana değil de ben doktora söyledim o yüzden hatırlıyor musun bir görüntü. Kız genellikle 3 çizgi şeklinde, erkek normal çıkıtnti oluyor
Bende 7. Ayı devirince inşallah yapacağım alışverişi acele etmiyorum hiçbir şey bakmadım vallaAy valla 2 çizgi vardı o kadar 3 yoktuhatta doktor kız gibi ama sakın alışveriş yapma değişebilir dedi
Çok şükür iyiyiz hepimiz sen nasılsınkızlar iyi akşamlar bayadır gelemedim buralara nasılsınız bebişler nasıll
Ben bol bol tayt ve koca tişörtlerine geçiş yapmayı planlıyorumYa benim dumduzdu göbeğim hatta piercing vardı şimdi bir tuhaf hiç alışkın değilimbugün muayenede kocaman oldu göbeğim dedim asistan beni hazırlarken ay yok minicik dedi alışmam zaman alacak sanırım şuan dolaptaki kotlarim göbekten olmuyor, tayt ve elbiselere kaldım valla. İleriki dönemde alışveriş yaparım diye düşünüyorum şuan erken gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?