Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya eltin yoksa?Bu kez de kaynana vaaaaaar görümce vaaaaaaaar :tomato:
çok şükür görümcem yok.. ordan yırttım:icecream:
kız şekerim kıskansın bee demek kendinden üstün görüyo seni çantan oninkinden ucuzda olsa aaa benim çantam çok güzel tam istediğim gibi de zevk meselesi de işte onu şımartma öyle yok seninki pahalı deyip o hava atınca sende at ya şakayla karışık tmmı iyi davranınca sende iyi davran kız ne takıyon öyle kocanla hayatın tadını çıkar
hakikaten durumu benden iyi evi arabası iyi bir maaşı var.eşiyle mutlu cildi fiziği düzgün bir insan beni neden kıskanır.
yorumlarınızı bekliyorum.
kızlar birde şöyle bi sorun var sözlümle benim babamız yok herşeyi kendimiz yapacağız
kayınvalidem herşeyi eltim ve kaynıma yapıyo biz bu yaz evlilik düşünüyoruz hiç bi maddi manevi desteği yok..
eltimin korkusundan bana sopuk durması beni çok üzüo sözlümde üzülüo annesinin kullanılmasına..
ama benim daha büyük sorunum var eltim sert kawgacı old. için sözlümün teyzeleri annesi evlenince benim kayınwalidemle yasayacağımı söylüo ben çok yumuşak başlıymışım herkesle uyum sağlıomuşum.. ama ben 17 yasıma kadar babane ile kadım çok zor günler gecirdik, anne babam ayrıldı ananeme yerleştik 24 yasımdayım bu yasa kadarda anane ile yasadım o kadar zorki insanın anne babasından oluşan dış etkilerden bağımsız yuwası olmaması ağzım o kdr yandıki ewlenincede kayınwalide ben biterim artık.. sözlüm ilkin annesi ile yasama taraftarı idi o elti fena die.. ama ben bunları uzun uzun anlattım yoksa hiç günahıma girme dedim tamam diyo ama korkuom hak mı bu her türlü maddi yardımı eltimlere yapıo aama ilerde benle yasayacğını söylüo herkese ben ne yapacağım şaşrıdım.. sözlüm otur dio oturuo kalk die kalkıo onun korkusundan yanımda bile duramıo birde benle yasayacağını kafasına yerleştirmiş... ki aynı yöre insanı olsak .. değiliz ben çok gittim onlara onlar sözlüm okurken çok geldiler çok farklıyız siyasi acıdan dini açıdan sözlümün annesi ile inanılmaz farklıyız nerde nasıl dawrancanı bilmio.. ben anlatsam inanmazsınız özünde iyi bi insan beni sewer ama oğlunun büyüdüğünü we ayrı bi yuwa kuracağı bilinci gelişmemiş.. her ortamda ben baktım ben okuttum ben büyüttüm e dünyaya getirdiysen bakmak zorundasın karşılık beklio .. ben istemiom birlikte yasamak eltim aslında amacına ulşatı kimse onun ewine gitmio kayınwaldem kaynıma çok acıo çok yardım edio ama ilerde bizim yanımıza yerleşceni sölüo ben ne yapacağımmmmmmmmmmm sözlümüde çok sewiyorum
pamuk çok haklısın takmamam gerekir, daha önce bu yapıda bi insan görmdim şoklardayım o yuzden.. haklsın asla yanında suratımı asmayayım bigün kayınwaldem onun kaokusundan yanımda poz wermyince ben kırılmıştım sözlüm üzülmüştü mezuniyetinde.. o kadar mutlu olmuştuki ben üzgün durunca kahkaha üstüne kahkaha.. sonra kayınwalide üzüldüğümü farkedip gelip sarılınca ben aa çok ilginç ....teyze yanıma geldi deyiwerdim ağzımdan kaçtı yoksa asla demezdim, sonra eltim olcak bu lafın üstüne resmen bayram ettii.. ki sözlümün teyzesi ile tartışıp ağlamışken... yapay yapay kahkahalr...canım eğer birini deli etmek istiyorsan onu takmayacaksın çünkü takarsan kendini bişey sanar evet çok değersiz ve kişiliksiz biriymiş ama sen ayakta durmasını bileceksin aradaki mesafeyi hep koruman gerekir hiçbir zaman suratını asma karşındakini sevindirirsin bak bu formül çok güzel dene derim