How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eltim beni neden kıskanıyor ?

eltin var mı derdin varr

konuyu okurken aklımdan geçen tam buydu aynı şeyleri düşünmüşüzkaydirigubbakcemile3

kaynana da var görümce de elti de....ama şu an son derece müstakbeller...delikafadulden

kız şekerim kıskansın bee demek kendinden üstün görüyo seni çantan oninkinden ucuzda olsa aaa benim çantam çok güzel tam istediğim gibi de zevk meselesi de işte onu şımartma öyle yok seninki pahalı deyip o hava atınca sende at ya şakayla karışık tmmı iyi davranınca sende iyi davran kız ne takıyon öyle kocanla hayatın tadını çıkar

kız şekerim kıskansın bee demek kendinden üstün görüyo seni çantan oninkinden ucuzda olsa aaa benim çantam çok güzel tam istediğim gibi de zevk meselesi de işte onu şımartma öyle yok seninki pahalı deyip o hava atınca sende at ya şakayla karışık tmmı iyi davranınca sende iyi davran kız ne takıyon öyle kocanla hayatın tadını çıkar

valla haklısın. ne diyim. bi ara çok kafaya takmıştım.ne istiyo benden diye. çok rahatım şimdi evdeyken bile muhatap olmuyorum. :D

benzer şeyler hep yaşanıyor ama benim eltim yüzüme hep güldü bariz rahatsız edici bi tavrı yok. ama ilk evlendiğimizde benden gizlenmiş olsada sorunlar yaşandığını biliyorum. mesela kayınvalidemle benim aram gayet iyi. bunu çok kıskandı çünkü o senerdir onların gelini ve çokca problem yaşanmış. ama bana eksradan hiç bişey yapılmadı. kayınvalimmenin fazladan bir evi var ve orda eltimler oturuyor ama biz kiradayız. biz fazladan masraf olmasın diye herşeyden kısdık ama onlara herşeyin en iyisi yapıldış. buna rağmen hanımefendinin benimle alııp veremediği bişey var anlamış değilim.

hakikaten durumu benden iyi evi arabası iyi bir maaşı var.eşiyle mutlu cildi fiziği düzgün bir insan beni neden kıskanır.

yorumlarınızı bekliyorum.

dmekki eltin aslında pek mutlu değil evliliğnde beğenmediği bir şeyler var. ve senin eşinle olan ilişkin kıskançlık yaratıyor. bir şekilde bunun üstesinden madii şeylerle gelmeye çalışıyor ama ne yapsa boş. insanın ruhu düşüncesi güzel olmadıktan sonra :smiley-cool:

kaynın belki de eşinin sana davrandığı gibi davranmıyordur ona...
o yüzden de kıskanabilir...
sonuçta maddiyatının sizden iyi olması sizden mutlu olduğu anlamına gelmez...
e bi de elti çekişmesi girince
haliyle normal
:)
takma bile kafana...

elti ilişkileri nasıldır bilemiyorum bir eltim olmasına rağmen kız kendisini o kadar uzak tutyor ki beni tanımıyor zaten kaynanama senede bir bayramda gelir.çalışmasını bahane eder.beni ilgilendirmiyor.kafam rahat.bu konuda şanslıyım galiba .şükürler olsun bi yerden bahtım güldü zemuszemus

bende 2 tane elti var Allah'ım ne olur iyi anlaşalım...:Saruboceq:
kaynanamla şimdilik iyiyiz çok şükür Allah bozmasın daha iyi olsun inşallah....
:Saruboceq:
görümcem yok sevinmeli galiba yazılanları okuyunca...ama sevdiğim istermiş bir kız kardeşi yada ablası olsun o bakımdan üzülüyorum o ayrı...

Allah yuvana en güzel anları yaşatsın ağzının tadı bozulmasın inşallah...
:Saruboceq:
eltini at çöpe gitsin...kaydirigubbakcemile3
paraylamı adam olunuyor sanki yahuu...laelaelaelaelae
har vurup harmanı savursun bakalım pahalı alacam havasına gün olur devran döner nede olsa ona buna pahalı pahalı yatıracağına geleceğine yatırım yapsın pahalı pahalı :umursamaz:
bak çok sinir oldum yine para ile üstünlük taslamaya çalışanı duydukça
:kızgın:

fesat fitne tavırlardan tiksiniyorum..
kıskanclık kötu bı huy..
demekkı sız kalıtelı bırısınız kı kıskanıyo::kızgın:

kızlar lütfen bana akıl verin daha sözlü bile değilim ama çoooooooookkkk kötü durumdayım ve kimse ben gibi çekmemiştir....
konu açmak istiyorum fikir almak için ama nasıl açılır bulamadım
3 senedir sevgilimle birlikteyiz okulu 6 senelik olduğundan ve askerlikten sebep beklemek zorundayız
2.senemizde ailesi ile tanıştım ve beni kendi ailemden bile daha çok ilgiye boğdular ama bende kimseye ii olmadığm kadar onlara iyiyim.. Yanlız bende bi elti var düşman başına. Farklı face adresleri alıp sevgilimle beni ayırmaya çalışmalar.. arkamdan konuşmlar, iftira atmalar. Sevglimin abisinin koluna girmeme laf etmeler.. Evinde içtiğim kahvenin lafını yapmalar.. Kayın validemle aramı açmalar.. kadın beni öyle severki ama onun korkusundan bana sevgisini belli edemio..
ki ben herkese nasılam onada öyleydim.
ben üni mezunuyum o lise ama beni beğenmemeler hafif göstermeler kaynımla kardeş gibiydim şuan kaynım yüzüme bakmaz..
sevgilim hep arkamda çok şükür.. kardeşini aldı konuştu.. ama zehirlemelere dewam edio..
rüyalarıma giriyo bigün face şifresini çözdüm bi baktım benle ilgili yazılar neler neler.. ben herkesle canımlı cicimli konuşuomuşum.. sinir bozucu insanmışım daha aileye girmemişim ama maşallah ondan daha ii tanıomuşum..
eşinede beni diğer eltim ile ayırd edio dio.. o kdar sinir olmağa başladım ki... neler çektim anlatmakla bitmezz :( evinde tencere çizilmiş hep ben yapmışmışım ki ben elimi sürmedim bişeye.. salçası bitmişmiş ki ben asla kullanmadım hep böle kçük seylerin lafı ne yapcam bilmiom...

kızlar birde şöyle bi sorun var sözlümle benim babamız yok herşeyi kendimiz yapacağız
kayınvalidem herşeyi eltim ve kaynıma yapıyo biz bu yaz evlilik düşünüyoruz hiç bi maddi manevi desteği yok..
eltimin korkusundan bana sopuk durması beni çok üzüo sözlümde üzülüo annesinin kullanılmasına..
ama benim daha büyük sorunum var eltim sert kawgacı old. için sözlümün teyzeleri annesi evlenince benim kayınwalidemle yasayacağımı söylüo ben çok yumuşak başlıymışım herkesle uyum sağlıomuşum.. ama ben 17 yasıma kadar babane ile kadım çok zor günler gecirdik, anne babam ayrıldı ananeme yerleştik 24 yasımdayım bu yasa kadarda anane ile yasadım o kadar zorki insanın anne babasından oluşan dış etkilerden bağımsız yuwası olmaması ağzım o kdr yandıki ewlenincede kayınwalide ben biterim artık.. sözlüm ilkin annesi ile yasama taraftarı idi o elti fena die.. ama ben bunları uzun uzun anlattım yoksa hiç günahıma girme dedim tamam diyo ama korkuom hak mı bu her türlü maddi yardımı eltimlere yapıo aama ilerde benle yasayacğını söylüo herkese ben ne yapacağım şaşrıdım.. sözlüm otur dio oturuo kalk die kalkıo onun korkusundan yanımda bile duramıo birde benle yasayacağını kafasına yerleştirmiş... ki aynı yöre insanı olsak .. değiliz ben çok gittim onlara onlar sözlüm okurken çok geldiler çok farklıyız siyasi acıdan dini açıdan sözlümün annesi ile inanılmaz farklıyız nerde nasıl dawrancanı bilmio.. ben anlatsam inanmazsınız özünde iyi bi insan beni sewer ama oğlunun büyüdüğünü we ayrı bi yuwa kuracağı bilinci gelişmemiş.. her ortamda ben baktım ben okuttum ben büyüttüm e dünyaya getirdiysen bakmak zorundasın karşılık beklio .. ben istemiom birlikte yasamak eltim aslında amacına ulşatı kimse onun ewine gitmio kayınwaldem kaynıma çok acıo çok yardım edio ama ilerde bizim yanımıza yerleşceni sölüo ben ne yapacağımmmmmmmmmmm sözlümüde çok sewiyorum

Allahtan eltim yokmuş dicem ama her iki tarafta iyi niyetli olduktan sonra neden iyi anlaşılmasınki..Senin eltin iyi niyetli değil belli. Kendini çok fazla yüksekte görüyor..Senin kadar yüce kalbi yok onu kıskanıyordur. Dikkat et.Tavrını koymalısın bence. Eşim tek çocuk. Bazen diyorum görümcem olsaydı. Benim halalarımla rahmetli annem o kadar güzel anlaşırlardıki..Annem abla olarak bildi hep..O kadar saygılardırki ve bi o kadar da bağlı..Herkes bir olmuyor işte.

kızlar birde şöyle bi sorun var sözlümle benim babamız yok herşeyi kendimiz yapacağız
kayınvalidem herşeyi eltim ve kaynıma yapıyo biz bu yaz evlilik düşünüyoruz hiç bi maddi manevi desteği yok..
eltimin korkusundan bana sopuk durması beni çok üzüo sözlümde üzülüo annesinin kullanılmasına..
ama benim daha büyük sorunum var eltim sert kawgacı old. için sözlümün teyzeleri annesi evlenince benim kayınwalidemle yasayacağımı söylüo ben çok yumuşak başlıymışım herkesle uyum sağlıomuşum.. ama ben 17 yasıma kadar babane ile kadım çok zor günler gecirdik, anne babam ayrıldı ananeme yerleştik 24 yasımdayım bu yasa kadarda anane ile yasadım o kadar zorki insanın anne babasından oluşan dış etkilerden bağımsız yuwası olmaması ağzım o kdr yandıki ewlenincede kayınwalide ben biterim artık.. sözlüm ilkin annesi ile yasama taraftarı idi o elti fena die.. ama ben bunları uzun uzun anlattım yoksa hiç günahıma girme dedim tamam diyo ama korkuom hak mı bu her türlü maddi yardımı eltimlere yapıo aama ilerde benle yasayacğını söylüo herkese ben ne yapacağım şaşrıdım.. sözlüm otur dio oturuo kalk die kalkıo onun korkusundan yanımda bile duramıo birde benle yasayacağını kafasına yerleştirmiş... ki aynı yöre insanı olsak .. değiliz ben çok gittim onlara onlar sözlüm okurken çok geldiler çok farklıyız siyasi acıdan dini açıdan sözlümün annesi ile inanılmaz farklıyız nerde nasıl dawrancanı bilmio.. ben anlatsam inanmazsınız özünde iyi bi insan beni sewer ama oğlunun büyüdüğünü we ayrı bi yuwa kuracağı bilinci gelişmemiş.. her ortamda ben baktım ben okuttum ben büyüttüm e dünyaya getirdiysen bakmak zorundasın karşılık beklio .. ben istemiom birlikte yasamak eltim aslında amacına ulşatı kimse onun ewine gitmio kayınwaldem kaynıma çok acıo çok yardım edio ama ilerde bizim yanımıza yerleşceni sölüo ben ne yapacağımmmmmmmmmmm sözlümüde çok sewiyorum

canım eğer birini deli etmek istiyorsan onu takmayacaksın çünkü takarsan kendini bişey sanar evet çok değersiz ve kişiliksiz biriymiş ama sen ayakta durmasını bileceksin aradaki mesafeyi hep koruman gerekir hiçbir zaman suratını asma karşındakini sevindirirsin bak bu formül çok güzel dene derim

canım eğer birini deli etmek istiyorsan onu takmayacaksın çünkü takarsan kendini bişey sanar evet çok değersiz ve kişiliksiz biriymiş ama sen ayakta durmasını bileceksin aradaki mesafeyi hep koruman gerekir hiçbir zaman suratını asma karşındakini sevindirirsin bak bu formül çok güzel dene derim
pamuk çok haklısın takmamam gerekir, daha önce bu yapıda bi insan görmdim şoklardayım o yuzden.. haklsın asla yanında suratımı asmayayım bigün kayınwaldem onun kaokusundan yanımda poz wermyince ben kırılmıştım sözlüm üzülmüştü mezuniyetinde.. o kadar mutlu olmuştuki ben üzgün durunca kahkaha üstüne kahkaha.. sonra kayınwalide üzüldüğümü farkedip gelip sarılınca ben aa çok ilginç ....teyze yanıma geldi deyiwerdim ağzımdan kaçtı yoksa asla demezdim, sonra eltim olcak bu lafın üstüne resmen bayram ettii.. ki sözlümün teyzesi ile tartışıp ağlamışken... yapay yapay kahkahalr...

hihiii :)) aynisi bende de var cnm ne alsa bana gösterir üstelik ben bisey alim aaa yenimi nerden aldin der gider aynisini alir :D cogu seylerimi o yuzden almanyadan aliyorum gerci ona da diorki banada getir :d cok komik ya
kiskanior demeki seni bosver hic takma bile gurur duy kendinle =)
Sakin bir sirrini verme...

Back