• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Merhaba canım en son ne kadarını biliyorsunuz bilmiyorum ama kanamam oldu hastanede yattım devlette , dün kendi doktorma gittim bebeğin yeri gayet iyi bugün için bir risk var diyemem ama yarın ne olur bilmiyorum dedi devletteki doktorlarda 9 ay yatacaksin diyor peridontolojiden yeşil alan açıldı ordan randebu bulana kadar için rahat etmeyecek ikili test sonucumda çıktı gayet iyi 1/708 🤲🏻 siz yaptirdiniz mi
İnşallah daha da iyi olur bence tehliken tamamen geçecek bebek yeri değişecek 🙏🏼 durumunu acil görselerdi kesin hemen sevk ederlerdi perinatalojiye randevuya kaldıysa devlette çok zor özelden daha kolay alınır tabi. Yaptırdım daha daha sonucunu almaya gitmedim perşembe gidicem maşallah 🌺

Yok canım malesef :KK43: bacak arası olarak bu var sadece
O kadar hareketli çekilmiş ki flu geldi bana, ekranda netlestigi zaman olmuştur aslında hatta benim bebeginkini doktor bana değil de ben doktora söyledim o yüzden hatırlıyor musun bir görüntü. Kız genellikle 3 çizgi şeklinde, erkek normal çıkıtnti oluyor 🤭

iyi bi ultrason cihazı ise 14te gösterir diye düşünüyorum. Dr Mehmet Boz var instagramda ona bakıyorum hep. 10. haftada bile cinsiyet söylüyor. Tabi bebişin kendini göstermek istemesine de bağlı ama bence belli olur :)
Ay bende onu izleye izleye anladım bebeğin cinsiyetini 😅😅 adam 11 haftalikta bile söylüyor valla çok rahat

Ay bende onu izleye izleye anladım bebeğin cinsiyetini 😅😅 adam 11 haftalikta bile söylüyor valla çok rahat
İşin kötüsü ben öğrenmek istemiyorum eşimle ikimiz akşam pasta eşliğinde öğrenelim istiyorum ama o kadar çok izledim ki bacak arasını gösterirse bi anda ve kafamı çeviremezsem görüp de anlarım diye çok korkuyorum :D üç çizgi ya da çıkıntı :D

Ben izlemeyi bıraktım son haftalarda yanlışlıkla cinsiyeti muayene sırasında kendim öğrenicem diye :)
İlk çocuk minik bir organizasyon yapmayı planlıyorum, ve o organizasyon esnasında öğrenmek istiyorum. Ve netleşmeden tahmin almak da istemiyorum. Sizin kaçıncı haftada netleşti

İşin kötüsü ben öğrenmek istemiyorum eşimle ikimiz akşam pasta eşliğinde öğrenelim istiyorum ama o kadar çok izledim ki bacak arasını gösterirse bi anda ve kafamı çeviremezsem görüp de anlarım diye çok korkuyorum :KK70: üç çizgi ya da çıkıntı :KK70:
Ben doktora söylemeyi düşünüyorum ya bacak arasına bakarken ekrana bakmamam lazım, bakacağı zaman beni uyarmasını isteyeceğim :D

Dün öğlen çıktım canım çok şükür. Kahverengi leke geliyordu ama o da kesildi gibi. Progestan hap kullanıyorum. Dün akşam acayip bir baş dönmesi vardı. Kafam sersem gibiydi. Tansiyonuma baktık 11/7 çıktı. Benim normalde10/6 ya da 9/6 olur. Yüksek geldi, limonlu su içtim anca kendime geldim. Şimdi iyiyim yatıyorum öyle
Çok şükür daha da iyi ol inşallah 🙏 yanlız değil mişim bu arada başımı kaldıramıyorum uyuyom devamlı Allahtan kaynanam var çocuğa bakıyor tansiyonunda normalmiş aslında benimde şu 2 gündür 12. 7 çıkıyor şükür düzeldi yoksa 10a 5 10. 6 çıkıyordu benimde

İşin kötüsü ben öğrenmek istemiyorum eşimle ikimiz akşam pasta eşliğinde öğrenelim istiyorum ama o kadar çok izledim ki bacak arasını gösterirse bi anda ve kafamı çeviremezsem görüp de anlarım diye çok korkuyorum :KK70: üç çizgi ya da çıkıntı :KK70:
Valla kesin görürsün bayagi bakmaman lazım eğer o videoları izlediysen 😅😅 benimki gibi kıçı başı açık net görünürse kesin anlarsin hemde 😅😅

Ay kuzum benim hep güzel haberlerini al insan gerçekten unutuyor psikolojik olarak rahatlayinca. Bende öyleyim ne bulantı aklıma geliyor ne bişi 😅😅 bu defa esimle gittim benim bebeği görünce aklım gidiyor soracaklarim var aklında tut dedim 😅😅
Bende kapıda girmeden eşime ne sorayım diyorum oda neyin varsa anlat o sana söyler diyor bu döngü hiç bitmez 😅😅😅

Back