• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
İşin kötüsü ben öğrenmek istemiyorum eşimle ikimiz akşam pasta eşliğinde öğrenelim istiyorum ama o kadar çok izledim ki bacak arasını gösterirse bi anda ve kafamı çeviremezsem görüp de anlarım diye çok korkuyorum :KK70: üç çizgi ya
Ya benimkini de buraya koysam anlarmisiz çok merak ediyorum 😍🤲

Eklentiler

• IMG_20231221_202113.jpg
    IMG_20231221_202113.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20231221_202046.jpg
    IMG_20231221_202046.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 68
Ay çok ilgili hakkını yiyemem ama sürekli ameliyatı doğumu falan oluyor şu rutine binse artık bende hastanelerden çok sıkıldım gerçekten 2 hafta önce kontrol geçen hafta ikili bu hafta doktora sonuç gösterme ayın 5inde endokrin imdaaat diye bağırmak istiyorum 🥹
Offff çok üst üste imiş gerçekten yorucu da hepsi sağlıkla geçecek

Ay masallah masallah cinsiyetler belli olmaya başlamış bebisler büyümüş buralar şenlenmiş 😍 bende persembe günü ikili test icin gidecegim 11+3 oluyoruz doktora cinsiyeti sorucam ama pek soyleyecegini sanmıyorum devlet hastanesinde yaptıracağım nasip artık bir kac kere rüyamda kız bebek dogurdugumu emzirdigimi gördüm artik gönlümden kiz gectigi icin mi yoksa oyle oldugu icin mi bilmiyorum 😅 ilk ruyamda erkek bebek görmüştüm benim kafam baya bi karışık belli ki 🤣

Benim az bisey çıktı canim ama aksamlari cok şişkinliğim oluyor 5 aylık gibi oluyor göbeğim 🤣 sabaha normale dönüyor allahtan 😄
bende de durum aynı çıkınca tamam burdasın diyorum inince psikolojik olarak bir şey mi oldu diyorum sanki bu haftalarda çıkması normalmiş gibi :D bu analık bana kafayı ekmekle sıyırttıracak :D

bende de durum aynı çıkınca tamam burdasın diyorum inince psikolojik olarak bir şey mi oldu diyorum sanki bu haftalarda çıkması normalmiş gibi :KK70: bu analık bana kafayı ekmekle sıyırttıracak :KK70:
Yaa kiyamam ilk gebelikti senin dimi 🥰🥰 4 aydan sonra kendilerini daha net belli ederler hic kafaya takma onun rahati iyi icerde 🥰

Öyle canım heycanimzi yenemiyoruz dün anneme söyledim annem inşallah buna birşey olmaz diyince dünden beri hüzün kapladı içimi😥
Onu boş ver sen bazen bir şey diyorlar nereye gittiğini hesaplamiyorlar. Tabi ki her şey çok güzel olacak. Ne kadar korkarsan o enerjiyi cekeriz

Kızlar günaydın güzel haberlerim var bugün ikili test sonucum çıktı şükür iyi bebek sağlıklı. Fatal dna cuma falan çıkacakmiş öylesine yaptırmış gibi oldum ama ikili testi, sonucu için bebeği görmüş oldum. Bebişin cinsiyeti de netleşti kesin erkek. Zaten büyük ihtimal erkekti. Poposunu pipisini bırakıyorum mesaja 😅😅 B BirNBirE @simurgggg 😍😍
Erkeğin hayırlı uğurlu olsunnnn canımm muhteşem bir haber bu

Back