• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Günaydın kızlar ben yine ayın 3 üne randevu aldım oysaki Şubat 2 ye kadar gitmeme gerek yoktu bu sabırsızlık ne olck 😂😂😂Dr diceğim bahaneyi bulamıyorum 🙈
Hahahahsa ne bahanesi kuzu direk bebeğimi görmeye geldim bahanem yok de 😂 kız görmeye gider gibi olur ama olsundu😅

Kızım 6 yaşında hala korkuyorum özellikle şu çocuk ölüm videoları veya çocuklar ile ilgili kötü videolara denk gelince gece gidip kontrol ediyorum çok normal merak etme 🥹

Hahahahsa ne bahanesi kuzu direk bebeğimi görmeye geldim bahanem yok de 😂 kız görmeye gider gibi olur ama olsundu😅
Çok gidiyorm canım şikayetin ne diyor ben direk ultrason tarafına gidip karnımı açıyorum şeyyy diyorum başlıyorm 😂😂😂😂 gerçekten iyi değilim ama hareketlenince geçecek inşallah 😂

Çok gidiyorm canım şikayetin ne diyor ben direk ultrason tarafına gidip karnımı açıyorum şeyyy diyorum başlıyorm 😂😂😂😂 gerçekten iyi değilim ama hareketlenince geçecek inşallah 😂
Ben cuma günü gittiğimde doktor da sordu ne şikayetin var diye 😅 direk merak ettim geldim dedim güldü böyle gözüme sokarcasına iyice yaklaştırıp gösterdi bide 🙈 utandım

Ben cuma günü gittiğimde doktor da sordu ne şikayetin var diye 😅 direk merak ettim geldim dedim güldü böyle gözüme sokarcasına iyice yaklaştırıp gösterdi bide 🙈 utandım
İşte devletemi gitin bilmiyorum ama devlet o kadar güzel gülmüyor 😂😂geçen gitim diyo o sen degilmiydn askerlik bile 6 ay gebelik hala 9 ay evet dedim 😂😂😂

Benimkine de bakar mısınız ☺️

Eklentiler

• IMG_20231226_192019.jpg
    IMG_20231226_192019.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20231226_192003.jpg
    IMG_20231226_192003.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20231226_191945.jpg
    IMG_20231226_191945.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 77
Ay benim göbeğim çok komik yarın partimiz var kadifemsi bir elbise giyicem deneyeyim dedim bildiğin hamile göbeği olmuş pantolonla o kadar belli değil yarın unutmazsam fotoğraf atarım 😂😂😂
Yaaaa bu Çok güzelllll😍😍😅😅 valla göbek şov yapalım Allahım göbeğimden ilk defa çekinmiyorum ve saklamıyorum bu mükemmel bi şey 😅

Yaaaa bu Çok güzelllll😍😍😅😅 valla göbek şov yapalım Allahım göbeğimden ilk defa çekinmiyorum ve saklamıyorum bu mükemmel bi şey 😅
Ya benim dumduzdu göbeğim hatta piercing vardı şimdi bir tuhaf hiç alışkın değilim 😅😅 bugün muayenede kocaman oldu göbeğim dedim asistan beni hazırlarken ay yok minicik dedi alışmam zaman alacak sanırım 😅😅 şuan dolaptaki kotlarim göbekten olmuyor, tayt ve elbiselere kaldım valla. İleriki dönemde alışveriş yaparım diye düşünüyorum şuan erken gibi geliyor

O kadar hareketli çekilmiş ki flu geldi bana, ekranda netlestigi zaman olmuştur aslında hatta benim bebeginkini doktor bana değil de ben doktora söyledim o yüzden hatırlıyor musun bir görüntü. Kız genellikle 3 çizgi şeklinde, erkek normal çıkıtnti oluyor 🤭
Ay valla 2 çizgi vardı o kadar 3 yoktu 😂 hatta doktor kız gibi ama sakın alışveriş yapma değişebilir dedi

Ya benim dumduzdu göbeğim hatta piercing vardı şimdi bir tuhaf hiç alışkın değilim 😅😅 bugün muayenede kocaman oldu göbeğim dedim asistan beni hazırlarken ay yok minicik dedi alışmam zaman alacak sanırım 😅😅 şuan dolaptaki kotlarim göbekten olmuyor, tayt ve elbiselere kaldım valla. İleriki dönemde alışveriş yaparım diye düşünüyorum şuan erken gibi geliyor
Ben bol bol tayt ve koca tişörtlerine geçiş yapmayı planlıyorum😅😅 bir de çok hevesim var salopet alacağım 😅😅

Back