- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
- #5.421
kızlar bugün öğlen başlayan ve şuan dozunu arttırmış sol kasık sancısı yaşıyorum sizce kötü bir şey midir? 10+2yim bu arada. Uzun zamandır yoktu ağrım gitmeli miyim acile acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 hafta oldu bugünRenklide erkek gibi canım. Diğerlerinde açidan görünmüyor. Ne kadarlık oldu bebiş maşallah![]()
Haftaya varsa randevun net bir şey der doktor artık bugün 12+4 teydi benimki gösterdi cinsiyetini. Erkek bebeklerin çok belirgin oluyor13 hafta oldu bugün
Bence git canım ya geçmiş olsun. Bende ilk haftalarda olmuştu kasik sancısı doktorun ilk sorduğu kanama oldu kanamam yoktu bebeğe baktık içim rahat etti. Aklında soru işareti kalmasından iyidir bence. İmkanın varsa git derim benkızlar bugün öğlen başlayan ve şuan dozunu arttırmış sol kasık sancısı yaşıyorum sizce kötü bir şey midir? 10+2yim bu arada. Uzun zamandır yoktu ağrım gitmeli miyim acile acaba?
brn de 10 +5 yılbaşından sonra kontrolumuz var çok heyecanlıyız bizde ya kesin olarak belli olur mu ki bu sene kız senesi diyorlaarÇok şükür iyiyiz hepimiz sen nasılsıncinsiyetleri belli olan arkadaşlarımız var
ben de onları gördükçe sabırsızlanıyorum daha 9+2yim haftaya kontrolüm var
![]()
Evet o kısmı mükemmelYaaaa bu Çok güzelllllvalla göbek şov yapalım Allahım göbeğimden ilk defa çekinmiyorum ve saklamıyorum bu mükemmel bi şey
![]()
YaaaEki Görüntüle 3358955
Öncelikle 13+1 gebe kadından tüm dünyaya selamlar
Ay kendimi çok komik hissediyorum![]()
yaaaa çok güzeeeeel çok şekeeeerrrEki Görüntüle 3358955
Cicim sen zayıfmışsın sadece göbüşün var gibi geldi ne güzel valla. Maşallah ben de 10+3üm ufak göbüş var ama önceden de vardı hiç bebeğe yormuyorumEki Görüntüle 3358955
Aminnn canım teşekkür ederimYaaamaşallah ya çok güzel olmuşsun ama sağlıkla dogur inşallah
![]()
Zayıf değilim canım ya göbeğim hep vardı alt karın olarak sadece yukarı çıktı bide siyah elbisenin de etkisi var kollar bacaklar çok kalın değil ama simit var bendeCicim sen zayıfmışsın sadece göbüşün var gibi geldi ne güzel valla. Maşallah ben de 10+3üm ufak göbüş var ama önceden de vardı hiç bebeğe yormuyorum![]()
Maşallah ne güzel göstermiş kendini miniğinEki Görüntüle 3358955
Dimi dimi ben burdayım diyor artıkMaşallah ne güzel göstermiş kendini miniğin![]()
Seninkinin cinsiyet belimiydi canmAminnn canım teşekkür ederim![]()
Ben folbiol kullandım içindeki Folikasit miktarı fazla hem bana hem ve bebeğin gelişimine daha iyi geldi ama bende her kes kendi vücud tipine göre doktor veriyorKızlar folik asit olarak doktorunuz ne verdi benimki 1 ay için verdi sonra devletin verdiğine geçti decavit folik asit miktarı az olduğu için
Henüz değil yarın inşallah öğrenicemSeninkinin cinsiyet belimiydi canm
Belki seninki belli olur ama bebişe de bağlı bazen göstermiyorbrn de 10 +5 yılbaşından sonra kontrolumuz var çok heyecanlıyız bizde ya kesin olarak belli olur mu ki bu sene kız senesi diyorlaar