• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
kızlar bugün öğlen başlayan ve şuan dozunu arttırmış sol kasık sancısı yaşıyorum sizce kötü bir şey midir? 10+2yim bu arada. Uzun zamandır yoktu ağrım gitmeli miyim acile acaba?

kızlar bugün öğlen başlayan ve şuan dozunu arttırmış sol kasık sancısı yaşıyorum sizce kötü bir şey midir? 10+2yim bu arada. Uzun zamandır yoktu ağrım gitmeli miyim acile acaba?
Bence git canım ya geçmiş olsun. Bende ilk haftalarda olmuştu kasik sancısı doktorun ilk sorduğu kanama oldu kanamam yoktu bebeğe baktık içim rahat etti. Aklında soru işareti kalmasından iyidir bence. İmkanın varsa git derim ben

Çok şükür iyiyiz hepimiz sen nasılsın 😍 cinsiyetleri belli olan arkadaşlarımız var 🥳 ben de onları gördükçe sabırsızlanıyorum daha 9+2yim haftaya kontrolüm var 🌸
brn de 10 +5 yılbaşından sonra kontrolumuz var çok heyecanlıyız bizde ya kesin olarak belli olur mu ki bu sene kız senesi diyorlaar

Kızlar folik asit olarak doktorunuz ne verdi benimki 1 ay için verdi sonra devletin verdiğine geçti decavit folik asit miktarı az olduğu için

IMG_1438.jpeg
Öncelikle 13+1 gebe kadından tüm dünyaya selamlar
Ay kendimi çok komik hissediyorum 🤓

Cicim sen zayıfmışsın sadece göbüşün var gibi geldi ne güzel valla. Maşallah ben de 10+3üm ufak göbüş var ama önceden de vardı hiç bebeğe yormuyorum :KK70:
Zayıf değilim canım ya göbeğim hep vardı alt karın olarak sadece yukarı çıktı bide siyah elbisenin de etkisi var kollar bacaklar çok kalın değil ama simit var bende 😁
Çok teşekkür ederim 🩵

Kızlar folik asit olarak doktorunuz ne verdi benimki 1 ay için verdi sonra devletin verdiğine geçti decavit folik asit miktarı az olduğu için
Ben folbiol kullandım içindeki Folikasit miktarı fazla hem bana hem ve bebeğin gelişimine daha iyi geldi ama bende her kes kendi vücud tipine göre doktor veriyor

Back