GİZEM SENMİSİN(YANİ NURDAN):uhm:
evet benim canum:1hug:
nik değiştirdim,söylemeyi unuttum:mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GİZEM SENMİSİN(YANİ NURDAN):uhm:
evet benim canum:1hug:
Nik değiştirdim,söylemeyi unuttum:mymeka:
kıs bende etimesguttayım gel beraber gidelim şekürüm.kaydirigubbakcemile5bende gidecek arkadaş arıyordum.kaydirigubbakcemile3
bende gelcem hala yer varmı annecimde gelmek istiyor inşallah yarın bi mani çıkmaz da görüşürüz kıslar
CANIM SATE MIKTARIN HABERİ VAR SİZİN GELECEĞİNİZDENyerimsenibenbende gelcem hala yer varmı annecimde gelmek istiyor inşallah yarın bi mani çıkmaz da görüşürüz kıslar
bekleriz çanım:1hug:
Canlarım, ballarım, cicişler bende size sürpiz yapmak için hazırlanmıştım :1hug:
şimdik bir haber geldi halamın eşi vefat etmiş annemlerle kırıkkaleye gitmem lazım çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlama
başınız sağ olsuncanlarım, ballarım, cicişler bende size sürpiz yapmak için hazırlanmıştım :1hug:
şimdik bir haber geldi halamın eşi vefat etmiş annemlerle kırıkkaleye gitmem lazım çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlama
Evet Şİmdİ konuŞtum ankaradakİ arkadaŞlarımla
Şu anda pasta kesİyorlarmİŞ sanatın doĞum gÜnÜ muŞ
doĞum gÜnÜn kutlu olsun sanat
hepİnİzİ opt arkadaŞlarımmmmmyokum dİye ÜzÜlyorum
tek kelimeyke harika bir gündükaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3Şeniz:teytey::dance:a.s.
BAŞINIZ SAĞ OLSUN MEKANI CENNET OLSUN:Saruboceq:Canlarım, ballarım, cicişler bende size sürpiz yapmak için hazırlanmıştım :1hug:
Evet Şİmdİ konuŞtum ankaradakİ arkadaŞlarımla
Şu anda pasta kesİyorlarmİŞ sanatın doĞum gÜnÜ muŞ
doĞum gÜnÜn kutlu olsun sanat
hepİnİzİ opt arkadaŞlarımmmmmyokum dİye ÜzÜlyorum