- 27 Ağustos 2023
- 1.534
- 5.497
- 78
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
- #5.441
Ay maşallah nasıl da belli artık ya sağlıkla büyüsünEki Görüntüle 3358955
Öncelikle 13+1 gebe kadından tüm dünyaya selamlar
Ay kendimi çok komik hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay maşallah nasıl da belli artık ya sağlıkla büyüsünEki Görüntüle 3358955
Canimmmm baya çıkmış ay bi heves ettim ben de aticam simdiEki Görüntüle 3358955
ayy maşallah ya ben 11 haftaya giricem yarın ama kilolu olduğum için hiçbir fark yokEki Görüntüle 3358955
Evet belli artık aminnnn hepsi inşallahAy maşallah nasıl da belli artık ya sağlıkla büyüsün
Yaaa evrim geçirmeye başladı göbeğim at at bakalım minnoşaCanimmmm baya çıkmış ay bi heves ettim ben de aticam simdi
Teşekkür ederim ben göbekliydim de kustum baya onun etkisi oldu bence bide sezaryen sonrası daha çabuk çıktı galiba öyle deme yaaa çıkar bi iki haftaya bak görürsün bebiş göbeği farklıayy maşallah ya ben 11 haftaya giricem yarın ama kilolu olduğum için hiçbir fark yok
Ben solgar marka kullanıyorum başından beri onu tavsiye etmişti. Gebelikten 3-4 ay önce başladımKızlar folik asit olarak doktorunuz ne verdi benimki 1 ay için verdi sonra devletin verdiğine geçti decavit folik asit miktarı az olduğu için
Çok güzel olmuşsun partiye hazırsın Bende 12. Haftadayım alt göbeğim vardı biraz daha belirgin şuan ama çıkmadı tam artık hızla büyür ama galibaEki Görüntüle 3358955
Foto gelmemiş canımKizlar Cinsiyet tahmininde bulunacak olan var mı gerçi sırtı dönük ama
Ben Yves Rocher ve missha kullanıyorum ikisinde doğal ürünler ama 3 ay bişey kullanmadım yeni yeni başladımmerhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemiyorum buralara hepiniz iyisinizdir inşallah bende 10+6 yım arkadaşlar güneş koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz bebeğe en zararsız olan hangisidir acaba benim güneş koruyucu ihtiyacım var da
Ben bee'o probolisli olanini kullaniyorummerhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemiyorum buralara hepiniz iyisinizdir inşallah bende 10+6 yım arkadaşlar güneş koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz bebeğe en zararsız olan hangisidir acaba benim güneş koruyucu ihtiyacım var da
Solante pregna kullanıyorummerhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemiyorum buralara hepiniz iyisinizdir inşallah bende 10+6 yım arkadaşlar güneş koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz bebeğe en zararsız olan hangisidir acaba benim güneş koruyucu ihtiyacım var da
Evet artık yukarılara tırmanacaklar yavaş yavaş 20. Haftalardaki göbeği çok seviyorum ben hem şişko değilsin hem hamile olduğun belli missÇok güzel olmuşsun partiye hazırsın Bende 12. Haftadayım alt göbeğim vardı biraz daha belirgin şuan ama çıkmadı tam artık hızla büyür ama galiba
Ben de Yves Rocher kullanıyorumBen Yves Rocher ve missha kullanıyorum ikisinde doğal ürünler ama 3 ay bişey kullanmadım yeni yeni başladım
Ben 1,5 kg aldım maalesefKızlar kaç kilo aldınız totalde
Haftan kaç canıım? Bende 2.5 kg aldım 12+4 ümBen 1,5 kg aldım maalesef
1 kilo anca aldım herhalde.Kızlar kaç kilo aldınız totalde
Ben aynıyım ya normal mi acaba 9+3ümKızlar kaç kilo aldınız totalde