• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Ay maşallah nasıl da belli artık ya 🥹😍 sağlıkla büyüsün 🌸
Evet belli artık 🥹 aminnnn hepsi inşallah 🙏🏼
Canimmmm baya çıkmış ay bi heves ettim ben de aticam simdi
Yaaa evrim geçirmeye başladı göbeğim at at bakalım minnoşa 🌺🤓
ayy maşallah ya ben 11 haftaya giricem yarın ama kilolu olduğum için hiçbir fark yok😂
Teşekkür ederim 🥹 ben göbekliydim de kustum baya onun etkisi oldu bence bide sezaryen sonrası daha çabuk çıktı galiba öyle deme yaaa çıkar bi iki haftaya bak görürsün bebiş göbeği farklı 🤓

merhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemiyorum buralara hepiniz iyisinizdir inşallah bende 10+6 yım arkadaşlar güneş koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz bebeğe en zararsız olan hangisidir acaba benim güneş koruyucu ihtiyacım var da

merhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemiyorum buralara hepiniz iyisinizdir inşallah bende 10+6 yım arkadaşlar güneş koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz bebeğe en zararsız olan hangisidir acaba benim güneş koruyucu ihtiyacım var da
Ben Yves Rocher ve missha kullanıyorum ikisinde doğal ürünler ama 3 ay bişey kullanmadım yeni yeni başladım

Çok güzel olmuşsun 👻 partiye hazırsın 🥳🥳Bende 12. Haftadayım alt göbeğim vardı biraz daha belirgin şuan ama çıkmadı tam artık hızla büyür ama galiba 😅
Evet artık yukarılara tırmanacaklar yavaş yavaş 😅 20. Haftalardaki göbeği çok seviyorum ben hem şişko değilsin hem hamile olduğun belli miss 😁
Teşekkür ederiz 🩵🙏🏼

Back