- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.381
hahaha ayy doktoru uyarmak lazım valla başka türlü olmcakValla kesin görürsün bayagi bakmaman lazım eğer o videoları izlediysenbenimki gibi kıçı başı açık net görünürse kesin anlarsin hemde
Ya benimkini de buraya koysam anlarmisiz çok merak ediyorumİşin kötüsü ben öğrenmek istemiyorum eşimle ikimiz akşam pasta eşliğinde öğrenelim istiyorum ama o kadar çok izledim ki bacak arasını gösterirse bi anda ve kafamı çeviremezsem görüp de anlarım diye çok korkuyorumüç çizgi ya
Offff çok üst üste imiş gerçekten yorucu da hepsi sağlıkla geçecekAy çok ilgili hakkını yiyemem ama sürekli ameliyatı doğumu falan oluyor şu rutine binse artık bende hastanelerden çok sıkıldım gerçekten 2 hafta önce kontrol geçen hafta ikili bu hafta doktora sonuç gösterme ayın 5inde endokrin imdaaat diye bağırmak istiyorum
tam bacak arasını görmem lazım yaa böyle bakınca şey edemedimYa benimkini de buraya koysam anlarmisiz çok merak ediyorum
Benim az bisey çıktı canim ama aksamlari cok şişkinliğim oluyor 5 aylık gibi oluyor göbeğimkızlaaar merak ediyorum göbişler çıktı mıııııı
bende de durum aynı çıkınca tamam burdasın diyorum inince psikolojik olarak bir şey mi oldu diyorum sanki bu haftalarda çıkması normalmiş gibiBenim az bisey çıktı canim ama aksamlari cok şişkinliğim oluyor 5 aylık gibi oluyor göbeğimsabaha normale dönüyor allahtan
Çok emin olmamakla birlikte ikinci fotoda göbek bağı değilse gördüğüm erkek diyorumYa benimkini de buraya koysam anlarmisiz çok merak ediyorum
Yaa kiyamam ilk gebelikti senin dimibende de durum aynı çıkınca tamam burdasın diyorum inince psikolojik olarak bir şey mi oldu diyorum sanki bu haftalarda çıkması normalmiş gibibu analık bana kafayı ekmekle sıyırttıracak
Onu boş ver sen bazen bir şey diyorlar nereye gittiğini hesaplamiyorlar. Tabi ki her şey çok güzel olacak. Ne kadar korkarsan o enerjiyi cekerizÖyle canım heycanimzi yenemiyoruz dün anneme söyledim annem inşallah buna birşey olmaz diyince dünden beri hüzün kapladı içimi
Erkeğin hayırlı uğurlu olsunnnn canımm muhteşem bir haber buKızlar günaydın güzel haberlerim var bugün ikili test sonucum çıktı şükür iyi bebek sağlıklı. Fatal dna cuma falan çıkacakmiş öylesine yaptırmış gibi oldum ama ikili testi, sonucu için bebeği görmüş oldum. Bebişin cinsiyeti de netleşti kesin erkek. Zaten büyük ihtimal erkekti. Poposunu pipisini bırakıyorum mesajaB BirNBirE @simurgggg
İnşallah canım hepimiz içinOnu boş ver sen bazen bir şey diyorlar nereye gittiğini hesaplamiyorlar. Tabi ki her şey çok güzel olacak. Ne kadar korkarsan o enerjiyi cekeriz
Yaaa herkes öle diyor bende kız hissediyorumÇok emin olmamakla birlikte ikinci fotoda göbek bağı değilse gördüğüm erkek diyorum
Sorma vallahi koştur koştur işe git koştur koştur hastaneye geç yordu birazcıkOffff çok üst üste imiş gerçekten yorucu da hepsi sağlıkla geçecek
3. Gebeliğim ama doğan hiç yokYaa kiyamam ilk gebelikti senin dimi4 aydan sonra kendilerini daha net belli ederler hic kafaya takma onun rahati iyi icerde
Alt göbek biraz çıktı evet ama yemek sonrası ve akşamları üst mide tarafım şişiyor kocaman alt göbekten daha şiş oluyorkızlaaar merak ediyorum göbişler çıktı mıııııı
Ama sonra ayda bire düşünce hareketler de gelecek artık yarın gitmeye karar verdim ne der acaba bana cinsiyet söylemez henüzSorma vallahi koştur koştur işe git koştur koştur hastaneye geç yordu birazcık
Ben eliyorum buzluktan üç kez çıkarıp yemek yaptımKızlar çiğ et elleyen var mı aranızda benim yemek için kuş başı doğramam lazım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?