2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Ya benimkini de buraya koysam anlarmisiz çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_20231221_202113.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20231221_202046.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 68
Offff çok üst üste imiş gerçekten yorucu da hepsi sağlıkla geçecek

Ay masallah masallah cinsiyetler belli olmaya başlamış bebisler büyümüş buralar şenlenmiş bende persembe günü ikili test icin gidecegim 11+3 oluyoruz doktora cinsiyeti sorucam ama pek soyleyecegini sanmıyorum devlet hastanesinde yaptıracağım nasip artık bir kac kere rüyamda kız bebek dogurdugumu emzirdigimi gördüm artik gönlümden kiz gectigi icin mi yoksa oyle oldugu icin mi bilmiyorum ilk ruyamda erkek bebek görmüştüm benim kafam baya bi karışık belli ki

Benim az bisey çıktı canim ama aksamlari cok şişkinliğim oluyor 5 aylık gibi oluyor göbeğim sabaha normale dönüyor allahtan
bende de durum aynı çıkınca tamam burdasın diyorum inince psikolojik olarak bir şey mi oldu diyorum sanki bu haftalarda çıkması normalmiş gibi bu analık bana kafayı ekmekle sıyırttıracak

bende de durum aynı çıkınca tamam burdasın diyorum inince psikolojik olarak bir şey mi oldu diyorum sanki bu haftalarda çıkması normalmiş gibi bu analık bana kafayı ekmekle sıyırttıracak
Yaa kiyamam ilk gebelikti senin dimi 4 aydan sonra kendilerini daha net belli ederler hic kafaya takma onun rahati iyi icerde

Öyle canım heycanimzi yenemiyoruz dün anneme söyledim annem inşallah buna birşey olmaz diyince dünden beri hüzün kapladı içimi
Onu boş ver sen bazen bir şey diyorlar nereye gittiğini hesaplamiyorlar. Tabi ki her şey çok güzel olacak. Ne kadar korkarsan o enerjiyi cekeriz

Erkeğin hayırlı uğurlu olsunnnn canımm muhteşem bir haber bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…