• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Dip not 15 de özele gidecem cinsiyet için ama ne yapmalıyım içimde hep bir kaybetme korkusu 😥
Ben bu korkuyu dra sordum. Her geldiğimde kalbi atiyor mu diye korkuyorum dedim. Çok normal ben kadın doğumcuyum ama iki gebeligimde de aynı şey oldu diyor

Belki hareketlenir. Cuma günü görmeye gideceğim. Dr daha küçük dedi geçen hafta
Ben aşırı sinirlendim beni aradılar acil ameliyatı çıkmış randevu yok aynı gün öğleden sonra aradan alacaklarmış. Popüler doktorunda bu dertleri oluyor 1 haftadır randevuyu bekliyorum

Dip not 15 de özele gidecem cinsiyet için ama ne yapmalıyım içimde hep bir kaybetme korkusu 😥
O kaybetme korkusu hiç bitmiyor ki doğurunca bitmiyor hepimiz uyuyan bebeklerimizin nefesini kalbini dinlemişizdir biraz hareketsiz kalsa bir dürtmüşlüğümüz vardır çok normal olabildiğince kötü düşüncelerden uzak kalmayı başarmalıyız iyiyi düşünüp iyiyi çekmeye çalışmaktan başka çaremiz yok 🫠

Ben aşırı sinirlendim beni aradılar acil ameliyatı çıkmış randevu yok aynı gün öğleden sonra aradan alacaklarmış. Popüler doktorunda bu dertleri oluyor 1 haftadır randevuyu bekliyorum
Yaa ben tuzlada gayet sıradan bir dra gidiyorum ikinci dr olarak onun da gidiyordun sıra bile yok bakiyor gönderiyor tatlı bir dr

O kaybetme korkusu hiç bitmiyor ki doğurunca bitmiyor hepimiz uyuyan bebeklerimizin nefesini kalbini dinlemişizdir biraz hareketsiz kalsa bir dürtmüşlüğümüz vardır çok normal olabildiğince kötü düşüncelerden uzak kalmayı başarmalıyız iyiyi düşünüp iyiyi çekmeye çalışmaktan başka çaremiz yok 🫠
Çok çok haklısın kesinlikle inşallah başarabiliriz 🤲💙

Yaa ben tuzlada gayet sıradan bir dra gidiyorum ikinci dr olarak onun da gidiyordun sıra bile yok bakiyor gönderiyor tatlı bir dr
Ay çok ilgili hakkını yiyemem ama sürekli ameliyatı doğumu falan oluyor şu rutine binse artık bende hastanelerden çok sıkıldım gerçekten 2 hafta önce kontrol geçen hafta ikili bu hafta doktora sonuç gösterme ayın 5inde endokrin imdaaat diye bağırmak istiyorum 🥹

Canım sen nasıl oldun çıktın mı hastahaneden şuan nasılsın?
Dün öğlen çıktım canım çok şükür. Kahverengi leke geliyordu ama o da kesildi gibi. Progestan hap kullanıyorum. Dün akşam acayip bir baş dönmesi vardı. Kafam sersem gibiydi. Tansiyonuma baktık 11/7 çıktı. Benim normalde10/6 ya da 9/6 olur. Yüksek geldi, limonlu su içtim anca kendime geldim. Şimdi iyiyim yatıyorum öyle

Selam minnoşlar ve anneleri 🌺

Gripten gözümü açamadığım 2 gün geçirdim bugün işe gidemedim aşırı halsizim. Kusmalarım azaldı 3-4 günde bir kusuyorum hafif mide bulantısıyla devam ediyorum. Bakamadım inşallah herkes iyidir 🙏🏼

B bebekbeklemece canım nasıl oldun doktora gidecektin diye hatırlıyorum ?
V vera_61 canım çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın sende bebişte toparlarsınız inşallah 🙏🏼
Merhaba canım en son ne kadarını biliyorsunuz bilmiyorum ama kanamam oldu hastanede yattım devlette , dün kendi doktorma gittim bebeğin yeri gayet iyi bugün için bir risk var diyemem ama yarın ne olur bilmiyorum dedi devletteki doktorlarda 9 ay yatacaksin diyor peridontolojiden yeşil alan açıldı ordan randebu bulana kadar için rahat etmeyecek ikili test sonucumda çıktı gayet iyi 1/708 🤲🏻 siz yaptirdiniz mi

Bende gittim bugün hem kan verdim hem halimin iyi olmadığını anlattım sonra bebemin en son gittiğimde 1 hafta geride demişti bu hafta uçuşa geçmiş 12 haftalık olduğunu söyledi 😅😅 ilaçları bıraktım ama Folikasit bitmedi kutusu onu bitircem az kaldı 😁😁😁 çocuğun sağlığının iyi olduğunu öğrenince bir enerji geldi mahallede 3 tur koşsam anca rahatlarım 😅😅😅😅
Ay kuzum benim hep güzel haberlerini al insan gerçekten unutuyor psikolojik olarak rahatlayinca. Bende öyleyim ne bulantı aklıma geliyor ne bişi 😅😅 bu defa esimle gittim benim bebeği görünce aklım gidiyor soracaklarim var aklında tut dedim 😅😅

Kızlar 14+ larda cinsiyeti öğrenme ihtimalim yüzde kaç olur? Tecrübeliler bilgi verebilir mi? İşten izin almam zor oluyor cinsiyeti öğrenemezsem tekrar izin almam zor olacak

Kızlar 14+ larda cinsiyeti öğrenme ihtimalim yüzde kaç olur? Tecrübeliler bilgi verebilir mi? İşten izin almam zor oluyor cinsiyeti öğrenemezsem tekrar izin almam zor olacak
iyi bi ultrason cihazı ise 14te gösterir diye düşünüyorum. Dr Mehmet Boz var instagramda ona bakıyorum hep. 10. haftada bile cinsiyet söylüyor. Tabi bebişin kendini göstermek istemesine de bağlı ama bence belli olur :)

Kızlar günaydın güzel haberlerim var bugün ikili test sonucum çıktı şükür iyi bebek sağlıklı. Fatal dna cuma falan çıkacakmiş öylesine yaptırmış gibi oldum ama ikili testi, sonucu için bebeği görmüş oldum. Bebişin cinsiyeti de netleşti kesin erkek. Zaten büyük ihtimal erkekti. Poposunu pipisini bırakıyorum mesaja 😅😅 B BirNBirE @simurgggg 😍😍
Ooo hayırlı olsun Bebiş cinsiyetler geliyor 🥰

Back