- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.686
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
- #4.961
Bende erkek diyorum vallaKızlar bende hastaneden geldim ilaç sormak için gitmiştim cinsiyet tahmini yapabilecek varmı lütfenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende erkek diyorum vallaKızlar bende hastaneden geldim ilaç sormak için gitmiştim cinsiyet tahmini yapabilecek varmı lütfenn
Biz de cinsiyet filan belli değil bakıyorum bişeyler ama umarım eşimle ortak 1 isimde karar kılarız. 2 isme pek sıcak bakmıyorum kendimceAy isim bakıyo musunuz ya benim bazı kriterlerim var zorlanıyoruz içime sinen bi iki isim oldu şükür
Benim kararım kesinlikle tek isim olması O hatayı yaptım kaynanam benim gıcıklığıma hangi ismini diyorsam diğer ismini kullanıyor çocuğunda aklı bulandı halbuki iki ismide ben koydum kendileri koymuş gibi davranıyorlarAy isim bakıyo musunuz ya benim bazı kriterlerim var zorlanıyoruz içime sinen bi iki isim oldu şükür
Bende bioil yağı kullanmıştım gebeliğin başından beri hemde ama çatladı yinede genetikse maalesef çözümü yokKızlar çatlak kremi kaçıncı aydan itibaren kullanılmalı? Meşhuuur Lierac ne kadar pahalı öyle
Frei öl onerenler oldu ama artık tr de satılmıyor yaKızlar çatlak kremi kaçıncı aydan itibaren kullanılmalı? Meşhuuur Lierac ne kadar pahalı öyle
Bio oil bildiğin şişirme bir ürün bende de şuan ondan var karnım hemen çıktığı için şimdilik duslardan sonra goguslerime belime ve karnıma uyguluyorum canım ama çok bir faydasi yok gibi geliyor. Kakao yağı ve shea yağı kullanayim dedim ama hem orijinalini bulmak zor hemde tek yağ pek işe yaramiyormus benim vücudum da çatlamaya musait malesef kalcamda ergenlikten kalma bir sürü çatlak varBende bioil yağı kullanmıştım gebeliğin başından beri hemde ama çatladı yinede genetikse maalesef çözümü yok
Bu defa Hindistan cevizi yağı kullanacağım amaç yoğun nemlendirmek zaten kuruduğu için çatlıyor maalesef boll su ve Hindistan cevizi yağıBio oil bildiğin şişirme bir ürün bende de şuan ondan var karnım hemen çıktığı için şimdilik duslardan sonra goguslerime belime ve karnıma uyguluyorum canım ama çok bir faydasi yok gibi geliyor. Kakao yağı ve shea yağı kullanayim dedim ama hem orijinalini bulmak zor hemde tek yağ pek işe yaramiyormus benim vücudum da çatlamaya musait malesef kalcamda ergenlikten kalma bir sürü çatlak var
Herkes onu dediBende erkek diyorum valla
Çok eskiler hep badem yağı kullanmışlar o da tüylenme yapmışBu defa Hindistan cevizi yağı kullanacağım amaç yoğun nemlendirmek zaten kuruduğu için çatlıyor maalesef boll su ve Hindistan cevizi yağı
Sağlıcakla gelsin annesi benimki de böyle önünde çıkıntı var büyük ihtimal erkek dedi doktor bakalım. Kızı erkeği bana farketmiyor hiçHerkes onu dedi
Vallaha öyle sağlıkla gelsinler de inşallah,Sağlıcakla gelsin annesi benimki de böyle önünde çıkıntı var büyük ihtimal erkek dedi doktor bakalım. Kızı erkeği bana farketmiyor hiç
Yok sayı olarak 1 2 isim olarak buldum dedim bende iki isimci değilim hatta daha da beteri 4 harfli isim olacak takıntım var ne kadar kısa o kadar iyi kızımda tek isim 4 harfliBiz de cinsiyet filan belli değil bakıyorum bişeyler ama umarım eşimle ortak 1 isimde karar kılarız. 2 isme pek sıcak bakmıyorum kendimce
Hahahhaha çok iyi ya best kaynana foreverBenim kararım kesinlikle tek isim olması O hatayı yaptım kaynanam benim gıcıklığıma hangi ismini diyorsam diğer ismini kullanıyor çocuğunda aklı bulandı halbuki iki ismide ben koydum kendileri koymuş gibi davranıyorlar
Bio oil ve Lierac en bilinenleri ama genetik yatkınlık varsa maalesef pahalısıda ucuzuda fayda etmiyor. Hiç yağ kullanmadan yada bebe yağı kullanıp çatlamayanlar da var. Lierac kullanıp çatlayanlarda örnek benKızlar çatlak kremi kaçıncı aydan itibaren kullanılmalı? Meşhuuur Lierac ne kadar pahalı öyle
Benimde çıktı Dr kötü bir şey yok dedi ama fetal dena testi istedi bilmiyorum niyeKızlar sonuç çıkmış ama anlamadım anlayan var mı?
Sonuçlar bu şekilde değerlendirilmiyor da ondan grafik çıkaracaklar bir tane o şekilde değerlendirilecekKızlar sonuç çıkmış ama anlamadım anlayan var mı?
daha cinsiyet belli değil ama kızım olursa Hazal/Hazel ismini çoook istiyorum :')Ay isim bakıyo musunuz ya benim bazı kriterlerim var zorlanıyoruz içime sinen bi iki isim oldu şükür
Bana bişi demedi doktor ben yaptırmak istedim illa yaptıracam diyorsan yaptır dedi diğer taramaları yaptirmayacagim fatal dna için direkt kan verdim canım. Daha güvenilir geldi sonuçları.Benimde çıktı Dr kötü bir şey yok dedi ama fetal dena testi istedi bilmiyorum niye
Ya kız olursa bende hazel koyacağım kocam beni fındık diye seviyor evlendigimizden beri dedaha cinsiyet belli değil ama kızım olursa Hazal/Hazel ismini çoook istiyorum :')