• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Ay isim bakıyo musunuz ya benim bazı kriterlerim var zorlanıyoruz içime sinen bi iki isim oldu şükür 🤓
Benim kararım kesinlikle tek isim olması 🤦🏼‍♀️O hatayı yaptım kaynanam benim gıcıklığıma hangi ismini diyorsam diğer ismini kullanıyor çocuğunda aklı bulandı halbuki iki ismide ben koydum kendileri koymuş gibi davranıyorlar

Bende bioil yağı kullanmıştım gebeliğin başından beri hemde ama çatladı yinede genetikse maalesef çözümü yok
Bio oil bildiğin şişirme bir ürün bende de şuan ondan var karnım hemen çıktığı için şimdilik duslardan sonra goguslerime belime ve karnıma uyguluyorum canım ama çok bir faydasi yok gibi geliyor. Kakao yağı ve shea yağı kullanayim dedim ama hem orijinalini bulmak zor hemde tek yağ pek işe yaramiyormus 😔 benim vücudum da çatlamaya musait malesef kalcamda ergenlikten kalma bir sürü çatlak var

Bio oil bildiğin şişirme bir ürün bende de şuan ondan var karnım hemen çıktığı için şimdilik duslardan sonra goguslerime belime ve karnıma uyguluyorum canım ama çok bir faydasi yok gibi geliyor. Kakao yağı ve shea yağı kullanayim dedim ama hem orijinalini bulmak zor hemde tek yağ pek işe yaramiyormus 😔 benim vücudum da çatlamaya musait malesef kalcamda ergenlikten kalma bir sürü çatlak var
Bu defa Hindistan cevizi yağı kullanacağım amaç yoğun nemlendirmek zaten kuruduğu için çatlıyor maalesef boll su ve Hindistan cevizi yağı

Kızlar sonuç çıkmış ama anlamadım anlayan var mı?

Eklentiler

• IMG_3752.jpeg
    IMG_3752.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 72
Biz de cinsiyet filan belli değil bakıyorum bişeyler ama umarım eşimle ortak 1 isimde karar kılarız. 2 isme pek sıcak bakmıyorum kendimce :KK70:
Yok sayı olarak 1 2 isim olarak buldum dedim bende iki isimci değilim 🤓 hatta daha da beteri 4 harfli isim olacak takıntım var ne kadar kısa o kadar iyi kızımda tek isim 4 harfli 😂

Benim kararım kesinlikle tek isim olması 🤦🏼‍♀️O hatayı yaptım kaynanam benim gıcıklığıma hangi ismini diyorsam diğer ismini kullanıyor çocuğunda aklı bulandı halbuki iki ismide ben koydum kendileri koymuş gibi davranıyorlar
Hahahhaha çok iyi ya best kaynana forever 😂
Kesinlikle tek isimden yanayım bende. Yok o hataya düşmedim kızımda tek Bu bebişimde nasip olursa tek isimli olacak 🫠

Kızlar çatlak kremi kaçıncı aydan itibaren kullanılmalı? Meşhuuur Lierac ne kadar pahalı öyle :KK43:
Bio oil ve Lierac en bilinenleri ama genetik yatkınlık varsa maalesef pahalısıda ucuzuda fayda etmiyor. Hiç yağ kullanmadan yada bebe yağı kullanıp çatlamayanlar da var. Lierac kullanıp çatlayanlarda örnek ben 🤓

Back