- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
- #4.981
ben doğal yağlardan kullanmayı düşünüyorum aktar usulü 12. haftadan sonra ideal benceKızlar çatlak kremi kaçıncı aydan itibaren kullanılmalı? Meşhuuur Lierac ne kadar pahalı öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben doğal yağlardan kullanmayı düşünüyorum aktar usulü 12. haftadan sonra ideal benceKızlar çatlak kremi kaçıncı aydan itibaren kullanılmalı? Meşhuuur Lierac ne kadar pahalı öyle
Alınca buraya da yazrmisin hangisi iyidir ilk gebelikte kullandım hiç etkisi olmamıştı çok çatlak olmuştuben doğal yağlardan kullanmayı düşünüyorum aktar usulü 12. haftadan sonra ideal bence
Peki beklememe gerek var mı gitsem hastaneye o grafik çıkmış mıdır?Sonuçlar bu şekilde değerlendirilmiyor da ondan grafik çıkaracaklar bir tane o şekilde değerlendirilecek
Hiç bilmiyorum ki canım 10 güne çıkar dediler bana da kanım daha çıkmamış bakıyorum bende bir yandan. Salı günü verdim bende kanı daha. Telde gorusebiliyorsan doktoru bir arasanPeki beklememe gerek var mı gitsem hastaneye o grafik çıkmış mıdır?
Çok güzel isimdaha cinsiyet belli değil ama kızım olursa Hazal/Hazel ismini çoook istiyorum :')
geçen gün kardeşim de zencefil shot yapalım diye geldi. zencefil güvenli kabul ediliyor ama zerdeçal pek önerilmiyor araştırdığım kadarıyla. hatta ben istemedim, sen kendine yap dedim. ama tabii birinin zararlı dediğine öteki değil diyor. bazen bulamıyor insan net cevabı.Kızlar umarım herkes iyidir.
Ya birşey sormak istiyorum belki karşınıza çıkmıştır sizinde bu zencefilli shotlar. Biz yapsak zararı olur mu ya taze zencefil taze zerdeçal limon portakal var içinde. Hem cilt hem bağışıklık için iyi olur gibi ne diyorsunuz ? (Zencefil ve zerdeçal eser miktar tabiki)
be hep kız olacakmış gibi düşünüyorum, erkek ismi bakmıyorum hiç :) kız olursa ela ya da bengi düşünüyoruz. elayı anlamının dışında eşimle benim isimlerimizden birleştirdik. bengi de eşimin ismi engin, ona benzer bir isim olsun dedim, eşimin de çok hoşuna gitti. tek isim en güzeli, uzatmaya, zorlamaya gerek yok. ne kadar sade ve kolay, o kadar iyi.Ay isim bakıyo musunuz ya benim bazı kriterlerim var zorlanıyoruz içime sinen bi iki isim oldu şükür
Kardeşin bengeçen gün kardeşim de zencefil shot yapalım diye geldi. zencefil güvenli kabul ediliyor ama zerdeçal pek önerilmiyor araştırdığım kadarıyla. hatta ben istemedim, sen kendine yap dedim. ama tabii birinin zararlı dediğine öteki değil diyor. bazen bulamıyor insan net cevabı.
Ne güzel düşünmüşsünüz. Benim dersaneden arkadaşım vardı Tunay. Baba Tuncay anne Ayşe idi isimlerinden türetmişler Bende tek isim taraftarıyım bi kaç isim buldum eledik eledik son isimler içimize sindi kızda belli erkekte ama epey zorlandım. 4 harfli olsun anlamı güzel olsun mümkünse Öz Türkçe olsun falan filan buldukbe hep kız olacakmış gibi düşünüyorum, erkek ismi bakmıyorum hiç :) kız olursa ela ya da bengi düşünüyoruz. elayı anlamının dışında eşimle benim isimlerimizden birleştirdik. bengi de eşimin ismi engin, ona benzer bir isim olsun dedim, eşimin de çok hoşuna gitti. tek isim en güzeli, uzatmaya, zorlamaya gerek yok. ne kadar sade ve kolay, o kadar iyi.
Bende öz Türkçe olsun anlamı güzel olsun hitabı iyi olsun derken işin içinden çıkamadımNe güzel düşünmüşsünüz. Benim dersaneden arkadaşım vardı Tunay. Baba Tuncay anne Ayşe idi isimlerinden türetmişler Bende tek isim taraftarıyım bi kaç isim buldum eledik eledik son isimler içimize sindi kızda belli erkekte ama epey zorlandım. 4 harfli olsun anlamı güzel olsun mümkünse Öz Türkçe olsun falan filan bulduk
Ben buldum canım darısı başına valla zor işBende öz Türkçe olsun anlamı güzel olsun hitabı iyi olsun derken işin içinden çıkamadım
Bana neden tam tersi geliyo ya benzettiğimden değil he hislerim bozuldu sanırım Minnoş ya maşallahBu da benim minnoş teyzeleri eller yerinde durmuyor ben kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı
Belki senin hissin doğrudur bakalım ne olcak koca tarafı hep erkek zaten bakalımBana neden tam tersi geliyo ya benzettiğimden değil he hislerim bozuldu sanırım Minnoş ya maşallah
Canım bende erkek gibi hissettim ilk gorseldeki çıkıntı gibiBu da benim minnoş teyzeleri eller yerinde durmuyor ben kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı
Hayırlısı inşallah sağlıkla büyüsün minnoşBelki senin hissin doğrudur bakalım ne olcak koca tarafı hep erkek zaten bakalım
Çok hoşuna gittiyse sana postalayabilirim kaynanayı çok memnun kalırımHahahhaha çok iyi ya best kaynana forever
Kesinlikle tek isimden yanayım bende. Yok o hataya düşmedim kızımda tek Bu bebişimde nasip olursa tek isimli olacak
benim göğüslerimde büyüme sebebiyle hassasiyet başladı ben ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri nemlendirici krem desteğine başladım. akşamları da krem üzerine mustelanın çatlak yağını sürüyorum kokusuz ve hemen emiliyo öneririm. yaptığım araştırmalara göre de aslında içeriği temiz olduğu südece marka önemli değil çatlak korumasında önemli olan erkenden vücudu nemli tutmaya başlayıp hazırlamak sabah akşam düzenli ürün kullanımı ve bol su içmek. doğal yağlardan da hindistancevizi yağı tatlı badem yağı olabilir umarım hepimiz en az çatlakla bitiririz ama olsun çatlarsak da üzülmeyelim vücudumuza bırakılan anılar diyelimAlınca buraya da yazrmisin hangisi iyidir ilk gebelikte kullandım hiç etkisi olmamıştı çok çatlak olmuştu
Bişey söyleyeyim mi gelip ayaklarına kapanıp özür dileyip seni başına taç yapmazsa bende bişey bilmiyorumÇok hoşuna gittiyse sana postalayabilirim kaynanayı çok memnun kalırım
Yaa badem yağı falan tüylenme yapmaz mı? Ben şimdilik bebe yağı nemlendirici krem falan sürüyorum ama bende de ergenlikten kalma çatlaklar. Bir de benim vücudum aşırı kurubenim göğüslerimde büyüme sebebiyle hassasiyet başladı ben ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri nemlendirici krem desteğine başladım. akşamları da krem üzerine mustelanın çatlak yağını sürüyorum kokusuz ve hemen emiliyo öneririm. yaptığım araştırmalara göre de aslında içeriği temiz olduğu südece marka önemli değil çatlak korumasında önemli olan erkenden vücudu nemli tutmaya başlayıp hazırlamak sabah akşam düzenli ürün kullanımı ve bol su içmek. doğal yağlardan da hindistancevizi yağı tatlı badem yağı olabilir umarım hepimiz en az çatlakla bitiririz ama olsun çatlarsak da üzülmeyelim vücudumuza bırakılan anılar diyelim