2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Bende senin gibiydim aksam olunca baslardi bi kac gündür sabah başlıyor yatana kadar devam sabrin sonu selamet olacak insallah inaniyorum

Bende devlette yaptiracagim canim 28 Aralıkta insallah

Orası 2300 dediyse benim 3000-3500 olur gibi sabah yaptırıcam gibi duruyor ücretini sormadım

Bilincli anne olmak da cok zormus gercekten. Kizimda hic boyle endiselerim olmamisti cunku hic bisey bilmiyordum. Simdi kayip da olunca herseyden supheleniyoruz. Yoktur inşallah birsey gonlunu ferah tut

Benim de bugün kontrolum vardi. Sukur kalp atislarini aldim. Malesef lekelenmelerim devam. 1 haftadir bitmiyor. Bi kayip da olunca cok endiseliyim. Umarim bi an once biter.
Beni de listeye ekleyebilir misiniz
Yas:38
Kese: 5+0
Kalp atışı:7+0
İkinci cocuk

Çok fazla kasık ağrım var endişeleniyorum gitmek içimi rahatlatacak
Kasık ağrısına en iyi yatmak geliyor ayağının altına yastık gibi bisey koy yüksek tut biraz en azından dra gidene kadar iyi gelir çok geçmiş olsun. Umarım rahim buyume agrisidir

Canım 4 haftada bir çağırdı beni doktorum 7+4 te gitmiştim bundan sonra 12-16-20-24-28-32-36 da geleceksin sonra doğuma geleceksin dedi aksi durum olmazsa
Güzel açıklama yapmış bende Kasım ayinin 27 sinde gittim ,40 gün sonra gel demişti yaklaşık 12 haftalık olacak ta korktum acaba arada gitsem iyi olur mu diye düşündüm

Hiç belirtim yok desem sadece ar ara midem bulanıyor bir de baş ağrım çok oluyor

Kızlar bende de neredeyse 9. haftadan beri kalça ağrısı var. Hiç beklenmedik anlarda bir anda bıçak saplanır gibi ağrı giriyor. Normalmiş ama sanki biraz erken başladı. Sizde de var mı?

Kızlar bende de neredeyse 9. haftadan beri kalça ağrısı var. Hiç beklenmedik anlarda bir anda bıçak saplanır gibi ağrı giriyor. Normalmiş ama sanki biraz erken başladı. Sizde de var mı?
Ah canım bende çatı ağrısı başladı karnım erkenden çıktı biz bu olayları grupça erkenden yaşıyoruz galiba

Kizlar cinsiyet en erken ne zaman ogreniliyor acaba? Ilk gebeliklerinde 11 haftada ogrenen var mi? Ben gerci 11+4te öğrenmistim ama daha erken mumkun olur mu merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…