-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #31.701
Geceleri de tek mi bakiyorsun canım? Eşimin izni bitmek üzere kayınvalidem geldi ama bebeğin bakımını eşimle ikimiz yapıyorduk, şimdi kara kara düşünüyorum geceleri tek başıma nasıl bakicam diyeEvet valla zorladı. Kendim bakıyorum bir de bebise ama yine de değer valla çok güzel bir şey uykusuzluktan ölüyorum ama uyudugumda özlüyorum bu nasıl bir ikilem
Sünnet etinmi cnmYok ya her aşı da aynı olurum galiba içim gidiyo bir meme acısına ağladım birde iğnelere Erimin sünneti iyice mahvetti beni analık
Aminnn inşallah
Kesinlikle hep özlüyorusun cnmEvet valla zorladı. Kendim bakıyorum bir de bebise ama yine de değer valla çok güzel bir şey uykusuzluktan ölüyorum ama uyudugumda özlüyorum bu nasıl bir ikilem
İyi bence bi yandan da emziriyor musun yoksa sadece süt mü sağıyorsunSüt sağan anneler bu süt sağdim biberon dan tek göğüsten 100 ml çıkıyor iyimi sizce yarım saattir sagiyom elektrik degil elle bnimki
Bugün sağdim cnm dün sanki doymurdu ağlıyordu bugün sağım yaom ne kadar cikacsk dedim acabaSelam kızlar nasılsınız? Durumunuz nedir?
İyi bence bi yandan da emziriyor musun yoksa sadece süt mü sağıyorsun
Çok sıcak huysuzluk dönemine girdik 5.hafts atağıSelam kızlar nasılsınız? Durumunuz nedir?
İyi bence bi yandan da emziriyor musun yoksa sadece süt mü sağıyorsun
Benimki de doymuyor gibiBugün sağdim cnm dün sanki doymurdu ağlıyordu bugün sağım yaom ne kadar cikacsk dedim acaba
Ben sabah akşam ful klima çalıştırıyorum. Hava bize bile sıcakken bebekler napsınÇok sıcak huysuzluk dönemine girdik 5.hafts atağı
Benim 27 temmuz planlanan, o zamana kadar gelmezse tabi. Ben de kendi gelsin istiyorum ya tam hazır olsun kendi çıkmak istesin istiyorum da bakalım artık kısmet 27si 39+1 oluyor. Senin ne zaman ?Canım sen planlı doğuma mı gireceksin ? Ben öyle yapıcam acsba aynı gün mü doğurucaz
Daha bunun bir gün öncesi gaz sancısı sanmalarım var. Gazım var midemi bozdum diyordum. Çok fazla kustum. En sonunda gece suyum geldi.Yaa 6 saat gerçekten de çokmus ben de kendi gelsin istiyorum sonrasında sezeryan olsun istiyorum da 6 saat de fazla geldi :) insallah olmaz sarılık canim ama olursa da yapacakmış yok çoğu bebis oluyor zaten bakalim umarım güzel gelir süt de en çok bu emzirme sürecinden korkuyorum ben de.
Aldim Canim depend çanta da hazır sordum hastaneye bir şey getirmeme gerkeBenim ihtiyacım olmadı canim hastanede makineye ama olursa da var orda her şey. Hatta bir minik çanta ile gitmeme rağmen bebeğin yedeklerinden kullanmadigimiz bile oldu. 24 saat içinde cikilacaksa çok kıyafete de gerek yok. Sezaryen olacaksan su depend lerden öneririm ama ben almamıştım yanıma lohusa pedi almıştım onun yerine depend alsam daha iyiymiş
Şuan sağıp biberonla veriyorum. İlk kontrolü maşallah iyi geçti. Doktor perşembe taburcu ederken cumartesi ilk kontrolde 20leri bulursa sarılık var diyebiliriz dedi. Ama 12de kalmış bin şükür. Bundan sonra artacağını düşünmem dedi. Sağarak vereceğim bir süre daha ama gün içinde de meme teklifi yapıyorumBen mamaya çok direndim ama değer yükselip de fototerapi alınca mecbur verdim. Şimdi sadece gündüz veriyorum 2-3 kere
Benim bugun 4. Günüm her memeden 45-50ye çok iyi dedi doktor.Süt sağan anneler bu süt sağdim biberon dan tek göğüsten 100 ml çıkıyor iyimi sizce yarım saattir sagiyom elektrik degil elle bnimki
Hadi yaaa o da zormuş gerçekten yok benimki söyle olsa kasılmalar başlasa gitsekDaha bunun bir gün öncesi gaz sancısı sanmalarım var. Gazım var midemi bozdum diyordum. Çok fazla kustum. En sonunda gece suyum geldi.
Dikis uzerindeki bant cikana kadar depend, bant ciktiktan sonra normal ped dediler bana da. Dikise plastik gibi birşey temas etmemesi gerekiyormusBenimde bir paket depend heba oldusezaryan oldum ve hastane dependi önermedi hasta bezi verdiler sonrasında lohusa pedi ile devam et dediler. Sanırım hastane hastane değişiyor önerileri
Her hastane politikası farklı sanırımDikis uzerindeki bant cikana kadar depend, bant ciktiktan sonra normal ped dediler bana da. Dikise plastik gibi birşey temas etmemesi gerekiyormus
İnşallah doyuyordur biraz huysuz onun endişesi kaptı bniBenim bugun 4. Günüm her memeden 45-50ye çok iyi dedi doktor.
Ay canım bende sezaryen oldum götürme demişlerdi ama hastanede sordular var mı diye yok deyince hasta bezine sardılar. Çok konforlu değildi açıkçası. Aslında ilk 25 saat bandaj oluyor sezaryen dikişinin olduğu yerde depend bayağı mantıklı o yüzdenBenimde bir paket depend heba oldusezaryan oldum ve hastane dependi önermedi hasta bezi verdiler sonrasında lohusa pedi ile devam et dediler. Sanırım hastane hastane değişiyor önerileri
Ne kadar sürede canım çıkan en son ne zaman sagmistin o önemli benceSüt sağan anneler bu süt sağdim biberon dan tek göğüsten 100 ml çıkıyor iyimi sizce yarım saattir sagiyom elektrik degil elle bnimki