2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Erken gebelik testiyle çıkar ben adetime 4 gün kala yapmıştım. Geçen ay 140 liraydı eczanede
Ben boş gebelik geçirdim belirtim yoktu bu ayda hamile liğe dair belirtim yok 6 ay oldu kürtaj olalı bı doktor korun dedi bı doktor korunma dedi biz korunmadık ama yinede olmadı bu ayda belirtim yok acaba hiç bir belirti olmadan adet ğectikten sonra olabilir işte böyle umut ediyorum

Merhabalar teslim silik çıkmıştı 4 gün önce Kanda değerim 50 çıktı son adet tarihim 25 Ekim yani bugün pzt doktora gitmeyi düşünüyorum erken mi acaba kese görünür mü? Çok siskinligim var birkeyler yediğimde karnım davul gibi oluyor normalmi acaba daha önceki gebelik lerim de böyle birsey yaşamadım

Hayırlı olsun canım bence adetin biraz daha gecikmesini bekle erken gidince kese görünmeyebiliyo zor yani az daha bekle öyle git canım

Ilk hamileligimde, bir dönem ben de sürekli test yapmıştım. Her gün erken gebelik testi alıp yapıyordum. Bu ikinci gebeliğim. Açıkçası bir belirtim de yoktu. Sadece kasığımda sol tarafta sancı hissettim. Ilkinde de olmuştu. Adetim 2 gün gecikince de kan verdim. Genelde gecikmez adetim, düzenlidir. Çok heyecanlı bir bekleyiş ama erken test yapınca çıkmayınca daha çok üzülüyor insan. Bekleyebilmek zor ama en güzeli.

Canım aynen benim de sağlık ocağında 3.7 çıkan sonuç özelde 2.8 çıktı doktorum da sağlık ocaklarına güvenmiyorum Tsh hep yüksek çıkıyor orada demişti

Canım kanda 1800lerdeyken ertesi gün vajinal göründü benim kesem, 4+5 e denk geliyordu.

Benim de sat 26 Ekim. Pzt kan değerim 37 çıktı. Çarşamba da 103 çıktı. Keseyi görmek icin biraz daha beklemek daha iyi olur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…