- 29 Ekim 2023
- 689
- 524
- 18
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.641
Başınız sağolsun canım elimizde değildi ki bütün resmi kurumlar aşısız almıyorlardı içeri toplu taşımaya binemiyorduk çok kötü bir dönemdi mecbur bıraktılar işteKesinlikle öyle benim deden 2. Aşıyı da oldu bir hafta sonra beyne pıhtı attı sağ kol bacak yüz komple felç oldu. Fizik tedaviyle açtık düzeldi yürümeye de başladı ama kısa süre sonra kaybettiko dönemde herkesi uyardım ilaç içmeyin aşı da olmayın diye ama yaşlılara söz geçiremedim evdesiniz toplu taşıma kullandığınız da yok sinemaya da gitmiyorsunuz dedim ama komşularının aklına uydular. Ben hiç olmadım eşime de izin vermedim. Pıhtılaşma ve kalp sorunları 3 yıldır çok fazla zaten
Aşıların yan etkisi elbette olmuştur zaten bilinmiyor hala çok kısa sürede çıktı vs. Elbet bişeylere vesile olmuştur ne bileyim pıhtı gibi ama ecel ve kader denen şeyi unutuyoruz. Babaannem 80 yaşında beyin ameliyatı olmuş bi insan 3 doz aşı vuruldu ama hiç bişey olmadı maşallahKesinlikle öyle benim deden 2. Aşıyı da oldu bir hafta sonra beyne pıhtı attı sağ kol bacak yüz komple felç oldu. Fizik tedaviyle açtık düzeldi yürümeye de başladı ama kısa süre sonra kaybettiko dönemde herkesi uyardım ilaç içmeyin aşı da olmayın diye ama yaşlılara söz geçiremedim evdesiniz toplu taşıma kullandığınız da yok sinemaya da gitmiyorsunuz dedim ama komşularının aklına uydular. Ben hiç olmadım eşime de izin vermedim. Pıhtılaşma ve kalp sorunları 3 yıldır çok fazla zaten
Evet mecbur bırakıldı maalesef bizim sağlıkçı iznimizle sorgu yoktu özel araçla da gidip gelince ucuz yırttık.Başınız sağolsun canım elimizde değildi ki bütün resmi kurumlar aşısız almıyorlardı içeri toplu taşımaya binemiyorduk çok kötü bir dönemdi mecbur bıraktılar işte
Onun iki erkekmiş elleri kulaklarında doğmuşlar nefes almışlar ağızlarını açıp kapamışlar ve vefat etmişler daha büyük tabi 6 aylık vardı diyo. Bugünün şartlarında olsa kövez vs müdahale ederlerdi ama nasipleri o kadarmış Allah evlatlarımıza uzun ömür versin inşallahYa normal düşükte yaşadım ama bu çok başkaydı geröekten anneannenin anlattığı kadar var çünkü hareketlerini hissediyosun artık bir bedende iki can olduğunu kavrıyorsun öyle gidiyor hem normal doğum sancısını çekip hemde kucağına bebeğini alamamak gibi aynı şey
Orası tabii öyle ama bağışıklığı düşük insanları direk etkiledi. Maşallah Babanen daha dirençliymiş demek ki eşimin ananesi hastaneye yattı 3. Gün gitti testleri negatif çıkıyordu öldükten sonra baktılar pozitifmiş. Bi de hangi aşı olduğu da önemli Alman aşısı çok kötüydü hastalığı geçirmiş kadar oluyorduAşıların yan etkisi elbette olmuştur zaten bilinmiyor hala çok kısa sürede çıktı vs. Elbet bişeylere vesile olmuştur ne bileyim pıhtı gibi ama ecel ve kader denen şeyi unutuyoruz. Babaannem 80 yaşında beyin ameliyatı olmuş bi insan 3 doz aşı vuruldu ama hiç bişey olmadı maşallahiki tane kardeşi 2016da ani kalp krizinden vefat etti mesela 6 ay arayla pandemi öncesi aşı yok bişey yok. Demem o ki yiyecek ekmeğin içecek suyun kalmadıysa bişeyler vesile sebep oluyor canım Allah mekanını cennet eylesin
Bende soruyorum kardesini nereye yatırsak diye benim odamda yatabilir diyor ama muhtemelen plani kendi bizim yanimiza gelecek kardesi de onun odasinda yatacakBen oğluma sorduğumda kardeşim doğunca odamda onunla beraber yatcam diyor ama Allah inşallah kardeşini nasip eder onabütün planları kardeşi üstüne minnosumun
gerçekten benimde kendiliğinden oldu ve bende şaşkınım :) ilk bebeğimi tüp bebek ile doğurdumHosgeldin pcoslu gel otur yamacıma.
Ben de pcosluyum kendiliğinden oldu çok şaşkınım.
Benim tüp bebek değil ama tedavi sonuçta hayırlı olsungerçekten benimde kendiliğinden oldu ve bende şaşkınım :) ilk bebeğimi tüp bebek ile doğurdum
Günaydın kızlar .Ay vallahi çok zor
Çubuk kraker bana yaramadı ya canım beyaz leblebi çok daha iyi geldi işe gidip gelirken özellikle bulantımı biraz yatıştırıyor yolda.
Bi süre sonra da açlıktan insanın asabı bozuluyo cinsiyet zamanlarına ışınlansak keşke
Ay çok zordur eminim. Ben de 5+4 üm. Anlayışsızlık yapıp ben de öyle olsam diyemiycem ama hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti dışında. Hiç hamile değilmişim gibi. Daha geç de başlayabiliyor muş ama sürekli ya gelişimi durduysa ya bir şey olduysa pinpirik hastası olcam yakındaGünaydın kızlar .
ah hemen geçse 4 ayher gün her gün kusmak çok zor uyanır uyanmaz af edersiniz sarıyı çıkarana kadar kustum hala da kusasım var geçmiyor o his
Çok iyi anlıyorum iğrenç bi durum gerçekten insan yıpranıyorGünaydın kızlar .
ah hemen geçse 4 ayher gün her gün kusmak çok zor uyanır uyanmaz af edersiniz sarıyı çıkarana kadar kustum hala da kusasım var geçmiyor o his
O haftalarda belirti olmaması çok normal. Ay yok gerçekten yaşamayanın anlayabileceği bi durum değil su içince bile kusmak berbat bi durum belirtisiz hamileliği tercih ederim. Ben herşeyin yolunda olduğunun göstergesi olduğunu da düşünmüyorum onca kusmayan sağlıklı gebe varAy çok zordur eminim. Ben de 5+4 üm. Anlayışsızlık yapıp ben de öyle olsam diyemiycem ama hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti dışında. Hiç hamile değilmişim gibi. Daha geç de başlayabiliyor muş ama sürekli ya gelişimi durduysa ya bir şey olduysa pinpirik hastası olcam yakındacumartesi bi görsek duysak
Ay tabi ki tahmin edebiliyorum. Biraz hasta olsak geçsin artık diyoruz bir de sürekli olsa çaresi de yok çok yıpratır eminim..O haftalarda belirti olmaması çok normal. Ay yok gerçekten yaşamayanın anlayabileceği bi durum değil su içince bile kusmak berbat bi durum belirtisiz hamileliği tercih ederim. Ben herşeyin yolunda olduğunun göstergesi olduğunu da düşünmüyorum onca kusmayan sağlıklı gebe varkimse yaşamasın
Maalesef çok yıpratıcı hem yemek yememek halsiz düşmek zor hemde sürekli kusmak öğürmek o his kötü geçecek diye teskin ediyorum kendi kendimi hemde kusarken yapıyorum bunuAy tabi ki tahmin edebiliyorum. Biraz hasta olsak geçsin artık diyoruz bir de sürekli olsa çaresi de yok çok yıpratır eminim..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım da sonrasında değdi diyelim inşallah. ☺ hamilelik zormuş ilki öğrendiğim gibi kaybettim çok anlayamamışım ki o bile derin etkilemişti. Bir de tedaviyle olunca bu sürekli bir endişe dikkat... Bir yandan heveslenip hemen bir şeyler almak istiyorsun herkese bağıra çağıra ilan etmek istiyorsun bir yandan da kaybetme korkusu var hiç birini yapamıyorsun. 3 aya kadar kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ama dayanamayıp indirimlerden bir kaç şey aldımMaalesef çok yıpratıcı hem yemek yememek halsiz düşmek zor hemde sürekli kusmak öğürmek o his kötü geçecek diye teskin ediyorum kendi kendimi hemde kusarken yapıyorum bunu
Çok delice bi durum ya 4,5 yıllık anneyim hala aklım sırrım ermiyor vallaRabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım da sonrasında değdi diyelim inşallah. ☺ hamilelik zormuş ilki öğrendiğim gibi kaybettim çok anlayamamışım ki o bile derin etkilemişti. Bir de tedaviyle olunca bu sürekli bir endişe dikkat... Bir yandan heveslenip hemen bir şeyler almak istiyorsun herkese bağıra çağıra ilan etmek istiyorsun bir yandan da kaybetme korkusu var hiç birini yapamıyorsun. 3 aya kadar kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ama dayanamayıp indirimlerden bir kaç şey aldımumutsuz olduğum an açıp açıp bakıyorum umarım giydirmek nasip olur.
Ay ne güzelllÇok delice bi durum ya 4,5 yıllık anneyim hala aklım sırrım ermiyor vallaİnşallah sağlıkla kavuşalım minişlerimize bizim herkes biliyor yine kocamın yengesiyle aynı anda hamile kalmayı başarmışız çok güldüm kızlarımızda yaşıt
Büyük şeyler olduğu gibi var yoksa bende tutamazdım kendimi geri kalanı için cinsiyeti beklicem ufaktan isim bakıyorum inşallah nasip olur hepsi
Şubat e bebek indirimlerine yine yetişiriz cinsiyetlerde belli olur nasip olursa kızımdada öyle yapmıştım elektronik bebek bakım emzirme araçları vs vs baya işe yarar şeyler almıştımAy ne güzelllbirlikte büyürler inşallah ☺ evet insanın kendini tutması çok zor. Malum bu ekonomide herşeyi bir anda almak da çok zor ☺ insanın sürekli alası geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?