2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Başınız sağolsun canım elimizde değildi ki bütün resmi kurumlar aşısız almıyorlardı içeri toplu taşımaya binemiyorduk çok kötü bir dönemdi mecbur bıraktılar işte

Aşıların yan etkisi elbette olmuştur zaten bilinmiyor hala çok kısa sürede çıktı vs. Elbet bişeylere vesile olmuştur ne bileyim pıhtı gibi ama ecel ve kader denen şeyi unutuyoruz. Babaannem 80 yaşında beyin ameliyatı olmuş bi insan 3 doz aşı vuruldu ama hiç bişey olmadı maşallah iki tane kardeşi 2016da ani kalp krizinden vefat etti mesela 6 ay arayla pandemi öncesi aşı yok bişey yok. Demem o ki yiyecek ekmeğin içecek suyun kalmadıysa bişeyler vesile sebep oluyor canım Allah mekanını cennet eylesin

Onun iki erkekmiş elleri kulaklarında doğmuşlar nefes almışlar ağızlarını açıp kapamışlar ve vefat etmişler daha büyük tabi 6 aylık vardı diyo. Bugünün şartlarında olsa kövez vs müdahale ederlerdi ama nasipleri o kadarmış Allah evlatlarımıza uzun ömür versin inşallah

Orası tabii öyle ama bağışıklığı düşük insanları direk etkiledi. Maşallah Babanen daha dirençliymiş demek ki eşimin ananesi hastaneye yattı 3. Gün gitti testleri negatif çıkıyordu öldükten sonra baktılar pozitifmiş. Bi de hangi aşı olduğu da önemli Alman aşısı çok kötüydü hastalığı geçirmiş kadar oluyordu

Ben oğluma sorduğumda kardeşim doğunca odamda onunla beraber yatcam diyor ama Allah inşallah kardeşini nasip eder ona bütün planları kardeşi üstüne minnosumun
Bende soruyorum kardesini nereye yatırsak diye benim odamda yatabilir diyor ama muhtemelen plani kendi bizim yanimiza gelecek kardesi de onun odasinda yatacak

Günaydın kızlar .
ah hemen geçse 4 ay her gün her gün kusmak çok zor uyanır uyanmaz af edersiniz sarıyı çıkarana kadar kustum hala da kusasım var geçmiyor o his

Günaydın kızlar .
ah hemen geçse 4 ay her gün her gün kusmak çok zor uyanır uyanmaz af edersiniz sarıyı çıkarana kadar kustum hala da kusasım var geçmiyor o his
Ay çok zordur eminim. Ben de 5+4 üm. Anlayışsızlık yapıp ben de öyle olsam diyemiycem ama hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti dışında. Hiç hamile değilmişim gibi. Daha geç de başlayabiliyor muş ama sürekli ya gelişimi durduysa ya bir şey olduysa pinpirik hastası olcam yakında cumartesi bi görsek duysak

O haftalarda belirti olmaması çok normal. Ay yok gerçekten yaşamayanın anlayabileceği bi durum değil su içince bile kusmak berbat bi durum belirtisiz hamileliği tercih ederim. Ben herşeyin yolunda olduğunun göstergesi olduğunu da düşünmüyorum onca kusmayan sağlıklı gebe var kimse yaşamasın

Ay tabi ki tahmin edebiliyorum. Biraz hasta olsak geçsin artık diyoruz bir de sürekli olsa çaresi de yok çok yıpratır eminim..

Ay tabi ki tahmin edebiliyorum. Biraz hasta olsak geçsin artık diyoruz bir de sürekli olsa çaresi de yok çok yıpratır eminim..
Maalesef çok yıpratıcı hem yemek yememek halsiz düşmek zor hemde sürekli kusmak öğürmek o his kötü geçecek diye teskin ediyorum kendi kendimi hemde kusarken yapıyorum bunu

Maalesef çok yıpratıcı hem yemek yememek halsiz düşmek zor hemde sürekli kusmak öğürmek o his kötü geçecek diye teskin ediyorum kendi kendimi hemde kusarken yapıyorum bunu
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım da sonrasında değdi diyelim inşallah. ☺ hamilelik zormuş ilki öğrendiğim gibi kaybettim çok anlayamamışım ki o bile derin etkilemişti. Bir de tedaviyle olunca bu sürekli bir endişe dikkat... Bir yandan heveslenip hemen bir şeyler almak istiyorsun herkese bağıra çağıra ilan etmek istiyorsun bir yandan da kaybetme korkusu var hiç birini yapamıyorsun. 3 aya kadar kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ama dayanamayıp indirimlerden bir kaç şey aldım umutsuz olduğum an açıp açıp bakıyorum umarım giydirmek nasip olur.

Çok delice bi durum ya 4,5 yıllık anneyim hala aklım sırrım ermiyor valla İnşallah sağlıkla kavuşalım minişlerimize bizim herkes biliyor yine kocamın yengesiyle aynı anda hamile kalmayı başarmışız çok güldüm kızlarımızda yaşıt
Büyük şeyler olduğu gibi var yoksa bende tutamazdım kendimi geri kalanı için cinsiyeti beklicem ufaktan isim bakıyorum inşallah nasip olur hepsi

Ay ne güzelll birlikte büyürler inşallah ☺ evet insanın kendini tutması çok zor. Malum bu ekonomide herşeyi bir anda almak da çok zor ☺ insanın sürekli alası geliyor

Ay ne güzelll birlikte büyürler inşallah ☺ evet insanın kendini tutması çok zor. Malum bu ekonomide herşeyi bir anda almak da çok zor ☺ insanın sürekli alası geliyor
Şubat e bebek indirimlerine yine yetişiriz cinsiyetlerde belli olur nasip olursa kızımdada öyle yapmıştım elektronik bebek bakım emzirme araçları vs vs baya işe yarar şeyler almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…