- 27 Ağustos 2022
- 146
- 203
- 23
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.661
Allah'ın izniyle kalp atışlarını duyduk bugünO haftalarda belirti olmaması çok normal. Ay yok gerçekten yaşamayanın anlayabileceği bi durum değil su içince bile kusmak berbat bi durum belirtisiz hamileliği tercih ederim. Ben herşeyin yolunda olduğunun göstergesi olduğunu da düşünmüyorum onca kusmayan sağlıklı gebe varkimse yaşamasın
Subatta mi indirim oluyor e bebekte?Şubat e bebek indirimlerine yine yetişiriz cinsiyetlerde belli olur nasip olursa kızımdada öyle yapmıştım elektronik bebek bakım emzirme araçları vs vs baya işe yarar şeyler almıştım
Yaa benim de Cuma ilk muayenem, 7+0'da gideceğim. Duymak bana da nasip olur inşallahAllah'ın izniyle kalp atışlarını duyduk bugün7+0
Çok sevindim ekliyorumAllah'ın izniyle kalp atışlarını duyduk bugün7+0
Hepimiz yaşıyoruz bu kaygıları. Hasta değiliz hamileyiz evet ama birazcık dikkat edersek daha iyi olur. Varsın evin birazcık tozlansın 1 günde süpüreceğin yeri 3 günde süpür 2 hafta kalsın Herşey öylece hiç bişey olmaz tedbir bizden takdir yine Allah’ınKızlar günaydın, herkes çok iyidir umarım. Cuma günü randevum, geçmek bilmiyor. Kalp atışını duymayı bekliyorum o gün 7 haftalık olacak.
Dün kız kardeşim pandemi sonrası düşük oranlarında artış olmuş, çevremde herkesin düşüğü oluyor dedi. Çok fazla kendini zorlama ağırlık kaldırma vs dedi. Bir de kedim vardı, onun kumunu gelip haftada 1 değiştirmesini istedim, sağolsun kabul etti.
Eşim kaptan, 1 ay evde yok. Normalde sağolsun evi derler, toparlar, süpürür, o konuda hiç sıkıntımız yok ama kendisi olmayınca başkasından isteyemiyorum, bu yaşıma dek hiç temizlikçi de çağırmadım, bundan sonra da çağırmam herhalde. Geçen gün süpürge yapayım dedim, o dik süpürge bile o denli zorladı ki, korktum yapmadım. Normalde canım hiç tatlı değildir ama 39 yaşında ilk hamileliğimi yaşadığım için sanırım aşırı korkuyorum. Kötü düşünüp kötüyü çağırmamak gerek ama insan düşüncelerini kontrol edemiyor maalesef.
Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabilseydik.
Evet E Bebek şubat indirimleri meşhurdur hergün farklı ürünlerde farklı yüzdelerde güzel indirim yapıyor ay boyuncaSubatta mi indirim oluyor e bebekte?
Super bilgiymisEvet E Bebek şubat indirimleri meşhurdur hergün farklı ürünlerde farklı yüzdelerde güzel indirim yapıyor ay boyunca
Canım inşallah tez vakitte bulantılardan kurtulursun çok şükür bende hala başlamadı seninle aynı hafta ve gündeyiz ama sanırım hamilelikten hamileliğe göre değişiyor bazen hamile olduğumu bile unutuyorumO haftalarda belirti olmaması çok normal. Ay yok gerçekten yaşamayanın anlayabileceği bi durum değil su içince bile kusmak berbat bi durum belirtisiz hamileliği tercih ederim. Ben herşeyin yolunda olduğunun göstergesi olduğunu da düşünmüyorum onca kusmayan sağlıklı gebe varkimse yaşamasın
Rabbim sağlıkla duymayı nasip etsin inşallah stres yapma ben çok stresli gittim ilk başta net duyamadi azıcık sal kendini stres yaptığın için kasiliyo dedi biraz rahatlayinca net duydukYaa benim de Cuma ilk muayenem, 7+0'da gideceğim. Duymak bana da nasip olur inşallah
Gözün aydın canımmAllah'ın izniyle kalp atışlarını duyduk bugün7+0
Baya işimize yaramıştı inşallah o zamana gelelim de aldıklarımızıda paylaşırızSuper bilgiymisevet dedigin gibi cinsiyet belli olur insallah o vakte kadar. Saglikli olsunlar da guzel guzel alisverisler yapalim
Teşekkür ederim Allah razı olsunGözün aydın canımm
Çok sevindim senin adına maşallahCanım inşallah tez vakitte bulantılardan kurtulursun çok şükür bende hala başlamadı seninle aynı hafta ve gündeyiz ama sanırım hamilelikten hamileliğe göre değişiyor bazen hamile olduğumu bile unutuyorum
Geldim canım oğlum tembellik yapıp biraz da uyuyum diye diye 9 da anca uyaninca onu kreşe bırak gel 10 oldu resmen tabi öğlen sonuna kaldım, eve de gitmeye değmeyecek diye biraz AVM gezdim yanindaydi
Bende hastanedeyim şimdi gircemEdaUl sen gittin mi canım kalp atışı için
Ben varım canım 5+3 bugün, sen kaç artı kactasin ve kan sulandırıcı kullanıyor musun iğne veya hapKızlar lekelenme yaşayan var mı başka ve kaçıncı haftadasınız? Benim canımı çok sıkıyor bu durum
İnşallah canım dikkat et kendine gerekirse çağır ta da çevrenden yardım iste en azından 12. Haftayı tamamlayana kadarKızlar günaydın, herkes çok iyidir umarım. Cuma günü randevum, geçmek bilmiyor. Kalp atışını duymayı bekliyorum o gün 7 haftalık olacak.
Dün kız kardeşim pandemi sonrası düşük oranlarında artış olmuş, çevremde herkesin düşüğü oluyor dedi. Çok fazla kendini zorlama ağırlık kaldırma vs dedi. Bir de kedim vardı, onun kumunu gelip haftada 1 değiştirmesini istedim, sağolsun kabul etti.
Eşim kaptan, 1 ay evde yok. Normalde sağolsun evi derler, toparlar, süpürür, o konuda hiç sıkıntımız yok ama kendisi olmayınca başkasından isteyemiyorum, bu yaşıma dek hiç temizlikçi de çağırmadım, bundan sonra da çağırmam herhalde. Geçen gün süpürge yapayım dedim, o dik süpürge bile o denli zorladı ki, korktum yapmadım. Normalde canım hiç tatlı değildir ama 39 yaşında ilk hamileliğimi yaşadığım için sanırım aşırı korkuyorum. Kötü düşünüp kötüyü çağırmamak gerek ama insan düşüncelerini kontrol edemiyor maalesef.
Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabilseydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?