2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Çok şükür iki tarafla da sıkıntısı olmayan sonsuz destek gören biri olarak çekirdek ailenin keyfi hiç bişeyde yok ki canım. İstediği kadar destekçi olsunlar varolsunlar ama evime girip kocam çocuğum (hatta artık çocuklarım) birde kedi oğlum o dört duvar arası çok daha başka bişey benim için. Bence öyle de olmalı 🫠

Başka hayatlarımız var başka düzenlerimiz var başka düşüncelerimiz var bağlı olalım bağımlı olmayalım zaten herkes çok güçlü herkes kendine yeter 💙
Kız sen totonu kaşı 🧿
Masallah de kendine
Oku ufle
Yine ayni sekilde istedigin gibi bir dogum sonrası sürecin olsun ins❤️

Kızlar Kızlar Kızlar çok acil bir şey sorcm iki üç yak8nm gördü karınn çok düşmüş dediler bir haftaya dogurursun bak dediler gerçekten de karnım düşmüş dünden yana baya bacak aramda 🥺🥺🥺
Bence karın şekli sabah ve akşam bile farkediyor. Sabah karnım daha az şiş oluyor aşağı doğru ama akşama doğru karnım daha da büyük oluyor yukarı doğru şişkinlik oluyor. Kimsenin dediği ile değil de kendini bir gözlemle canım. Zaten doğum olacak olsa başka belirtileri de var onlara göre bakarsın.

Bence karın şekli sabah ve akşam bile farkediyor. Sabah karnım daha az şiş oluyor aşağı doğru ama akşama doğru karnım daha da büyük oluyor yukarı doğru şişkinlik oluyor. Kimsenin dediği ile değil de kendini bir gözlemle canım. Zaten doğum olacak olsa başka belirtileri de var onlara göre bakarsın.
E Eflatunc ayní seyleri yazacaktım
Dr a gitsen demez sana bir haftaya dogurursun😵‍💫
Hemende nasıl anlamışlar

Ya birde bisey diyim mi gelenler parfum sıkmalar , ellerini yikamadan oturmalar vs bunlar ustune cabasi. Yine doldurdum kendimi dogumdan once 😃
Valla ben misafir mi geldi ya kucağımdan indirmedim yada beşiğine koydum tüpünü çektim kimse yaklaşmadı yani kdkdldk banane abi ya benim bebem 40 gün dokunmayın 40 gün dolsun alın sevin oynayın yani

Ay kızlar hazır konu açılmişken bende azcık dert yanayım😂 simdi dogumda annem ablam gelecek ama kayinvalidem gorumcem gelmek istermi ya yoksa annemlerin gitmesini beklemelerini soylesem alinirlar mi? Ayni sehirde degiliz kayinvalidem ile. Illa gelmek isteseler evim zaten uygun degil nasil soylicem bu konuyu bilmiyorm. Eşimle de daha konuşmadım. Birde ben temizlik konusunda takıntılıyım. Annemler ile sorun olmaz ama onlar gelince üst baş degistirmelerini isterim bebek icin yadirgarlarmi😂 valla dogumdan daha cok bunu düşünüyorm😂

Kızlar Kızlar Kızlar çok acil bir şey sorcm iki üç yak8nm gördü karınn çok düşmüş dediler bir haftaya dogurursun bak dediler gerçekten de karnım düşmüş dünden yana baya bacak aramda 🥺🥺🥺
Ay inanma ya benimde düştü 2 3 gün oluyor bebek aşağıda baskıda yapıyor ama sancım yok ağrım yok zaten nst zamanları bir şey olsa doktor der insanların seni doldurmasına üzmesine izin verme takma kafana keyfine bak bak B BirNBirE bana benimde hafif düşmüş gibiydi demişti ama zamanında doğdu demiştin dimi canım takma kafana stersten uzakdur

Ay kızlar hazır konu açılmişken bende azcık dert yanayım😂 simdi dogumda annem ablam gelecek ama kayinvalidem gorumcem gelmek istermi ya yoksa annemlerin gitmesini beklemelerini soylesem alinirlar mi? Ayni sehirde degiliz kayinvalidem ile. Illa gelmek isteseler evim zaten uygun degil nasil soylicem bu konuyu bilmiyorm. Eşimle de daha konuşmadım. Birde ben temizlik konusunda takıntılıyım. Annemler ile sorun olmaz ama onlar gelince üst baş degistirmelerini isterim bebek icin yadirgarlarmi😂 valla dogumdan daha cok bunu düşünüyorm😂
Yadırgarlar
Esine söyle😅
Senin dedikodunu yapsin onlara gelmeden once
İste bebegi dus aldirmadan ust degistirmeden ellettirmiyo merakligzm diye konussun🤣
Bu gelme mevzusunu da yine esine soylettir
Deki geleceklerse sirayla gelinsin
Yardima cok ihtiyacimiz olacak
Daha uzun yanimizda birileri olur

Valla ikisi bir anda bana akşam için süt istemiştim gelince diyince nasıl korktum ya ayyy dedim aynaya koştum
Mahallenin kadındoğum uzmanlarına itibar etme tatlım sen, aynı kişiler çocuk doğunca çocuk hastalıkları uzmanı olacaklardır. Zaten kırık çıkıkçılar da ortopedist. Halk olarak hepimiz doktoruz🤣🤣

Yadırgarlar
Esine söyle😅
Senin dedikodunu yapsin onlara gelmeden once
İste bebegi dus aldirmadan ust degistirmeden ellettirmiyo merakligzm diye konussun🤣
Bu gelme mevzusunu da yine esine soylettir
Deki geleceklerse sirayla gelinsin
Yardima cok ihtiyacimiz olacak
Daha uzun yanimizda birileri olur
Ayy napimm kız yoldan gelecekler bir de oyle cocugu kucaklarina veremem valla😂😂😂 takıntı işte. Allahtan eşimi alıştırdım kendime😂😂😂

Ay inanma ya benimde düştü 2 3 gün oluyor bebek aşağıda baskıda yapıyor ama sancım yok ağrım yok zaten nst zamanları bir şey olsa doktor der insanların seni doldurmasına üzmesine izin verme takma kafana keyfine bak bak B BirNBirE bana benimde hafif düşmüş gibiydi demişti ama zamanında doğdu demiştin dimi canım takma kafana stersten uzakdur
Yok kuzum benim hiç düşmeden doğdu 😂
Bildiğin tepedeydi ama açılmam vardı

Ayni konu iste yemin ederim ayni konu. Bende annemlerden sonra gelinmesini uygun buluyorum. Bende nasil soyleyecegim bilmiyorum hos soylesem ne degisir bildiklerini yaparlar. Anneme desem sen sonra gel o dinler isine de gelir ama benim anneme ihtiyacim var ilk hafta kanama vs durumu oldugu icin yardim talebim olur

Ayy napimm kız yoldan gelecekler bir de oyle cocugu kucaklarina veremem valla😂😂😂 takıntı işte. Allahtan eşimi alıştırdım kendime😂😂😂
Yooo haklısın bi yerde :)
İste sen esine söylettir
Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla hesabi olsun. 🤣
Fazla da korumacı olunca cocuk mikroba alisamiyor
Bir dipnot olarak eklemis olayım❤️
Benimde takintim Öpülmesinde yenidoganların
Benim bebegim degil
Baska bi bebegin opuldugunu gorunce bile bana biseyler oliyiiiii:ruh:

İste sen esine söylettir
Benim bebegim degil
Ooo hain plan taktikleri veriliyor 😎😈

Ayy hakikaten benim de takıntım öpülmesi. İnsanlardan kaçırmamın temelinde bu yatıyor, bilinçli olduğu kadar, bilinçli olmayan da çevremiz var bizim. Zaten eşim hastaneden eve bir sürü şey getiriyor, hepimiz aşılı gibiyiz evde. O öpme olayı daha bağışıklık kazanmamış çocuk icin büyük bir tehtid bence.

İste sen esine söylettir
Benim bebegim degil
Yok kız cok korumacı degilimdir. 😂😂Benimki evdeki takıntı işte. Misafir gidince koltuk silerim falan. Içim rahat etmez😂😂
Üf keşke yurtdisinda falan dogurabilseydim ne gelen olurdu ne giden😂😂😂

Ayni konu iste yemin ederim ayni konu. Bende annemlerden sonra gelinmesini uygun buluyorum. Bende nasil soyleyecegim bilmiyorum hos soylesem ne degisir bildiklerini yaparlar. Anneme desem sen sonra gel o dinler isine de gelir ama benim anneme ihtiyacim var ilk hafta kanama vs durumu oldugu icin yardim talebim olur
Ya ayni sehirde olsak gelsinler görsunler gitsinler evlerine ama sehir disindalar hastaneye gelmezler herhalde diye düşünüyorm. Üf ne dertler ya

Yok kız cok korumacı degilimdir. 😂😂Benimki evdeki takıntı işte. Misafir gidince koltuk silerim falan. Içim rahat etmez😂😂
Üf keşke yurtdisinda falan dogurabilseydim ne gelen olurdu ne giden😂😂😂
Cok ilginç di mi, insan doğumdan çok ve bebeğine kavuşmaktan çok etrafı ile nasıl baş edeceğini düşünüyor. Sosyologlar göreve! 😂

X