2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Bilmiyorum ki boynum tutuldu omzum sırtım, donemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum ben bu keseyi görene kadar çok stres yaptım dış gebelikse diye ondan stresten kaslarım kasıldı sanırım
Stres evet her şeyin başı biraz relax olsak ama ne mümkün hayırlısı ile göresin inşallah

AA apandisit sağ da ise iyi bu durumda olmamasi iyi olur ...
Ben sürekli sol da..rahim büyümesi falan da yazıyor ama kasigin alt kısmı ..
Aynen sağ tarafta olur zaten o kadar şiddetli çekince gün sonu hastanede biter. Benim de 4.ve 5. Haftalar dediğin gibi şiddetli ağrılar oldu. Rahim büyüyüp Bebiş yerleşiyor normal o yüzden. Ama başka komplikasyonlar varsa değerlendirilebilir

Bende de kasık agrisi oluyor.bazen tek tarafta bazen iki tarafta.hatta bugün de aklıma takıldı.ilk hamileligimde böyle ağrılar olmamıştı ama Başka Bi sorun da yok tabi.cuma günü randevum var o zaman sorarım diye düşündüm ben de.normaldir diyorum diğer yandan :)
Kizlar sol kasigimin alt kısmında ağrı var sürekli olarak ağrı yapiyor çok şiddetli değil ama güzel boyunca dewam etti..bu durumda olan var mı ..
Apandisit mi diye korktum açıkçası

günaydın herkese. 2 gün misler gibi dinlendim. evde biraz spor yaptım, normalde de spor yaptığım için sporu olabildiğince hayatımda tutmayı planlıyorum. yalnız benim bir sorum var, evinde kedi besleyen var mı? eşim 15 gün daha evde değil. kedi kumuna pek maruz kalmak istemiyorum, ama mecburen değiştiriyorum. bunun testini mi yaptırmak gerekiyor? doktora gittiğimde özellikle evcil hayvanımız var diye söylemeli miyim? yoksa rutin testlerde yapılıyor mu bunun bir testi varsa?

Rahim büyüme yaptığında.oluyomus .. benim gün boyunca ağrı yapınca korktum açıkcasi gece geçti şükür

Bu soru benim de aklımda. Bizim de kedimiz var,çok seviyorum ama çok tedirginim. Yapılan testlerde bununla alakalı bir şey çıkar mı ,ekstradan belirtmek gerekir mi? Cevaplayan olursa çok iyi olur. Özellikle EdaUl senin bu konuda bilgin var mı canım?

Benim de kedim var, doktor aşıları düzenliyse sorun olmaz ama kumuyla falan sen ilgilenme demişti. Ellerine poşet geçirip havayı çok solumamaya çalış eğer illa senin değiştirmen gerekiyorsa. Ama imkanın varsa başkası temizlesin. Doktoruna haber ver yine de bilgisi olsun. Toxoplazma sadece kediden geçen bir şey değil iyi yıkanmamış sebzeler iyi pişmemiş etlerden de geçen bir şey. Yani dikkat ettiğin sürece kendinden uzak kalmana gerek yok sonuçta o da evin bir bebeği

Bu arada cuma günü 4+6 iken keseyi gördük. Daha çok küçük dedi doktor. Cumartesi 6+1 de bebeği görmek için gideceğiz. Umarım sorunsuz geçer. Her hafta ayrı bir korku önce ya dış gebelikse, şimdi ya boş gebelikse, sonra kalp atışlarını duyamazsam daha önce kayıp olunca herşeyden korkuyor insan. Sizce6+1 de kalp atışlarını da duyabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…