İnşallah hepimiz güzel haberleri alalımAh ah beklemekinşallah güzel haber verirler ...merakla bekliyorum ...yorucu süreç inşallah mukavatini alırız
Yaaa yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı durduk yere insanlarla kavga edip ağlayıp stres olup bide stres oldum tutmayacak diye stres olup ağlıyorum demekki tek değilim şunu bilmek bile rahatlattı beniBenim de 3. Günüm ağlama krizine girdim inanılmaz ama yaşadıklarının birebir aynısını ben de yaşadım
Benim10. Gündü çok az pembe şeklinde wcde farkettim yerleşme old. Düşünüyorum inş öyledir devamı yok çok şükür hayırlısı bakalım hakkımızda inşallah sağlıkla ilerler kucağımıza alabilirizCanım transfer gününü sayarsak 7 ve 8 de olmuş oluyor.
Nasıldı seninki, bu çok açık kahve ve miktarı az. Kaç kez oldu sende?
Ara ara oluyor canım hepsi bitmiş değil. Özellikle ayaktayken oluyor belime vuruyor kasıklarım ara ara ağrıyor. Çok çabuk yoruluyorumCanım sancin devam ediyor mu ?
İnşallah kuzumRahat bir uyku çek dınlen sen de minnoşta yoruldunuz
Kaçıncı günündü kuzum transfer ne zaman oldunKızlar 14.2 çıktı gününe göre iyi dedi hemşire test günüme 3 gün var daha
Benden bir gün önce canım ayın 6 sında.Kaçıncı günündü kuzum transfer ne zaman oldun
Anladım canım o zaman 8 gün olmuşBenden bir gün önce canım ayın 6 sında.
8 di canım senden iki gün sonra olmuştumKaçıncı günündü kuzum transfer ne zaman oldun
Anladım kuzum 10. Gün bir daha vereceksin o zaman dimi8 di canım senden iki gün sonra olmuştum
Evet canım tekrarlanacak ama umutsuz değilim oğlumu da çok düşükle öğrenmiştimAnladım kuzum 10. Gün bir daha vereceksin o zaman dimi
Canim sende salı günü tekrarlarsin.Anladım kuzum 10. Gün bir daha vereceksin o zaman dimi
Evet doktorum aradığında öyle söylediCanim sende salı günü tekrarlarsin.
SelamArkadaşlar hepinize merhabalar,herkesin pozitif sonuç alması dileğimle ilkdefa aranıza katılıyorum.Bu ay 3.tüp bebek için tedavime başladım.perşembe günü(11 temmuz) yumurtalarım toplandı 8 yumurtadan 4 olgun çıkıp 3 tanesi döllenmiş.dün yani c.trsi günü aradılar 2 tanesini dondurduk diğer 1 tanesini takip edeceğiz 5.güne dediler.bende niye erken dondurdunuz diğer 2 sini kalitesizmiydi hücre sayısı vs dedim hayır kaliteleri gayet iyi 4 hücre olması gerekirken hatta 5 6 hücreymiş doktorum öyle istemişdiğer 1 tanesini takip edip p.tesi arayacaklarını söylediler inş gelişimi durmaz...ayrıca miyomum olduğu için ve sıvı birikmesinden tüpüm bağlancakmış ki embriyo tutunabilsin transfer olamayacakmışım yani hemen.. ameliyat olacağım biraz kafam karışık korkuyorum napcağımı bilmiyorum.durduk yere ağlayasım geliyor kimseyle görüşmek istemiyorum hiçbisey yapasım.yok nedense...biraz uzun yazdım.k.bakmayın
Yumurta toplama zormu kozlar yardım edin bende yumurta geliştirici iğnelere başladım bugün 4. Vuruldu sizce tahmini yumurtalar ne zaman toplanıyorÇok sevindim canım hadi bakalım test günümüzde ikimiz de güzel haberler verelim isteyen herkese nasip etsin izmir'deyim ben sen hangi il nelere dikkat ediyorsun
Hiç bişey anlamıyorsun anestezi sonrası çok az kasık ağrım oldu serum vs geçti yarım saat içinde, beni transfer öncesi idrara sıkışmak daha çok zorladı şahsenYumurta toplama zormu kozlar yardım edin bende yumurta geliştirici iğnelere başladım bugün 4. Vuruldu sizce tahmini yumurtalar ne zaman toplanıyor
Arkadaşlar hepinize merhabalar,herkesin pozitif sonuç alması dileğimle ilkdefa aranıza katılıyorum.Bu ay 3.tüp bebek için tedavime başladım.perşembe günü(11 temmuz) yumurtalarım toplandı 8 yumurtadan 4 olgun çıkıp 3 tanesi döllenmiş.dün yani c.trsi günü aradılar 2 tanesini dondurduk diğer 1 tanesini takip edeceğiz 5.güne dediler.bende niye erken dondurdunuz diğer 2 sini kalitesizmiydi hücre sayısı vs dedim hayır kaliteleri gayet iyi 4 hücre olması gerekirken hatta 5 6 hücreymiş doktorum öyle istemişdiğer 1 tanesini takip edip p.tesi arayacaklarını söylediler inş gelişimi durmaz...ayrıca miyomum olduğu için ve sıvı birikmesinden tüpüm bağlancakmış ki embriyo tutunabilsin transfer olamayacakmışım yani hemen.. ameliyat olacağım biraz kafam karışık korkuyorum napcağımı bilmiyorum.durduk yere ağlayasım geliyor kimseyle görüşmek istemiyorum hiçbisey yapasım.yok nedense...biraz uzun yazdım.k.bakmayın
Peki realden kaç gün sonra toplandı ben şu an iğnelere başladım 5. Vurdum bugünHiç bişey anlamıyorsun anestezi sonrası çok az kasık ağrım oldu serum vs geçti yarım saat içinde, beni transfer öncesi idrara sıkışmak daha çok zorladı şahsen