- 22 Mart 2024
- 71
- 134
- 30
Ben 1 Temmuzda başladım iğnelere 10 Temmuzda yumurta toplama oldu ama kişiye göre değişiyor yumurta büyümesine bağlı.Peki realden kaç gün sonra toplandı ben şu an iğnelere başladım 5. Vurdum bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 Temmuzda başladım iğnelere 10 Temmuzda yumurta toplama oldu ama kişiye göre değişiyor yumurta büyümesine bağlı.Peki realden kaç gün sonra toplandı ben şu an iğnelere başladım 5. Vurdum bugün
Hamilemisin peki çooook heyecanlıyımmmmm daha iğne vuruluyorum inşallah bir çırpıda geçerMerhaba Duygularınız çok normal hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz Temmuzun bu sıcağında evlere tıkıldık biraz da o zor geldi bana.Bu günler de geçecek sabredelim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
İnşallah ben genetik taramalı yaptıracağım için transfer gelecek ay olacak yumurta toplama sonrası gezip tozacağım inşallah hazır olurum bebeğimeDün transfer oldum inşallah hamileyimdir
Hoşbuldum yani beni örnek olarak alıp işe yaramıyor diyemeyiz bence.. çünkü embriyomuz genetik olarak sıkıntılı olabilir veya bilmediğimiz bambaşka şeyler olabilir.. sen doktoruna güven canım inşallah sende işe yararAramıza hoşgeldin canım bende bu ay negatifi gördüm ilk denemeydi çok üzgünüm. Bende histeroskopi ile rahime çizik attırmak istiyordum ama demek o da işe yaraöıyor
Amin çok teşekkür ederim, güzel duaların kat ve kat seni bulsunBundan sonrakinde yorucu bir sürec olmadan tez vakitte sağlıkla kucağında olsun afiyetle amin
Hiç zor değil cnm hiç bişey anlamıyorsun az narkoz veriyolar odana geldiğinde herşey bitmiş oluyor 10-15dkYumurta toplama zormu kozlar yardım edin bende yumurta geliştirici iğnelere başladım bugün 4. Vuruldu sizce tahmini yumurtalar ne zaman toplanıyor
Ayy ben de her olumsuz transfer sonrası bahaneyle gezip tozuyorum geçen olumsuzdan sonra mısıra gitmiştik şimdi de başka ülke bakıyoruz değerlendirelim bari dinlenme aylarını de miİnşallah ben genetik taramalı yaptıracağım için transfer gelecek ay olacak yumurta toplama sonrası gezip tozacağım inşallah hazır olurum bebeğime
Canım ben telaşeden kaçırdım sanırım sen test vermiş miydinAmin çok teşekkür ederim, güzel duaların kat ve kat seni bulsun
Benim ilk denemem opu dan çok korkuyorumAyy ben de her olumsuz transfer sonrası bahaneyle gezip tozuyorum geçen olumsuzdan sonra mısıra gitmiştik şimdi de başka ülke bakıyoruz değerlendirelim bari dinlenme aylarını de mi
Benim 10. Gün toplandıPeki realden kaç gün sonra toplandı ben şu an iğnelere başladım 5. Vurdum bugün
Teşekkür ederim umarım hepimiz bir gün kavuşuruz bebişlerimize yolumuz yorucu zorlu bir bekleyiş ama onlar için değerBenim 10. Gün toplandı
Canım bu süreçte yumurta toplama, transfer ,ilaçlar, iğneler.... En kolayı inan.Yumurta toplama zormu kozlar yardım edin bende yumurta geliştirici iğnelere başladım bugün 4. Vuruldu sizce tahmini yumurtalar ne zaman toplanıyor
Off keşke ben de söylemesem ama eşimin ailesi kendi ailem ve yakın bir iki arkadaş mecbur yani durmadan soruyorlar. Herkes heyecanlı tamam da ben de geriliyorm böyle de diyemeyince mecbur söylemek zorunda kaldık ama herrrr kontrolde arayıp naptın diyorlar fenalık geldi. Geçenkinde negatifi öğrendim arayıp duruyorlar herkss her yerden yazıyor. Ya ağlamaktan cvp veremiyorum durmuyorlar kabus gibiydi inşallah bu kez öyle olmaz. Siz ennn iyisini yapmışsınız İnşallah pozitifi alırız hepimizSelam
Benim de 3. Denemem olcak. 1 Nisan (2024) öpüyorum yapıldı. 9-11 yumurta toplandı 3 adet 5AA kalite embriyo donduruldu.
Bu ay adetimin 4. Günü (12 Temmuz) itibari ile d vit + estrofem e başladım. Temmuz sonu gibi transfer olcam. Hidrosalpenks im var. bu da tutmazsa benim de tüplerim bağlanacak. Tedavi olduğumu hiç kimse bilmiyor bende konuşacaktan hoşlanmıyorum bu konuları. Burda yazınca rahatlıyorum yada benim gibi olan arkadaşların yorumlarını okuyunca.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
O kadar haklısın ki…Canım bu süreçte yumurta toplama, transfer ,ilaçlar, iğneler.... En kolayı inan.
En zoru bunları yaşayıp negatifi görmek.
Sağol canım senin ilk denemen miydiHoşbuldum yani beni örnek olarak alıp işe yaramıyor diyemeyiz bence.. çünkü embriyomuz genetik olarak sıkıntılı olabilir veya bilmediğimiz bambaşka şeyler olabilir.. sen doktoruna güven canım inşallah sende işe yarar
İrenbede tedavi oldum kızımı kucağıma aldım şükürler olsun ki şimdi de kardeş için transfer oldum bekliyorum sonucumu. Ümit inceboz efsane bı doktor sonuna kadar oneririmArkadaşlar aramızda İzmirde tüp bebek tedavisi olup memnun kaldığınız doktor/hastane önerisi verecek olan var mı?
KesinlikleCanım bu süreçte yumurta toplama, transfer ,ilaçlar, iğneler.... En kolayı inan.
En zoru bunları yaşayıp negatifi görmek.