- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 31
8 canımKaçıncı gündü canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 canımKaçıncı gündü canım ?
Oğlumda da 22 ile öğrenmiştim8 canım
Canım ben pazar günü olmuştum transfer ayın 7 sinde. Seninle aynı gün mu olmuştum ?Oğlumda da 22 ile öğrenmiştim
Ay olsun ben aldım haberini koştum geldim amin inşAllah bebeğimYaaaaa melisaaaaammmmmm ay seni etiketlemedim ama beni mazur gör benim kafam yerinde değil çok duygusalım çok çok teşekkür ederim çok inşallah rabbim senin de yüzünü güldürsün amin
Cumartesi canım benim kiCanım ben pazar günü olmuştum transfer ayın 7 sinde. Seninle aynı gün mu olmuştum ?
Biliyordum ama unuttum kusura bakma kafam bir milyon
Aa hayırlısı olsun kuzumDaha gitmedim ben de yeni öğrendim. Cuma kese için gidicem canım
Canım benimde dün akşam ve şimdi çok açık kahve lekelenmem oldu. Stresliyim. Çok çok korkuyorum.Cumartesi canım benim ki
Doktoruma çok güveniyorum ama embriyolog kalite şuan için iyi değil ama yarın iyi de olabilir diyince ona biraz kafayı taktım :) İyi değilse neden beşinci güne götürecekler diye düşündüm bir an :)Canım bunlara hiç kafayı takma.
Artık bir doktor tercih etmişsin, o doktor embriyolog en iyisini bilir.
Bizim ilk yaptirdigimiz şeyi onlar senede 500-600 kez yapıyorlar belki.
Puufff aynı duygulardayizzDoktoruma çok güveniyorum ama embriyolog kalite şuan için iyi değil ama yarın iyi de olabilir diyince ona biraz kafayı taktım :) İyi değilse neden beşinci güne götürecekler diye düşündüm bir an :)
Kaçıncı günün transferden sonra benimde akşam oldu 10. Gündü iğneyle alakası old. Sanmıyorum canımCanım benimde dün akşam ve şimdi çok açık kahve lekelenmem oldu. Stresliyim. Çok çok korkuyorum.
Ben progestan iğne vuruluyorum. Öğlen vuruluyorum, dün akşam vuruldum. Ondan olabilir mi acaba ?
Canım transfer gününü sayarsak 7 ve 8 de olmuş oluyor.Kaçıncı günün transferden sonra benimde akşam oldu 10. Gündü iğneyle alakası old. Sanmıyorum canım
Resmen şu an aynı durumu yaşıyoruz beni de salı günü arayacaklarmış kaliteli değil ise üçüncü gün riske atmayıp dondurmaları gerekmiyor mu ?Puufff aynı duygulardayizz
Canım 5. Gune labaratuvar ortamında ulaşmayan, rahminde de ulaşmaz diye bekletiyorlar.Resmen şu an aynı durumu yaşıyoruz beni de salı günü arayacaklarmış kaliteli değil ise üçüncü gün riske atmayıp dondurmaları gerekmiyor mu ?
Vallahi canim elim ayagim titredi..üçten ikiye düştü..salı günü beşinci gün ... inşallah gelişir ..bir buçuk ay rahmin dinlensin dedi dr ..o zamana transfer...kaliteden bahsedince modum düştü ama beşinci gün önemli hadi hayirlisiResmen şu an aynı durumu yaşıyoruz beni de salı günü arayacaklarmış kaliteli değil ise üçüncü gün riske atmayıp dondurmaları gerekmiyor mu ?
Hadi bakalım inşallah ulaşırlar ben dondurulmuş olacağım ama demekki bildikleri bir şey var :)Canım 5. Gune labaratuvar ortamında ulaşmayan, rahminde de ulaşmaz diye bekletiyorlar.
Benim de çarşamba günü beşinci günüm şuan işlem yapılan sekiz yol alan dört embriyo oluşursa dondurup geçiçi menopoza alacaklar sonra da transfer benim de çok modum düştü beklemekten başka çaremiz yok sanırım :)Vallahi canim elim ayagim titredi..üçten ikiye düştü..salı günü beşinci gün ... inşallah gelişir ..bir buçuk ay rahmin dinlensin dedi dr ..o zamana transfer...kaliteden bahsedince modum düştü ama beşinci gün önemli hadi hayirlisi
Ah ah beklemek inşallah güzel haber verirler ...merakla bekliyorum ...yorucu süreç inşallah mukavatini alırızBenim de çarşamba günü beşinci günüm şuan işlem yapılan sekiz yol alan dört embriyo oluşursa dondurup geçiçi menopoza alacaklar sonra da transfer benim de çok modum düştü beklemekten başka çaremiz yok sanırım :)
Benim de 3. Günüm ağlama krizine girdim inanılmaz ama yaşadıklarının birebir aynısını ben de yaşadımKızlar transferden sonra 3. Günüm ve aşırı sinir stres ağlama krizleri evde kavga etmediğim kimse kalmadı ve sürekli ağlayıp stres yapıyorum böyle olunca tutunmayı etkileyecek diye de stres yapıyorum benim gibi olup olumlu sonuç alan oldu mu fazla stres olumsuz mu yapıyor