- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
Sonucun bence gayet iyi çok sevindim sağlıkla katlanarak ilerlesin inşallahCanım sonucum 168 çıkmış 10 güne göre az sanki doktor tekrarla dedi inşallah kimyasal değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucun bence gayet iyi çok sevindim sağlıkla katlanarak ilerlesin inşallahCanım sonucum 168 çıkmış 10 güne göre az sanki doktor tekrarla dedi inşallah kimyasal değildir
Bugünlere gelebilmek için neler çektim bir bilsen 10 gündür evin duvarları ile koridorları ile konuştum durdum hahahhajajYerinde olmak çok isterdim beklemek çok sıkıcı inan
Ay inşallah hep pozitif düşünmeye çalışıyorumAyyy hadi inşallah ya
Gözünüz aydın bence gayet güzel çıkmış tabi bundan sonraki kanda önemli düzenli artış bekleniyoyaCanım sonucum 168 çıkmış 10 güne göre az sanki doktor tekrarla dedi inşallah kimyasal değildir
Olan da var kuzum olmayan da. Her vücut kendine özel tepkiler veriyor. Mesela benim ağrım yok. Benim ilk gebeliğimde de ağrım sızım olmamıştı. Progestan içiyordum o zaman su gibi akıntım olmuştu o da muhtemelen Progestandan olmuştu şimdi de fitil olarak kullanıyorum yine su gibi akıntım oluyor ama o da progestandan diye düşünüyorumBenim transferin 4.günü ama sizde olmuyomu böle kasıkta yanma sızlama bi bendemi oluyo anlamadım
Demem o ki arayi benim gibi acma 2.si eminim tutacak kocaman harflerle hamileyim yazacaksın en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruzEvet canım çok teşekkür ederim ertelene ertelene Temmuz'a kalmıştı hatırlarsın o da olmadı hayırlısı böyleymiş napalım yok 6-7 ay kadar değil ama en azından bir Eylül'e kadar beklerim çalıştığım için çalıştığım yerde sıkıntıda şu an beni idare ettiler baya bir ay destek atarsam dinlenirler en azından
Hayır az değil canım benim 9.gün 90 çıktı dayanamadım 10.gün bi daha verdim 172 çıktı. Birgün de iki katına çıkmıştı seninle aynı duyguyu hepimiz yaşıyoruz doktorlar normal gebelikte de iki defa isterler kanı hatta bazen 3 defa bile oluyor artış için. Olumlu düşünCanım sonucum 168 çıkmış 10 güne göre az sanki doktor tekrarla dedi inşallah kimyasal değildir
Siz bilirsiniz.Siz 6 ay beklediniz ve 2.denemenizde mi tutmadı. Yani bu ay bende negatif aldımda eylüle kadar beklemek istiyorum
İnşallah canım benim bu güzel dileklerin için teşekkür ederim. Umarım hayırlısıyla en kısa zamanda en güzel şekliyle olur. İsteyen herkesle birlikteDemem o ki arayi benim gibi acma 2.si eminim tutacak kocaman harflerle hamileyim yazacaksın en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz
Sonucun cok güzel kimyasal böyle olmaz maşallah maşallahCanım sonucum 168 çıkmış 10 güne göre az sanki doktor tekrarla dedi inşallah kimyasal değildir
Amin canım benim allah sanada nasip etsin inşallah seninde güzel haberini almayı nasip etsinSonucun bence gayet iyi çok sevindim sağlıkla katlanarak ilerlesin inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin hep duamdasının kader arkadaşlarımSonucun cok güzel kimyasal böyle olmaz maşallah maşallah
Benmde oluyorduBenim transferin 4.günü ama sizde olmuyomu böle kasıkta yanma sızlama bi bendemi oluyo anlamadım
Evet öyleymiş canım çok sükür oldu hiç ümidim yoktu aslında süpriz oldu adet ağrısı ile uyandım sabah dedim boşuna gidiyorum inşallah sağlıkla kucağıma alırım stres bitmiyormuş pozitif çıkıncadaGözünüz aydın bence gayet güzel çıkmış tabi bundan sonraki kanda önemli düzenli artış bekleniyoya
Hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün ve kucağına alırsın inşallahÇok teşekkür ederim canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin hep duamdasının kader arkadaşlarım
Allah razı olsun canım benim allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı 3 yıldır bitmeyen gözyaşı dualar denemediğim şey kalmamıştı demekki zamanı şimdiymiş amh 0.03 olduğunu öğrendiğimde ben kesinlikle anne olamıcam diye kendimi perişan etmiştim ama öyle olmuyormuş tevekkül etmek gerekiyormuş allah taktir ederse ol derse oluyor herzaman duamdasınız kader arkadaşlarım allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün ve kucağına alırsın inşallah
Amin inşallah çok ama çok teşekkür ederim güzel duan dileğin içinAmin canım benim allah sanada nasip etsin inşallah seninde güzel haberini almayı nasip etsin
Amin amin inşallahAllah razı olsun canım benim allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı 3 yıldır bitmeyen gözyaşı dualar denemediğim şey kalmamıştı demekki zamanı şimdiymiş amh 0.03 olduğunu öğrendiğimde ben kesinlikle anne olamıcam diye kendimi perişan etmiştim ama öyle olmuyormuş tevekkül etmek gerekiyormuş allah taktir ederse ol derse oluyor herzaman duamdasınız kader arkadaşlarım allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin