- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benimmmm belirtin varmı hiçya kendime diyorum ki farkında mısın yarın kan vereceksin sonucu öğreneceksin kalbim çıkacak tövbeler olsun ay inanamıyorum saya saya bitti bugünü de geçirmem lazım. Eşim dedi ki bugün pikniğe gidelim mi dedim olur hem kafam dağılır ay kalbim
Ne güzel olmuş kafanı dağıt vakitte daha hızlı gecerya kendime diyorum ki farkında mısın yarın kan vereceksin sonucu öğreneceksin kalbim çıkacak tövbeler olsun ay inanamıyorum saya saya bitti bugünü de geçirmem lazım. Eşim dedi ki bugün pikniğe gidelim mi dedim olur hem kafam dağılır ay kalbim
Yok kuzum ben belirtisiz hamile kalacağım ve belirtisiz hamile kalacak olanlara umut olacağım bu görevi kendime kutsal edindimHakkında hayırlısı olsun inşallah canım benimmmm belirtin varmı hiç
İnşallah canım inşallahNe güzel olmuş kafanı dağıt vakitte daha hızlı gecer
Ayyy hadi inşallah yaYok kuzum ben belirtisiz hamile kalacağım ve belirtisiz hamile kalacak olanlara umut olacağım bu görevi kendime kutsal edindim
Umarım bizler de senin öncülüğünde devam edeceğizYok kuzum ben belirtisiz hamile kalacağım ve belirtisiz hamile kalacak olanlara umut olacağım bu görevi kendime kutsal edindim
Yerinde olmak çok isterdim beklemek çok sıkıcı inanya kendime diyorum ki farkında mısın yarın kan vereceksin sonucu öğreneceksin kalbim çıkacak tövbeler olsun ay inanamıyorum saya saya bitti bugünü de geçirmem lazım. Eşim dedi ki bugün pikniğe gidelim mi dedim olur hem kafam dağılır ay kalbim
3. Gün estrofem corasprin kan sulandırıcı igne d vitamini kullanmaya başladım. 13. Gün doktora gittim. Bunun yanına progestan fitil, antibiyotik ve bir ilaç daha dahil etti. 5 gün sonra transfer yapıldı 18. GünSureciniz nasil ilerledi? Ben adetin 3. Gununden beri estrofem kullaniyorum, sali gunu yani 14. Gun kontrole gidecegim, transfer ne zaman olur onu merak ediyorum da
Transferden sonra da progestan iğne eklendi bunlara ve vitamin.3. Gün estrofem corasprin kan sulandırıcı igne d vitamini kullanmaya başladım. 13. Gün doktora gittim. Bunun yanına progestan fitil, antibiyotik ve bir ilaç daha dahil etti. 5 gün sonra transfer yapıldı 18. Gün
Canım sonucum 168 çıkmış 10 güne göre az sanki doktor tekrarla dedi inşallah kimyasal değildirÇıkar canimm güzel sonucunu bizimle de paylas
İnşallah canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah bize de bol bol dua edersin tutulsun artık şu yavrucuklar çıksın kanlar da artıkYok kuzum ben belirtisiz hamile kalacağım ve belirtisiz hamile kalacak olanlara umut olacağım bu görevi kendime kutsal edindim
Hayırlı olsun inşallah tutunur bebceğinTransfer oldum geldik arkadaşlar
24 Temmuzda kan vermeye gideceğim
İlk tüp bebek deneyimim yaşım 29.99
(Ağustosta 30 oluyorum yeni yaşıma inşallah hamile olarak gireceğim )
3. Gün embriyosu
Şafak 11
İnşallah hepimizinHayırlı olsun inşallah tutunur bebceğin
Hayır canım çok güzel aonucun maşallah.Canım sonucum 168 çıkmış 10 güne göre az sanki doktor tekrarla dedi inşallah kimyasal değildir
Tek miydi çift miydi transfer canım ?Canım sonucum 168 çıkmış 10 güne göre az sanki doktor tekrarla dedi inşallah kimyasal değildir
Hadi şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alalım aminTransfer oldum geldik arkadaşlar
24 Temmuzda kan vermeye gideceğim
İlk tüp bebek deneyimim yaşım 29.99
(Ağustosta 30 oluyorum yeni yaşıma inşallah hamile olarak gireceğim )
3. Gün embriyosu
Şafak 11