Hepimizin yüzü gülsün inşallah her şeyin en güzeli bizi bulsun, tüm hayallerimizi kat ve kat fazlasıyla yaşayalımRabbim güldürsün yüzünü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizin yüzü gülsün inşallah her şeyin en güzeli bizi bulsun, tüm hayallerimizi kat ve kat fazlasıyla yaşayalımRabbim güldürsün yüzünü
Normalde de okb hastasıyım zaten bu süreçte iyice tetiklediBitanem öyle düşünme.Çok dikkatli bir şekilde ayarlanıyor muhafaza ediliyor.Binlerce belki milyonlarca kişi böyle çocuk sahibi oluyor.Hiç öyle bi haber duymadım.Kendini strese sokma rahatlat.
İnşallah güzel sonuçlanır canınAra ara geliyor öyle duygusal ataklar 80 tane hormon alıyoruz normal tutunacağı varsa tutunuyor hiç kendini üzüp yıpratma ama stres etkiyormuş maâlesef. Test gününe kadar unut inşallah her şey güzel sonuçlanır
Çıkar canimm güzel sonucunu bizimle de paylasKızlar 3 temmuzda transfer olmuştum yarın kan vercem 10.günüm oluyo varsa çıkar dimi 12 gün sonra yap dediler ama şehir dışına çıkcam bekleyemicez
Siz 6 ay beklediniz ve 2.denemenizde mi tutmadı. Yani bu ay bende negatif aldımda eylüle kadar beklemek istiyorumCanim kaybın için üzüldüm haziran grubundan biliyorum seni @yagmurunsehri cok dogru soylemis benim ilki kimyasal oldu aşırı düşük degerle hem de 20 ertesi gün 6 sonrası zaten düşük ben ara verdim yasim daha gençti kilom da vardı biraz verdim ama senin başka durumların var bu şekilde vücut hormon almışken 2.ye izin verip başlaman daha iyi elinde embriyon da var benim son 2 kalmıştı korkumdan 6-7 ay bekledim sen yapma
Yaaa peki gelip bunları benimle paylaşman ay şu süreci seninle, eskimeyen dostumla yaşamayı o kadar gönülden isterim ki inan bana yarın erken gitmeyi düşünüyorum ama saatini kestiremiyorum biraz eşime bağlı. Çok geç kalmayız ama giderken ve sonuç belli olduğunda mutlaka etiketleyeceğim seni duanı eksik etme benim güzel kalpli arkadaşım ayrıca benim de duam seninle. Merak etme minik mucizen seninle orada ama için rahat etsin istiyorsun madem gidebilirsinBebegım son duzluge gırdın kaçta kan vereceksın yarın?hemen etıketle benıde heyecanla beklıyorum senısonrada hemen mart analar grubuna gel sıkılıyorum tek basımadostlarımı arıyorum yanıbasımda.benım normalde salı randevum bebısı gormek ıcın ama ben gıdıcem sımdı herkesten gızlıcunku bu keseyo gormeden rahat edemıycem aklımın hep bı kosesınde acaba rahım ıcındemı sorusu var.ınsallah gorunur bugun 4+6 bugun.gorunurse salı gunu ılk defa goruyomus gıbı yapıcam artık
İnşallah canım çok teşekkür ederimBende heyecanlandım inşallah güzel bir sonuç alırsın
Ah canım benim şimdi anladım ben. İnşallah olacak. Rabbim büyük nice olmazları olduruyor biliyorsun. Neler neler duyup neler nelere şahit oluyoruz sen duanı etmeye devam et bir gün inşallah olacakCanım normal tahmin yarısı kadar boyutunda o da erken doğuma düşüğe sebep oluyor tutunurken de zor tutunuyor maalesef alan dar olduğu için Bende bir de PCOS var tek tüp yarım rahim tek yumurtalık oda pcosdan dolayı tıkalı Biraz zorlayacak galiba ama hayırlısı Allah'tan ümit kesilmez
Ay ağzından bal damlıyor kuzum benim ya inşallah dediğin gibi olur Allah razı olsunÖyle düşünme pozitifi çağıralım ben son günlerde çok negatiftim biliyorsun. Seninki olacak Kasım'ada 5 aylık hamile olarak gireceksin Allah'ın izniyle
Beraber yemeyelim hahahhajsjs bu ben shdjdjdjdjBen test günüm yarın olduğu için şimdilik kafayı yememeye dikkat ediyorum
Kız benim transferin 9. Günü hala ağrım sızım yok. Boşver ağrıyı sızıyı ben de çok araştırdım ama böyle hamile kalan çok var umudunu kesmeYa bu arada transferimin ikinci günü bende hiç ağrı sızı vs yok hissizim niye böyle oldu bu sefer bu üçüncü transferim diğerlerinde biraz ağrı sızı vardı gibi hatırlıyorum
İnşallah canım inşallah hayırlısı artık.Ah canım benim şimdi anladım ben. İnşallah olacak. Rabbim büyük nice olmazları olduruyor biliyorsun. Neler neler duyup neler nelere şahit oluyoruz sen duanı etmeye devam et bir gün inşallah olacak
İnşaallah umutluyum ben güzel olacakAy ağzından bal damlıyor kuzum benim ya inşallah dediğin gibi olur Allah razı olsun
İnşallah kuzum Allahın izniyle inşallahİnşallah canım inşallah hayırlısı artık.
İnşaallah umutluyum ben güzel olacak
18. GunuKizlar adetinizin kacinci gunu transfer oldunuz veya olacaksiniz?
Sureciniz nasil ilerledi? Ben adetin 3. Gununden beri estrofem kullaniyorum, sali gunu yani 14. Gun kontrole gidecegim, transfer ne zaman olur onu merak ediyorum da18. Gunu
Evet haber bekliyoruz güzel haberler inşallah Mother NightMother Night yumoşlardan haber gelirse yaz mutlaka