canım benim ilaçsız asla geçmiyor ilaç içmeyim 15 gün ağrır mide bulantısı gözlerim görmüyor şişiyor duş vs hiç fayda etmiyor zar zor biraz azaldı ağrısıBugunde tuttu migrenimmm saatlerce ugrastim en son yine soguk dus.. anca gecti agrim... bu migren beni mahvedrcek
Sen de iyi ki varsın birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinAminnn ne güzel dualar hepinize çok teşekkür ederimiyiki varsınız ❤
Sen de iyi ki varsın çiçeğimAminnn ne güzel dualar hepinize çok teşekkür ederimiyiki varsınız ❤
Ben 30 yaşındayım, çok küçükken doktor hatası yüzünden bi iğneden sonra bacağımı bi süre hissetmedim. Sonra geçti ama bende dehşet bi travmaydı iğneler. Hatta kasında tüp bebeğe başladığımızda buraya kaydolup attığım sanırım ilk yorum iğne korkumla alakalıydı. Gerçekten uykularım kaçıyordu korkudan… ama daha 20 dk önce kendime iğne yaptım eşim şu an evde olmadığı için ve inanın öyle bi alışmışım ki çok normal şekilde yaptım bitti saniyeler içinde.İnşallah güzel gitmiştir tedaviniz teşekkür ederim canım korkuyorum baya açıkçası biri daha yazmıştı ciğerlerinde su felan mı toplanmış ne öyle bişey doktorum da öyle deyince baya ürktüm açıkçası Femara ve klomenle de olabileceğini söyledi ama detay yok tabi
Allah o migreni bildiği gibi etsin. Bende de var. Semi o kadar iyi anlıyorum ki insanın kafasını alıp duvarlara vurası geliyor ki öyle de yapıyorum. Hiçbir şey fayda etmiyor ben de tutunca hep acillik olurum Allahım şifanı versin kardeşim çok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın inşallahacillik oldum bugün baş ağrısından migren dediler ağrı kesici verdiler serumla şimdi biraz rahatladım
Sen de iyi ki varsın çiçeğim
Çok kalp sizlereSen de iyi ki varsın birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
Bende 15 dk sonra wc ye kosmustum sanirim bebeklerimi isedim diye de espri yapmistim. Okadar tutmayacagina emindimki ilki tutmadi. 2.dede wc ye gittim ama bu sefer tuttu inanmidtim tutacaginaBen o kadar sıkışıktım ki 5 dk sonra tuvalete koştum… ilkinde yarım saat yatmıştım olumsuz oldu bu sefer de takmadım kafayaama bunu okuyunca biraz korktum umarım kötü bi şeye sebep olmamışımdır
Ben de ben de sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti. Zor uyurum bugünÇok kalp sizlere❤❤❤❤ duygusalım biraz bugün uyku haram bana..
2 mazejik icip yarim saat uyusam hic biseyim kalmazdi ama analik varya analik :))Allah o migreni bildiği gibi etsin. Bende de var. Semi o kadar iyi anlıyorum ki insanın kafasını alıp duvarlara vurası geliyor ki öyle de yapıyorum. Hiçbir şey fayda etmiyor ben de tutunca hep acillik olurum Allahım şifanı versin kardeşim çok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın inşallah
Yarın gidicemBen birçok kes kullandım işe yaradı Ama doktorla görüş bunu en azından rahım duvarına bakıp karar verir canım geçmiş olsun
Majezik falan kesiyorsa iyi tutunca benim dünyam kararıyor hiçbir şey fayda etmiyor kafam eğilirken kafamla beraber tonlarca ağırlık yere düşüyor gibi oluyor. Hele o zonklama zonk zonk zonk. Sonra mideme vuruyor ağrı istifra ede ede kendimden geçiyorum. Ay çok andım inşallah gelmez uyuz migren2 mazejik icip yarim saat uyusam hic biseyim kalmazdi ama analik varya analik :))
ankara tolga ecemiş:)Çok teşekkür ederim canımsizce en iyi tedavi yer neresi? Eşim bahçeci düşünüyordu bende baya merak ettim orayı hatta konuştuk doktorla ama tedavi başlamadık siz nerde gördünüz acaba tedavi sormamda sakınca yoksa
Bu bana moral olduBende 15 dk sonra wc ye kosmustum sanirim bebeklerimi isedim diye de espri yapmistim. Okadar tutmayacagina emindimki ilki tutmadi. 2.dede wc ye gittim ama bu sefer tuttu inanmidtim tutacagina
Kız elime sopa alır seni döverim ne ağlayıp kendini ve minnoşunu strese sokuyorsun sen. Rahatla otur dua et karnını sev olumlama yap enerjini yolla.Ben de ben de sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti. Zor uyurum bugün
Ama böyle yapmak yok. Uyuyacaksın ki enerjini toplayacaksın, keyfin yerinde olacak, sen iyi olursan her şey iyi olur bunu sakın unutma.Çok kalp sizlere❤❤❤❤ duygusalım biraz bugün uyku haram bana..
Canım sen çok merak ediyordun bugün 9.günüm kan testimi verdim 90 çıktı :) cumartesi bi daha vericem artış için3 günümüz kaldı
İdrara çok sıkışmış oldum dayanamadığım için biraz çektiİlk defa duydum canım sonda.
Neden takıldı ?
Kıyamam kuzum yapma ama böyle güzel düşün dualar et ❤❤Ben de ben de sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti. Zor uyurum bugün