Oluyorum ama tam sökülemedim 5. Gün bugünCanim adamlar çayını düşük yaparken kullanılirmis belki söker, ben pcos lu olduğum için adetim gelsin diye masaj yapardım youtube dan bi bak istersen masaj yapınca adet geliyor max 2 güne
İnşallah canımYok olmadım daha yeni haziranda yaptırdım zaten biraz zaman geçsin istiyorum kışa doğru Allah nasip ederse inşallah.
2.tranferi mi dediniz 2.adeti mi? Ben yanlış anladım galibaİnşallah canım
2.adetle tam sökülürsun benceOluyorum ama tam sökülemedim 5. Gün bugün
acillik oldum bugün baş ağrısından migren dediler ağrı kesici verdiler serumla şimdi biraz rahatladımMigren varsa evet tetikleyebilir maalesef
İnşallah güzel haberinizi alırızSonucu öğrenmeme 12 saat kaldı. Allah'ım sen burda olan çocuk isteyen herkesin içlerinde benim de yüzümü güldür. Bekleyişimizi bitir.
Asitli icecekler onerilmedigi icin ben ev yapimi limonata bile icmedim hic..Tamam canım inşallah güzel haberler alırsınbirde limonlu su diyorlar bu la alakalı bir bilgin var mı o da kan sulandırıyor ya
Bugunde tuttu migrenimmm saatlerce ugrastim en son yine soguk dus.. anca gecti agrim... bu migren beni mahvedrcekacillik oldum bugün baş ağrısından migren dediler ağrı kesici verdiler serumla şimdi biraz rahatladım
Canım ne güzel hem bir evladın varmış Allah bağışlasınmerhaba kızlar,benim de bu ay toplanıp dondurulan 2 tane 3.gün embriyom var.İki adet sonra dedi transfer için.Opudan sonra kaymalar olabiliyormuş o sebeple kestiremiyorum ama tahminim 18-24 ağustos arası transferim gerçekleşir.38 yaşındayım benim amh hormon rahim içi vs hiçbir sorun çıkmadı.Sorun eşimin ileri hızlı sperminin %0 olması.Sizce şansımız ne,ilk denemem olacak.İlk çocuğum normal yolla oldu 10 yaşında.
Acilde bakiyolar... normal hasta olarak gittiginde bile gebelik suphen varsa ilac tedavisinden once gebelik bakilit. Ona gore ilac yada serum verilirYan ilçede verdiğimde çıkmıştı aynı gün canım burda bakıyorlar mı önce buraya soracağım bakmazlarsa yan ilçeye gideceğim yine
İlk defa duydum canım sonda.Kızlar bugün transfer sırasında sonda takilmisti şuan oldu hala idrar yaparken şiddetli yanma oluyor bu ne zaman geçer bilgisi olan var mı sürekli tuvalet ihtiyacım var gibi hissediyorum ve tuvalete çıkmam işkence gibi olmaya başladı bide en rahat olmam gereken zamanda buna stres oldum yardımı olacak olan var mı bu konuda
Eskiden insanlar dusuk yapmak icin sogan suyu icermis rahmi tamamen temizliyor odem sokturuyor. Adet bekleyenler yapabilir...Ben soğan kabuğu kaynatılıp içiliyor diye duymuştum ama bahsettiğiniz otu bilmiyorum hiç
Ilk yarim saat kalkmayi onermiyorlar ya bende cok sikismistim isterseniz bezleyebiliriz sizi demislerdi. Ama yarim saat sıktım disimi..İlk defa duydum canım sonda.
Neden takıldı ?
Geçmiş olsunacillik oldum bugün baş ağrısından migren dediler ağrı kesici verdiler serumla şimdi biraz rahatladım
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için serumu ilk defa duydumOhss pcos için evet bir risk ama olacak diye birşey yok bende de 27 tane yumurta toplandı ama gelişmedi. Sonrasında bol sıvı ve protein tüketimi ile gelişmez inşallah korkmayın. Zaten engellemek için serum takıyolar sonrasında
2. Adet2.tranferi mi dediniz 2.adeti mi? Ben yanlış anladım galiba
2. De gidicem transfer için inşallah o zaman kalmaz2.adetle tam sökülürsun bence