kuşum sen iyi de düşünsen kötü de sonuç değişmeyecek ya bu süreç boyunca kendini strese sokucaksın ya da bu sürecin mucize bir şey olduğunu hiç unutmayıp her anını polyanna gibi yaşayacaksınUmarım oyle olacak ama ruh durumum cok dengesiz umutla umutsuzluk arasında savruluyorum
Amin canım inşallahİnşallah canım benim inşallah hepimiz beraber alırız umarım
Canım 2. Gün hafifledi 3. Gün düzeldi benim bu durumKızlar bugün transfer sırasında sonda takilmisti şuan oldu hala idrar yaparken şiddetli yanma oluyor bu ne zaman geçer bilgisi olan var mı sürekli tuvalet ihtiyacım var gibi hissediyorum ve tuvalete çıkmam işkence gibi olmaya başladı bide en rahat olmam gereken zamanda buna stres oldum yardımı olacak olan var mı bu konuda
her şey çok güzel olucak kalpten söylüyorumDöv kız döv valla hakediyorum.Ayy sorma sorma durmuyor gözyaşım. Yarın mutluluktan olur umarım
İnşallah canım ikimiz içinde hayırlısı olsun yarın.
Umarım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.her şey çok güzel olucak kalpten söylüyorum
Kendini ac birakma bol bol su ic... tutmaz ins. Benimde kan verdigim gunler tuttu sanirim stresten kendimi cok sıkıyorum sonucu gorene kadarMajezik falan kesiyorsa iyi tutunca benim dünyam kararıyor hiçbir şey fayda etmiyor kafam eğilirken kafamla beraber tonlarca ağırlık yere düşüyor gibi oluyor. Hele o zonklama zonk zonk zonk. Sonra mideme vuruyor ağrı istifra ede ede kendimden geçiyorum. Ay çok andım inşallah gelmez uyuz migren
Canım uyuyamadın mi ?Umarım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Yok canım ya asla uyuyamadım verdim kanı şimdi. Bakalım hayırlısı artıkCanım uyuyamadın mi ?
Ne yaptın kan verdin mi ?
Ne kadar sürede çıkarmış sonuç ?Yok canım ya asla uyuyamadım verdim kanı şimdi. Bakalım hayırlısı artık
İki saate çıkar dediler canım sonuç. İnşallah inşallah 10 gün geçti 2 saat geçmez şimdiNe kadar sürede çıkarmış sonuç ?
İnşallah güzel haberler alırsın canım, eve geçer rahat bir uyku çekersin
E nabizdan mi takip edeceksin canım ?İki saate çıkar dediler canım sonuç. İnşallah inşallah 10 gün geçti 2 saat geçmez şimdi
Yok canım arkadaşlarım sistemden bakıp haber verecek. Çalıştığım hastanede verdimE nabizdan mi takip edeceksin canım ?
CanimmmmmÇıktı kızlar sonucum negatif umarım geri kalan hepinizin pozitif olur dualarım sizinle
Vardı canım ama benim tekrar denemeye takatim yok bilmiyorum tekrar ne zaman giderimCanimmmmm
Rabbim sabır versin, çok üzgünüm.
Dönmüş embriyon var mıydı ?
Canım hamileligi 200-300 lu betalarla öğreniyoruz.Kızlar pozitif sonuc alanlar ilk belirtiniz ne zamann oldu ve ne oldu belirti olarak
Canım elinde dönmüş embriyon olması yine tutunacak bir dal demek.Vardı canım ama benim tekrar denemeye takatim yok bilmiyorum tekrar ne zaman giderim
Canim uzulme dicem ama cok zor... donmus yumurtan varsa adetinle beraber tekrar basla... ben oyle yaptim hemen 2.ye baslamistim 2.de tuttuu...Çıktı kızlar sonucum negatif umarım geri kalan hepinizin pozitif olur dualarım sizinle
Valla tebrik ederim nasıl dayandınKızlar kan testi günüme son 2
Evde test yapmadan bugünlere geldiğim için kendimi tebrik ediyorum