amin canım aminİyi bari canım onu da denersiniz, iyi düşün merak etme hiç bir şey olmaz Allahın izniyle kendini hazır hissettiğinde transfer olur yeniden denersinaslında dondurulmuş transfer bence daha iyi, ben bu sefer taze oldum ve vücudum hiç dinlenemedi gibi hissediyorum. Herşeyin hayırlısı Allah isteyen ve hak eden herkese nasip etsin diyorum ben ben de daha iyiyim sadece bel ağrılarım devam ediyor, kasıklarımda batma tarzı ağrılarım var. Psikolojik olarak gidip geliyorum metanetli kalmaya çalışıyorum
Canım çok üzüldüm keşke böyle olmasaydı hayırlısı Allahtan diyelimBugün maalesef bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj olucam dua edin lütfen
Canim cok gecmis olsun. Inanilmaz üzüldüm suan. Rabbim guc kuvvet versin sanaBugün maalesef bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj olucam dua edin lütfen
Canım çok geçmiş olsun önce belirti yorumunu okudum tam tebessüm ettim diyer yorumunu görünce çok üzüldüm tatlımBugün maalesef bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj olucam dua edin lütfen
Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun önce belirti yorumunu okudum tam tebessüm ettim diyer yorumunu görünce çok üzüldüm tatlımgeçmiş olsun
Pozitiff tebriklerMerhaba kızlar. 7 ağustosta tek embriyo transferi oldum. Ve transferin 7. Günü hafif pembe bi şekelenme yaşadım tabi regl oluyorum sandım ama devamı gelmedi bugün transferimin 9. Günü yarın test günüm. Bugüne kadar dayandım ama bu gece bir hisle evde bulunan testlerden yaptım sonuç ne sizce yorumlar mısınız ?
Teşekkürler inşallah yarın kan da da öğrenirsem içim rahatlayacak. Herkes güzel haberler alsın inşallahPozitiff tebrikler
Hadi gözün aydın canım inşallahMerhaba kızlar. 7 ağustosta tek embriyo transferi oldum. Ve transferin 7. Günü hafif pembe bi şekelenme yaşadım tabi regl oluyorum sandım ama devamı gelmedi bugün transferimin 9. Günü yarın test günüm. Bugüne kadar dayandım ama bu gece bir hisle evde bulunan testlerden yaptım sonuç ne sizce yorumlar mısınız ?
Umays ne yaptın canım nasıl oldunAllah razı olsun
En işte idare eder toparlanmaya çalışıyorum canım. Çok şükür kürtaj iyi geçti kanama dahi bir saat pembe hariç yaşamadım ama narkoz yapılacakken bebek için ağladım narkoz etki etmedi uyuyup uyandım ağrıyı hep çektim. Psikolojikte toparlanıcam inşallahUmays ne yaptın canım nasıl oldun
İyi geçtiğine sevindim canımEn işte idare eder toparlanmaya çalışıyorum canım. Çok şükür kürtaj iyi geçti kanama dahi bir saat pembe hariç yaşamadım ama narkoz yapılacakken bebek için ağladım narkoz etki etmedi uyuyup uyandım ağrıyı hep çektim. Psikolojikte toparlanıcam inşallah
Canım çok çok geçmiş olsunEn işte idare eder toparlanmaya çalışıyorum canım. Çok şükür kürtaj iyi geçti kanama dahi bir saat pembe hariç yaşamadım ama narkoz yapılacakken bebek için ağladım narkoz etki etmedi uyuyup uyandım ağrıyı hep çektim. Psikolojikte toparlanıcam inşallah
Allah sabır versinKızlar bebeğin gelişimi 6,5 haftada durduğu için bugün kürtaj olacağım. Benim için dua edin, çok üzgünüm
Ayni yollardan geciyoruzKızlar bebeğin gelişimi 6,5 haftada durduğu için bugün kürtaj olacağım. Benim için dua edin, çok üzgünüm
Negatif maalesefSunucunuz ne çıktı acaba