Sağ ol canım gerçekten çok zormuş. Bipolar gibi oldum bir normale dönüyorum sonra bir anda ağlamaya başlıyorum. Öldürmeyen acı güçlendiriyor diyorum. İnşallah en kısa sürede toparlanırızAyni yollardan geciyoruzseni cok iyi anliyorum..cabucak atlatirsin insallah.Allah yardimcin olsun
aynen oyle canim ilk gunler biraz zor geciyor ama geciyor. sonrasi guzel olsun insallah rabbim bir daha bu aciyi yasatmasinSağ ol canım gerçekten çok zormuş. Bipolar gibi oldum bir normale dönüyorum sonra bir anda ağlamaya başlıyorum. Öldürmeyen acı güçlendiriyor diyorum. İnşallah en kısa sürede toparlanırız
İlk transferimde embriyo öyle tuvaletini yaparken fln düşmez merak etme demişlerdi, hatta 10-15 dakika yatıştan sonra tuvalete gitmemize izin vermişlerdiAnne adaylarım merhabalar benim de bugün transfer işlemim oldu. İşlemden hemen 10 dakika sonra tuvalete gittim. Çok saçma biliyorum ama dayanamayıp erken gittiğim için düşme filan olmaz değil mi inşallah olumsuz etkilemez bu süreci
Doktor 10 dakika yatmak yeterli demişti bende odaya geçince 12 dk beklemiştim hemen kalkmıştım ve tutunduAnne adaylarım merhabalar benim de bugün transfer işlemim oldu. İşlemden hemen 10 dakika sonra tuvalete gittim. Çok saçma biliyorum ama dayanamayıp erken gittiğim için düşme filan olmaz değil mi inşallah olumsuz etkilemez bu süreci
YaaDoktor 10 dakika yatmak yeterli demişti bende odaya geçince 12 dk beklemiştim hemen kalkmıştım ve tutunduo yüzden korkma tutacağı varsa tutuyor dedikleri doğru
Bana da öyle söylendi ama internette en az yarım saat dinlenilmesi gerekiyor gibi yazılar görünce bi tedirgin oldumİlk transferimde embriyo öyle tuvaletini yaparken fln düşmez merak etme demişlerdi, hatta 10-15 dakika yatıştan sonra tuvalete gitmemize izin vermişlerdi
Benim de iki hafta önce gözlerim bu mesajı aramıştı forumda o yüzden sizi o kadar iyi anlıyorum kiiYaabu mesajınızı görünce biraz rahatladım çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah
Süreç hiç şaşmıyor demek ki çoğumuz transfer sonrası bu düşüncelerden kaçamıyorBenim de iki hafta önce gözlerim bu mesajı aramıştı forumda o yüzden sizi o kadar iyi anlıyorum kiiinşallah sizin de güzel haberinizi alırız
Evet bende öyleydim vicdan azabı çektim resmen ama patlayacak gibiydim tutamazdımBana da öyle söylendi ama internette en az yarım saat dinlenilmesi gerekiyor gibi yazılar görünce bi tedirgin oldum
Ben de kıvranıyordum resmen eşim kafamı dağıtmaya çalışıyordu ama nafile koşa koşa tuvalete gittim hatta işlem öncesinde de rahatlamam için bir bardak verdiler bu bardak kadar idrarımı yapmamı söyledilerEvet bende öyleydim vicdan azabı çektim resmen ama patlayacak gibiydim tutamazdım
Beni üç kere gönderdiler 10 saniyelik yap diye ona rağmen çok sıkışıktımBen de kıvranıyordum resmen eşim kafamı dağıtmaya çalışıyordu ama nafile koşa koşa tuvalete gittim hatta işlem öncesinde de rahatlamam için bir bardak verdiler bu bardak kadar idrarımı yapmamı söylediler
Aaa süreli o da güzelmişBeni üç kere gönderdiler 10 saniyelik yap diye ona rağmen çok sıkışıktım
Ben iki litre içmiştim ultrasonu bastığında patlayacaktım nerdeyseAaa süreli o da güzelmiş
Evet nasıl bastırıyorlar öyle ben bacaklar açık işlemi beklerken biraz kaçırırsam kusura bakmayın dedim artık öyle doldu ki mesanemBen iki litre içmiştim ultrasonu bastığında patlayacaktım nerdeyse
Transfer anını izledin miEvet nasıl bastırıyorlar öyle ben bacaklar açık işlemi beklerken biraz kaçırırsam kusura bakmayın dedim artık öyle doldu ki mesanem
İzlemez miyim çok güzel bir andı ama çok göremedim çok hızlı oldu birkaç saniyede hemencecik gittiTransfer anını izledin miçok heyecanlı ya minicik hemen tuttu beni
Hemen gidip yapışıyor zaten mucize resmenİzlemez miyim çok güzel bir andı ama çok göremedim çok hızlı oldu birkaç saniyede hemencecik gitti
Çok haklısın ama bir şey olmaz korkmaBana da öyle söylendi ama internette en az yarım saat dinlenilmesi gerekiyor gibi yazılar görünce bi tedirgin oldum