MerhabaMerhaba
7. Gün 6.96
9. Gün 35.63
Acaba yükselme normal mi ikiz olma ihtimali yok sanirim deger azcik artmis
Canim cok gecmis olsun. Psikolojik olarak iyisen hemen ustune dene.. ilk adetinle git tekrar... hazir vucudun ilaclara alismisken ustune git.. tabi donmus embriyon varsa...Kızlar ben negatif aldım. Ama çok iyiyim ilk şoku atlatınca kendime geldim. Sanırım biraz ara vermek gerekecek bana kalsa her ay denerim de neyse. Artik eylül gibi tekrar deneriz diye tahmin ediyorum. Hepinizin yolu açık olsun özellikleruse16 fnd_50 ve Safransari tulumbachen sizlere tesekkur ederim. Ufacik da olsa hepiniz hayatima dokundunuz. Allah hepinizin evlatlarını size bağışlasın. Güzel dileklerim sizlerle. Kendimi merkeze aldım yoluma devam ediyorum. Herkese bol sans
Ben de inanamiyorum kendime ama gercekten iyiyim uzerime bir cesaret geldi. 1 embriyom daha var daha doktorla gorusemedim bir yol cizicem mantikli olur derse baslarim. Arada su killer antibody testlerini yaptirmayi dusunuyorum bunu da gorusucem. Belki tekrar rahim filmi cekilir. Hazirim hepsine. Cok sagol canim benimCanim cok gecmis olsun. Psikolojik olarak iyisen hemen ustune dene.. ilk adetinle git tekrar... hazir vucudun ilaclara alismisken ustune git.. tabi donmus embriyon varsa...
Benim 19. GündüKızlar dondurulmuş embriyo adetin kaçıncı günü koyuluyo genelde
Canım benim toparlamana sevindim. İnşallah en doğru zamanda en güzel zamanda bebeğin gelip seni bulur. Emin ol seni çok ama çok iyi anlıyorum çünkü hep aynı yollardan geçtik. Rabbim en kısa zamanda gönlündekini hayırla sana nasip etsinKızlar ben negatif aldım. Ama çok iyiyim ilk şoku atlatınca kendime geldim. Sanırım biraz ara vermek gerekecek bana kalsa her ay denerim de neyse. Artik eylül gibi tekrar deneriz diye tahmin ediyorum. Hepinizin yolu açık olsun özellikleruse16 fnd_50 ve Safransari tulumbachen sizlere tesekkur ederim. Ufacik da olsa hepiniz hayatima dokundunuz. Allah hepinizin evlatlarını size bağışlasın. Güzel dileklerim sizlerle. Kendimi merkeze aldım yoluma devam ediyorum. Herkese bol sans
Bence evde test yapma. Direkt 8 Ağustosta kan ver. Hem son ana kadar umudun oluyor hem direkt kanda öğrenmiş oluyorsun. Erken öğrenince durmadan kan verme olayı da yıpratıyor ikiye katladı mı ne oldu belli bir süreye kadar da kan ver dur uğraşıyorsun. Biliyorum beklemek çok zor ama ben direkt kan gününü beklemiştimBenimkine de çok var 08 Ağustos acaba evde test en erken ne zaman yapabilirim
Evet yaptırdım 15.00 dan sonra çıkavak dediler umarim 100 üzeri olur herhalde normali oyle olmasi gerk bekliyorum daha zaman gelsn diyeMerhabatekrar kan verdiniz mi?inşaallah her şey yolundadır
Canım dualarım seninle benim gidisat ne olur bilmiyorum hauirlisi ama 2 olumsuz transfer oldu biliyorsun herseyin bir zamanı var sagligina dikkat et güzel bi tatil yap kafanı dağıt bomba gibi başla tedavine benin eski doktorum oldukca bilgisizde yada benle ilgilenmek istemedi doktorda çok önemli ..Kızlar ben negatif aldım. Ama çok iyiyim ilk şoku atlatınca kendime geldim. Sanırım biraz ara vermek gerekecek bana kalsa her ay denerim de neyse. Artik eylül gibi tekrar deneriz diye tahmin ediyorum. Hepinizin yolu açık olsun özellikleruse16 fnd_50 ve Safransari tulumbachen sizlere tesekkur ederim. Ufacik da olsa hepiniz hayatima dokundunuz. Allah hepinizin evlatlarını size bağışlasın. Güzel dileklerim sizlerle. Kendimi merkeze aldım yoluma devam ediyorum. Herkese bol sans
Canım inşallah kat kat artmıştır değerin bana da haber ver olurmu sonucun çıkınca dualarım seninleEvet yaptırdım 15.00 dan sonra çıkavak dediler umarim 100 üzeri olur herhalde normali oyle olmasi gerk bekliyorum daha zaman gelsn diye
7 gün 6.96Canım inşallah kat kat artmıştır değerin bana da haber ver olurmu sonucun çıkınca dualarım seninle
Gayet iyi canım7 gün 6.96
9. Gün 35.63
11 gün 86.3
Ilerleme konsunda fikri olan varmı bana yardimci olur musunuz az mı bu
Çok geçmiş olsunKızlar ben negatif aldım. Ama çok iyiyim ilk şoku atlatınca kendime geldim. Sanırım biraz ara vermek gerekecek bana kalsa her ay denerim de neyse. Artik eylül gibi tekrar deneriz diye tahmin ediyorum. Hepinizin yolu açık olsun özellikleruse16 fnd_50 ve Safransari tulumbachen sizlere tesekkur ederim. Ufacik da olsa hepiniz hayatima dokundunuz. Allah hepinizin evlatlarını size bağışlasın. Güzel dileklerim sizlerle. Kendimi merkeze aldım yoluma devam ediyorum. Herkese bol sans
Canım çok teşekkür ederimCanım dualarım seninle benim gidisat ne olur bilmiyorum hauirlisi ama 2 olumsuz transfer oldu biliyorsun herseyin bir zamanı var sagligina dikkat et güzel bi tatil yap kafanı dağıt bomba gibi başla tedavine benin eski doktorum oldukca bilgisizde yada benle ilgilenmek istemedi doktorda çok önemli ..
İnş canım çok sağol olduysa bir olmadıysa bin hayır vardır dedi annem ben de inandım demekki zamanım varmış daha dedim Gelişme olursa yazacağımCanım benim toparlamana sevindim. İnşallah en doğru zamanda en güzel zamanda bebeğin gelip seni bulur. Emin ol seni çok ama çok iyi anlıyorum çünkü hep aynı yollardan geçtik. Rabbim en kısa zamanda gönlündekini hayırla sana nasip etsingelişme olduğunda mutlaka yaz bana da çok sevinirim. Güzel duaların için de çok çok teşekkür ederim iyi ki varsın
İnşallaj güzel haber alırsınızEvet yaptırdım 15.00 dan sonra çıkavak dediler umarim 100 üzeri olur herhalde normali oyle olmasi gerk bekliyorum daha zaman gelsn diye
İns dayanabilirim bende öyle yapayım bari bir de hiç belirti de yokBence evde test yapma. Direkt 8 Ağustosta kan ver. Hem son ana kadar umudun oluyor hem direkt kanda öğrenmiş oluyorsun. Erken öğrenince durmadan kan verme olayı da yıpratıyor ikiye katladı mı ne oldu belli bir süreye kadar da kan ver dur uğraşıyorsun. Biliyorum beklemek çok zor ama ben direkt kan gününü beklemiştim
Harika bir değer bence çok güzel artmış7 gün 6.96
9. Gün 35.63
11 gün 86.3
Ilerleme konsunda fikri olan varmı bana yardimci olur musunuz az mı bu
9. Güne kadar hiç belirti yaşamadım. Hattta burda gün gün yazdım hiç belirtim yok diye. 10. Gün kan verecektim. 9. Gün gece bende adet sancıları başladı. Kasıklarımda belimde. Tamam dedim hamile kalamadım, adet olacağım sanırım dedim. Ama adet olmadım şükürler olsun pozitif sonuç aldım. Demem o ki adet günü gelmeden belirti olayı olmuyor. Hepsi ondan sonra başlıyor. Belirtiye çok takılmaİns dayanabilirim bende öyle yapayım bari bir de hiç belirti de yokunutuyorum bazen
Gayet iyi canım