Evet sonuca göre tahmin etmiştik yüksek olduğu için ama 2 gün sonra kese görmeye gidince 2 kese ile karşılaştıkMerhaba benim de 5.gün embriyosu iki adet transfer edildi bugün 13.günüm test yaptırdım 1400 çıktı değerimkese muayenesinde mi gördü doktorunuz ikiz olduğunu acaba? Allah tamamına erdirsin bu arada sağlıkla kavuşun inşallah
Insaalh yoktur . Bir daha kanamam olmadi iki gün üst üste oldu iğneleri yaptırdık. Bugun yok cok şükür değerim de yüksek ama umarım benimle kalırlar ikiz gebeliklerde kanama normal deniliyor ama inşallah öyledir...Umarım kötü bişey yoktur. Benim de kanamam oldu kahverengi. İki saate kesildi. 2 gün sonra kırmızı kanamam başladı doktora gittim 5 gün günde 2 tane daha kalçadan iğne ekledi yaptım. 2. Günü durdu. Kesem yerinde güzeldi. Ama dün kontrole gittim ve kesem büyümemiş 8 günde sadece 3 ml büyümüş. Cumaya kadar beklicez olmazsa almak zorundayız dedi. Herşeyim de çok güzel gidiyordu. Yani korkma bazılarının ufak kanamada düşer bazılarının günlerce süren kanama da düşmez. İçini ferah tut inşallah bişey olmaz. Bende stresle cumayı bekliyorum
Insaalh kötü bir şey olmaz sizinledir ve gelişimi güzeldir. Iyi düşünelim iyi olsun.Umarım kötü bişey yoktur. Benim de kanamam oldu kahverengi. İki saate kesildi. 2 gün sonra kırmızı kanamam başladı doktora gittim 5 gün günde 2 tane daha kalçadan iğne ekledi yaptım. 2. Günü durdu. Kesem yerinde güzeldi. Ama dün kontrole gittim ve kesem büyümemiş 8 günde sadece 3 ml büyümüş. Cumaya kadar beklicez olmazsa almak zorundayız dedi. Herşeyim de çok güzel gidiyordu. Yani korkma bazılarının ufak kanamada düşer bazılarının günlerce süren kanama da düşmez. İçini ferah tut inşallah bişey olmaz. Bende stresle cumayı bekliyorum
6agustos benımkı sizin ?İnşallah test tarihiniz ne zaman :)
Ben 4.gunu bilmiyorum ama 10.gun kesın olur benceKızlar bugün transferin 8. Günü sizce bugün kan testi verim mi erken mi?
(4.gün embriyo , taze transfer)
Benimde 8 Ağustos :)6agustos benımkı sizin ?
Erken olabilir benim 5.gün embriyosu 10.güne test yazdıKızlar bugün transferin 8. Günü sizce bugün kan testi verim mi erken mi?
A tamam teşekkür ederimErken olabilir benim 5.gün embriyosu 10.güne test yazdı
Tamam teşekkür ederimErken olabilir benim 5.gün embriyosu 10.güne test yazdı
Çıkabilir canım ama kafa karışıklığı olmasın istiyorsan yani yükselecek mi yükselmiyecekmi diye kaygılanmayacaksan baktır bi ama bi 2 gün daha sabredersen daha iyi olur sanırımKızlar bugün transferin 8. Günü sizce bugün kan testi verim mi erken mi?
Dr un söylediği tarihi bekleyeyim ben en iyisi (3 ağustos)Ben 4.gunu bilmiyorum ama 10.gun kesın olur bence
Çıkabilir canım ama kafa karışıklığı olmasın istiyorsan yani yükselecek mi yükselmiyecekmi diye kaygılanmayacaksan baktır bi ama bi 2 gün daha sabredersen daha iyi olur sanırım
Tamam ben bikaç gün daha bekleyeyimÇıkabilir canım ama kafa karışıklığı olmasın istiyorsan yani yükselecek mi yükselmiyecekmi diye kaygılanmayacaksan baktır bi ama bi 2 gün daha sabredersen daha iyi olur sanırım
bebegin tutunursa ki insallah tutunur o zaman regli olmazsin. Zaten ilaclarda engelliyor regliyi. Tutmazsa ilaclari bırakıyorsun bir iki gun icinde reglin geliyor.Selam kızlar bir şey soracağım benim test tarihim 8 Ağustos ama tam regl günüme denk geliyor bir sorun olmaz değil mi ? Regl olmam heralde
Aaa ne güzel bana Çarşamba günü verdiler ama ben dayanabileceğimi sanmıyorum o zamana kadar. Evde haftasonu erken gebelik testi yaparım.beni de kan testi için pazartesi çağırdı
5. gün 4aa dondurulmuş 2 tane transfer edildi
Benimkine de çok var 08 Ağustos acaba evde test en erken ne zaman yapabilirimAaa ne güzel bana Çarşamba günü verdiler ama ben dayanabileceğimi sanmıyorum o zamana kadar. Evde haftasonu erken gebelik testi yaparım.
Testlerde hiç görünen bir çizgi var mı? Ben de çok zor tutuyorum kendimi
çoook silik bi çizgi var gibi ya da bana öyle geliyor :))Aaa ne güzel bana Çarşamba günü verdiler ama ben dayanabileceğimi sanmıyorum o zamana kadar. Evde haftasonu erken gebelik testi yaparım.
Testlerde hiç görünen bir çizgi var mı? Ben de çok zor tutuyorum kendimi
sonuç canını sıkmayacaksa istediğin zaman yap bana kalırsa :) beklemekten iyidirBenimkine de çok var 08 Ağustos acaba evde test en erken ne zaman yapabilirim
Çok varmış henüz. Bence 4 Ağustos gibi yapın en erken.Benimkine de çok var 08 Ağustos acaba evde test en erken ne zaman yapabilirim