- 10 Nisan 2019
- 215
- 199
İnşallah test tarihiniz ne zaman :)Sizinle yaşımız ,transfer tarıhımız ,embrıyo kalıtemız aynıınsallah hayırla pozıtıf sonucu alırız
Selam benimde 27 yumurta toplandı 20 si olgundu 16 döllendi üçüncü güne 14 tane geldi beşinci güne 6 tane kaldı be 6 adet dondurduk bence sayılar normalKızlar bakar mısınız bi? 19 yumurtam toplandı 12 si döllendi ve bugün 5. Güne sadece 4 tane kaliteli kalmış ve dondurmuşlar. Sayı bana az geldi, embriyolarım o kadar mı kalitesiz oldu diye üzüldüm açıkçası.. polikistikdim bi de. O kadar yumurtadan bu kadar kalacağını düşünmedim en azından 7-8 falan bekledimböyle olup da olumlu olan oldu mu? Şöyle bi korkum başladı ya o kaliteli embriyolarda rahmime koyulunca gelişme göstermezse diye
rahim kalınlığına göre koyuluyo. genelde adetin 17 18 19 nda oluyorKızlar dondurulmuş embriyo adetin kaçıncı günü koyuluyo genelde
Genetikte falan bi sıkıntı var mıdır acaba doktorunuz bi şey dedi mi böyle azalınca acaba genetik mi kötü diyorum neyle alakalı kim bilirSelam benimde 27 yumurta toplandı 20 si olgundu 16 döllendi üçüncü güne 14 tane geldi beşinci güne 6 tane kaldı be 6 adet dondurduk bence sayılar normal
Yaşın çok genç doktor bana bile önermedi genetik test genelde 35 üstüne genetik diyorlar ama tabi senin tüp bebek serüven sebebin nedir bilmiyorum tekrarlayan düşükler olduğunda genetik bakılması doğru oluyoGenetikte falan bi sıkıntı var mıdır acaba doktorunuz bi şey dedi mi böyle azalınca acaba genetik mi kötü diyorum neyle alakalı kim bilir
2. Adetle gitmistim ben. Adetin 2. Gunu( 6 haziranda) ilaclara basladim 25 haziranda transfer oldumKızlar dondurulmuş embriyo adetin kaçıncı günü koyuluyo genelde
Canim bu kadar pimpirikli olma kendine zarar veriyosun bende pkoslu degilim bendende 13 yumurta toplandi 8 i dollendi 5. Donduruldu. Hem emriyologumuz ayni kisi.. yumurtalar kaliteli dediyse sikinti yapma...venimde ilk transferimdeki 2 emriyo tytmadi 2.deki 2 embriyodan biri tuttu... bol dua et..Genetikte falan bi sıkıntı var mıdır acaba doktorunuz bi şey dedi mi böyle azalınca acaba genetik mi kötü diyorum neyle alakalı kim bilir
Ben herhangi bi gebelik yaşamadım 2 yıldır. İşte sayı da az olunca insanın aklına şüphe düşüyor.. her bir adımı gerçekten stresliymiş ben çok motiveydim iğnelerimi yaparken bile hep mutluydum dünden sonra böyle oldum. Allahım hayırlısı ile sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah daha ne diyim olacağı varsa olur zaten rabbim ol desin yeterkiYaşın çok genç doktor bana bile önermedi genetik test genelde 35 üstüne genetik diyorlar ama tabi senin tüp bebek serüven sebebin nedir bilmiyorum tekrarlayan düşükler olduğunda genetik bakılması doğru oluyo
Ben 41 yasindayim banada genetik yaptirmadi dr um..Yaşın çok genç doktor bana bile önermedi genetik test genelde 35 üstüne genetik diyorlar ama tabi senin tüp bebek serüven sebebin nedir bilmiyorum tekrarlayan düşükler olduğunda genetik bakılması doğru oluyo
4 tane 5. Gün embriyosu 4AA kaliteCanim bu kadar pimpirikli olma kendine zarar veriyosun bende pkoslu degilim bendende 13 yumurta toplandi 8 i dollendi 5. Donduruldu. Hem emriyologumuz ayni kisi.. yumurtalar kaliteli dediyse sikinti yapma...venimde ilk transferimdeki 2 emriyo tytmadi 2.deki 2 embriyodan biri tuttu... bol dua et..
Aynen canim 5 tane 5. Gun emriyosu 4aa kalitede benimkilerde..4 tane 5. Gün embriyosu 4AA kalite
O dondurulan 5 yumurtanızın kaliteleri nasıldıCanim bu kadar pimpirikli olma kendine zarar veriyosun bende pkoslu degilim bendende 13 yumurta toplandi 8 i dollendi 5. Donduruldu. Hem emriyologumuz ayni kisi.. yumurtalar kaliteli dediyse sikinti yapma...venimde ilk transferimdeki 2 emriyo tytmadi 2.deki 2 embriyodan biri tuttu... bol dua et..
O zaman Eray hoca hiç riske atmıyo 3. Gün dondurmadı benimkini 5 i beklemiş hep. Sizde de aynısı oldu demekkiAynen canim 5 tane 5. Gun emriyosu 4aa kalitede benimkilerde..
En kalitelilerini secip donduruyor rahat ol...O zaman Eray hoca hiç riske atmıyo 3. Gün dondurmadı benimkini 5 i beklemiş hep. Sizde de aynısı oldu demekki
Doktorunuz Eray çalışkanmıO zaman Eray hoca hiç riske atmıyo 3. Gün dondurmadı benimkini 5 i beklemiş hep. Sizde de aynısı oldu demekki
Hayır ben doktor söylemedim embriyologdan bahsettimDoktorunuz Eray çalışkanmı
merhaba siz eray çalışkanda mısınızDoktorunuz Eray çalışkanmı
Bence sevin kuzum geç dölleniyordur mutlakaKızlar selam 9.gün 20.04 olan değerim bugün 12.gün 31.08 olmuş
Üzülecekmiyim sevinecekmiyim bilmiyorum (korkuyorum)
Kendi doktorum şuan için üzülmemiz gereken bi durum söz konusu degil iki gün sonra tekrarlayacağız korkma pozitif dedi.
9.gün akşam 6 da kan vermiştim
Artış çokmu az sizce delütfen gerçekleri söyleyin