Tesekkur ederim inşallah yolundadır hersey adresenn sen en iyisini yapıyorsun ben cok sabırsızım kendi hayatimdada... aslinda 12. Günü beklemek lazimAy çok sevindim senin adına seni görünce çok mutlu oldum 2 gunde çok güzel yükselmiş ben hala cesaret edip kan testi vermedim hala perşembeyi bekliyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok mutlu oldum senin adına
Amin inşallahBende aynı seyleri yaşadım. Her aşaması ayri bi stres. Rabbim tez zamanda size ve bekleyen herkese nasip etsin insallah
Hayırlı olsun. Bekleme zamanı o zamanSelam , bende bugün transferimi oldum hastanede 1 saat dinlendirdiler sonra taburcu olup eve geldim. Beni de listeye ekleyebilir misiniz :))))
31 yaş 5.gün 5AA 1 embriyo
Transfer tarihi 29 Temmuz
Zaman geçmek bilmiyor kendimi tutuyorum inşallah kat kat yükselir değerlerin yine yapıcakmısın kan testiTesekkur ederim inşallah yolundadır hersey adresenn sen en iyisini yapıyorsun ben cok sabırsızım kendi hayatimdada... aslinda 12. Günü beklemek lazim
Evet ama ben unutup sürekli hızlı hareket ediyorumHayırlı olsun. Bekleme zamanı o zaman
Ben de 26 sında transfer olsun bekliyorum şuan ama zaman geçmek bilmiyor.
Ben 2 transferimdede 1 gun oncesimde baktirdim. Ilkinde 14 dun 2. De 14.8 di 2 sindede deger iyi dedi dr transfer oldumKızlar
Dondurulmuş transfer olan yok mu içinizde?
Kimse bilmiyor mu ?
Transfer öncesi progesteron hangi aralıkta olmalı ?
Benim de bugün 11.günüm yarın kan vereceğim.30 unda gel dedilerMerhaba herkese
Transferimi 18 temmuzda yaptırdım ve 2 agustosta kan vericem.Aklıma takılan bugün 11.günüm ve fitilden mi bilmiyorum ama belli belirsiz kahverengi leke geldi peçeteye iç çamaşırda ise hiç leke yok.endişelenmeli miyim?
Hayırlısı ile al gel mercimeğini sağlıkla tutunsun canım tabi doktorun daha iyisini bilir stres yapma senHamile misiniz ?
Doktorla görüştüm değerin güzel dedi. Nasipse yarın 12 bebeğimizi almaya gideceğiz.
Heyecandan ağlıyorum ben normal mi bilmiyorum
Güzel haberlerini bekliyorum canım bizide etiketleBenim de bugün 11.günüm yarın kan vereceğim.30 unda gel dediler
Sizin dondurulmuş embriyo mu
Leke belkide yerleştiği için olabilir
İnşallah hepimizinHadi hayırlısı. İnşallah pozitif çıkar
Sabah kaset test yaptımGüzel haberlerini bekliyorum canım bizide etiketle
gözünüz aydın hayirlisi olsun cok çok sevindim çok şükür ❤Merhaba
7. Gün 6.96
9. Gün 35.63
Acaba yükselme normal mi ikiz olma ihtimali yok sanirim deger azcik artmis
Allah korusun öyle demeyinSabah kaset test yaptımkoyulaşma varmı bakayım diye
Daha önce erken gebelik testi yapmıştım
Kaset testte hayali çizgi çıktı iyice bakınca görünen çizgi
Galiba benim kimyasal olacak 9.gün 20 çıkan değer şuan artmış olmalıydı kaset testte belli olan rahat görünen çizgi çıkardıyarın beni araba çarpsa da kötü sonuç almasam çok korkuyorum gelme deseler gitmicem o derece yarın yazarım sonucu
3.deneme ve gerçekten çok yoruldumAllah korusun öyle demeyininşallah kat kat artar değeriniz, bazen değer 200 bile olsa silik çıkıyor saçma bir şekilde. Burada birkaç kişide öyle gördüm. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Evet dondurulmuş embriyoBenim de bugün 11.günüm yarın kan vereceğim.30 unda gel dediler
Sizin dondurulmuş embriyo mu
Leke belkide yerleştiği için olabilir
Perşembe yaparım şimdi grip oldum dünden beri biraz fazla hapsuruyorum burnum tıkalı nebulizatör biraz fayda ediyor uyuyup dinlenip kendimi iyileştirmeye calisacağım.Zaman geçmek bilmiyor kendimi tutuyorum inşallah kat kat yükselir değerlerin yine yapıcakmısın kan testi
Canım bende aynı grip hasuruk öksuruk burnum tıkalı falan halimi görsen... benim 3. Gün ebriyosu 6. Gün idrar negatifti kan testi 6.96 cikti sen morliniz bozma gününü bekle inan idrar testine yavaş geçiyorkızlar 23 ünde transfer oldum maalesef sonrasında çok hastalandım yatak döşek yattım ateşim yoktu ilaç almadım. Hastalık etkiledi mi bilmiyorum. Kasık ağrım artıp karnım şişince acaba regl mi geliyor diye panikledim erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı Çok üzgünüm ama ağlayacak göz yaşım bile yokiçim daraldı ruhum sıkıştı resmen. Napıcam bilmiyorum. Bugün transfer günümü 0 sayarsam 6.günüm oluyor. 5.un embriyosuydu. Benzer durum yasayan var mi aranizdan erken mi sizce ya da aksam yapmis olmam cok etkiler mi?
Canım bende aynı grip hasuruk öksuruk burnum tıkalı falan halimi görsen... benim 3. Gün ebriyosu 7. Gün idrar negatifti kan testi 6.96 cikti sen morliniz bozma gününü bekle inan idrar testine yavaş geçiyor