- 29 Mayıs 2013
- 2.765
- 4.821
Hayır, dondurulmuş.Merhaba Taze transfer mi sizin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır, dondurulmuş.Merhaba Taze transfer mi sizin?
Kan tahlilinize bakma şansınız var mi?Hayır, dondurulmuş.
Kan tahlili istenmedi benden ama progesteron için ben iğne kullanıyorum sabah ve akşam. Transferden yaklaşık 1 hafta önce başladım.Kan tahlilinize bakma şansınız var mi?
Transferden önce progesteron kaç çıkmış ?
Yada doktor kan tahlili istedi mi sizden
Merhaba,sonucunuz ne oldu merak ettim,yazdıysanız görmedim kusura bakmayın,benim de negatif çıktı kaset test,henüz kan vermedim ama.1 inde vereceğimMerhaba aynı durumdayı bende ayın 20sinde 4.gün transferi oldum transfer günününü saymazsak 5. Ve 6.günde bende erken gebelik testi yaptım negatif çıktı belirtimde yok zaten sanırım olmadı yine
Benim 14.gün dedi doktorum yarın 13 oluyor biraz önce aradım yarın geleyim mi test için dayanamicam diye gel dediler şu an heyecandan ne yapacağımı bilmiyorumEvet regl olmadan önce olan o ağrıdan oluyor. Sizin ne zaman test gününüz? İnşallah tutunma ağrısıdır
Merhaba henüz kan vermedim canım perşembe test günüm ama hiç bi belirtim yok daha önce 5.günde yaptığımda silik çizgiyi görmüştüm pek umudum yokMerhaba,sonucunuz ne oldu merak ettim,yazdıysanız görmedim kusura bakmayın,benim de negatif çıktı kaset test,henüz kan vermedim ama.1 inde vereceğim
Kuzum bak artmış ne güzel ikiz olup olmadiği bence değerle çokda belli olmaz gibi geliyor sağlıkla ilerlesin değerin inşallah çok sevindim ❤Merhaba
7. Gün 6.96
9. Gün 35.63
Acaba yükselme normal mi ikiz olma ihtimali yok sanirim deger azcik artmis
Evet sağlıkla gelsin inşallah tesekkur ederimKuzum bak artmış ne güzel ikiz olup olmadiği bence değerle çokda belli olmaz gibi geliyor sağlıkla ilerlesin değerin inşallah çok sevindim ❤
Benim de perşembe test günüm,ben de 6. Gün negatif kaset testama erkendir belki ikimiz için de,inşaallah perşembe güzel haberler veririz canımMerhaba henüz kan vermedim canım perşembe test günüm ama hiç bi belirtim yok daha önce 5.günde yaptığımda silik çizgiyi görmüştüm pek umudum yok
İnşallah umarım güzel sonuçlar olur ama benim erken gebelik testiydi kasette daha geç çıkıyormuş senin şansın daha yüksek gibiBenim de perşembe test günüm,ben de 6. Gün negatif kaset testama erkendir belki ikimiz için de,inşaallah perşembe güzel haberler veririz canım
Canım 1.5 altında olması gerek diye biliyorum ama doktorun daha iyi bilir tabi yanlış yönlendirmek istememKızlar kan sonucum çıktı.
PROGESTERON 13.7 çıktı. Bu sonuca göre transfere gideceğim. Bilen biri yardımcı olabilir mi?
benim 16 iddiKızlar
Dondurulmuş transfer olan yok mu içinizde?
Kimse bilmiyor mu ?
Transfer öncesi progesteron hangi aralıkta olmalı ?
Hamile misiniz ?benim 16 iddi
Ay çok sevindim senin adına seni görünce çok mutlu oldum 2 gunde çok güzel yükselmiş ben hala cesaret edip kan testi vermedim hala perşembeyi bekliyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok mutlu oldum senin adınaMerhaba
7. Gün 6.96
9. Gün 35.63
Acaba yükselme normal mi ikiz olma ihtimali yok sanirim deger azcik artmis
Merhabalar benim transferden önce ölçülen son progestron hormonu 28 çıktı ertesi gün transfer oldum. Cok şükür pozitifi de gördüm.Kızlar kan sonucum çıktı.
PROGESTERON 13.7 çıktı. Bu sonuca göre transfere gideceğim. Bilen biri yardımcı olabilir mi?
Ay darısı başımızaMerhabalar benim transferden önce ölçülen son progestron hormonu 28 çıktı ertesi gün transfer oldum. Cok şükür pozitifi de gördüm.
Bende aynı seyleri yaşadım. Her aşaması ayri bi stres. Rabbim tez zamanda size ve bekleyen herkese nasip etsin insallahAy darısı başımıza
Bende bi iki yerde 1.5 altında olmalı diye okudum. Stres yaptım. 3. Denemem olcak nasipse
Hadi hayırlısı. İnşallah pozitif çıkarBenim 14.gün dedi doktorum yarın 13 oluyor biraz önce aradım yarın geleyim mi test için dayanamicam diye gel dediler şu an heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum