- 29 Mayıs 2013
- 2.774
- 4.841
Teşekkür ederim. Bizim embriyolog bence cumartesi mesai yapmamak için dondurdu. Yoksa 8 adet devam ediyordu, kaliteli çok iyi gitti falan dediler ama ben de anlamadım.Yumurta gelişirken beslenmne dikkat ettin mi canım. Benim ilk denememde seninki gibiydi. Yeni d
Hiç bilmiyorum canım mantık olarak öyle ama genelde blastost evresine gelmesini bekliyorlar 5. Güne. Ama tabi o tutmayip 2.3. günü bile tutan oluyor nasip tabi. Embriyo yavassa riske atmayıp donduruyorlar
Anladım çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun umarım her şey yolundadırBen dun 6+4 de alttan muayeneyle duydum bugun 6+5de normal ust ultrasonlada duydum. Ufak bi kanama yuzunden 2 gundur farkli dr lara muayene olmak zorunda kaldim..
Benim de 2 buçuk yaşında tuvalet eğitimi aşamasında olan bir kızım var ve anne bağımlısı dediklerinizden kat kat fazlasını yaptım emin olun çok şükür tutunduÇok teşekkür ederim uyarılarınız için. Sadece bir kızım da olduğu için gün içinde çok dinlenemedim. Acaba etki eder mi diye kendimi yiyorum şuan.
Transferden çıkınca kızım aciktigi için bir yerde yemek yedirdik eve geçtiğimizde de birşeyler için hep kalktım ama ağır iş vs yapmadım. Riske mi attım acaba?
Oh rahatladım bende niye vermedi diye stres oldum daYok kuzum ben kullanmadım doktorum bana vermedi
Tsk ederim hersey yolunda gidiyor suan..Anladım çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun umarım her şey yolundadır
Hayırlı olsun gözünüz aydınKızlar günaydın bugün benim transferimin 9. Günü
6 ve 8. Günlerde idrarda çift çizgiyi gördüm.
Bu sabah uyandığımda çamaşırımda kahverengi leke vardı.
İnanılmaz korktum hemen kan verdim değerim 269.5
Yanı nasıl bır duyguya gireceğimi bilemedim kahve leke korkuttu
Hemşireyi aradım bazı ilaçlarımı kesti bazıları artırdı
Sonuç çok güzel tebrıkler
Leke ve ağrılar normal dedi
Kucağıma alana kadar inanmayacağım galıba
Çünkü bu benım 8. Tedavim
maybebaby1 canım güzel sonuçlar aldık rabbim bu yoldakı herkese ferahlık versin kımsenın kucağı boş kalmasın
Emekleri boşa gitmesin inşallah
Silik çizgi görünüyor bence var umutsuzluğa kapılmaKızlar günaydın bugün transferin 9.günü ama sanırım negatif
Fotoğraf atıyorum üstteki dünki(8.gün)
altta ki bugün ki (9.gün) sanırım bu yalancı pozitif koyulaşma hiç olmamış
çok çok mutluyumKızlar günaydın bugün benim transferimin 9. Günü
6 ve 8. Günlerde idrarda çift çizgiyi gördüm.
Bu sabah uyandığımda çamaşırımda kahverengi leke vardı.
İnanılmaz korktum hemen kan verdim değerim 269.5
Yanı nasıl bır duyguya gireceğimi bilemedim kahve leke korkuttu
Hemşireyi aradım bazı ilaçlarımı kesti bazıları artırdı
Sonuç çok güzel tebrıkler
Leke ve ağrılar normal dedi
Kucağıma alana kadar inanmayacağım galıba
Çünkü bu benım 8. Tedavim
maybebaby1 canım güzel sonuçlar aldık rabbim bu yoldakı herkese ferahlık versin kımsenın kucağı boş kalmasın
Emekleri boşa gitmesin inşallah
Amin canım inşallah allahın izniyleçok çok mutluyum
bi aydır her günümüz aynı gitti
sonunda ikimiz de pozitifi gördük
allah aynı anda doğumu da nasip etsin
isteyen bekleyen herkes bu sevinci yaşasın inşallah
Merhaba canım, benim 3.gün embriyosu 7.gün testim negatif çıktı, kanda çıktı. Moralini bozma test gününü bekleKızlar selam,
4. Gün embriyosuyla bugün ve dün erken gebelik testi yaptım negatifi gördüm 6.7. Günümde.
Moralim çok bozuldu sizce tutunmamışmıdır?
Tutunmuş olsa silikde olsa çizgi çıkarmıydı yoksa daha erken mi? Kan testi için 1 ağustos dediler daha 5 gün var ama daha erken yapsam çıkar mı? 6.7. Gün Negatif görüpte pozitife dönen oldumu? Moralim çok bozuldu yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba canım, benim 3.gün embriyosu 7.gün testim negatif çıktı, kanda çıktı. Moralini bozma test gününü bekle
İnşallah canımÇok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlara döner, kan testi versem mi acaba siz ne zaman vermiştiniz beklediniz mi gününüzü
Teşekkür ederim bilgi için sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizlere de dua edin anne olarakİnşallah canımben 12.günde verdim kan testini, hatta 10.günde idrar testini yenileyeyim diye test almıştım yapmadım, pozitifi aldıktan sonra hatıra olsun diye yaptım
Allah isteyen, hak eden herkese bu duyguyu yaşatsınTeşekkür ederim bilgi için sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizlere de dua edin anne olarak
AminnAllah isteyen, hak eden herkese bu duyguyu yaşatsınTedavide olan, sonuç bekleyen, umut bekleyen bütün kadınlara dua ediyorum Bu süreçten geçmeyen ne yaşadığımızı, ne hissettiğimizi anlayamaz, Allah kucaklarımızı boş bırakmasın amin