- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
Gerekli gördükleri ilaçları veriyorlardır canım stres yapmaOh rahatladım bende niye vermedi diye stres oldum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerekli gördükleri ilaçları veriyorlardır canım stres yapmaOh rahatladım bende niye vermedi diye stres oldum da
Çok şükür umut varsa her şey var demek zaten bu uğurda hiç umut kaybetmemek lazım ben son ana kadar hep rabbimden umut ettim şükürler olsun bizi sağlıkla kavuştursun inşallahİnşallah tatlım ben de umutluyum, doğru zamanda bizi buldular, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Amin canım inşallahÇok şükür umut varsa her şey var demek zaten bu uğurda hiç umut kaybetmemek lazım ben son ana kadar hep rabbimden umut ettim şükürler olsun bizi sağlıkla kavuştursun inşallah
sanırım bugün kan tahlili yaptıracaksın sonucu dualarla bekliyorum bendede dün geceden beri göğüslerimde inanilmaz bir ağrı var umarim bir belirtidircok tesekkur ederim amin inşallah hep birlikte alırız pozitif haberler ben 31 yaşındayım 5. denememiz bu. 4 tüp bebek 1 aşılama oldu. kendiliginden de kaldım ama dış gebelik oldu. 23 yasinda başladım. ilk gittigim doktorum da çok çok yumurtan var ama hepsi kalitesiz demisti pkos olduğumu kilo vermem gerektigini söylemişti negatiften sonra. adetlerim de hep düzenlidir. daha sonra baska hastanede tedaviye başladım dediği gibi de kilo verdim. oradaki doktorumda abartilacak kadar değil engel değil dedi orada da iki kez denedik ama negatif oldu. sebebi de kalitesiz dendi. ara verdik bayagi 4 sene kadar. şimdiki doktorum da pkosla ilgili hiçbir şey demedi her şey gayet güzel dedi sadece. 3. gün 2 embriyo transfer edildi. biri iyi kalite diğeri orta kalite. hiçbir belirtim falan da yok. insallah bu sefer hayirlisiyla pozitifi görürüz. negatif olursa da çok üzüleceğim ama yine de devam edeceğim olana kadar birakmicam
Benimde canım çok sıkkın 9.gün yine silik çizgi çıktıKızlar selam,
4. Gün embriyosuyla bugün ve dün erken gebelik testi yaptım negatifi gördüm 6.7. Günümde.
Moralim çok bozuldu sizce tutunmamışmıdır?
Tutunmuş olsa silikde olsa çizgi çıkarmıydı yoksa daha erken mi? Kan testi için 1 ağustos dediler daha 5 gün var ama daha erken yapsam çıkar mı? 6.7. Gün Negatif görüpte pozitife dönen oldumu? Moralim çok bozuldu yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar selam,
4. Gün embriyosuyla bugün ve dün erken gebelik testi yaptım negatifi gördüm 6.7. Günümde.
Moralim çok bozuldu sizce tutunmamışmıdır?
Tutunmuş olsa silikde olsa çizgi çıkarmıydı yoksa daha erken mi? Kan testi için 1 ağustos dediler daha 5 gün var ama daha erken yapsam çıkar mı? 6.7. Gün Negatif görüpte pozitife dönen oldumu? Moralim çok bozuldu yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar ben kendimi tutamadim kan tahlili yaptırdım taze transfer 3. Gün embriyisu 2 tane koydular bugun 7. Gün kan sonucum 6.96 sizce bi ümit var mıBu yoldan geçen sadece bizi anlayabilir çok zor demi ama inşallah yarın güzel haberi alacağız senden... yarın benimde 7. Günüm olacak evdede cok sıkıldm bursadan eskisehire gidelim diyoruz acaba yol negatif etkiler mi
Sonra düzeldi mi peki canımMerhaba benimm de iki ay yumurtam çok küçüktu olmadı bi ay da kist oldunyapmadinuc ay vitamin takviyesi almistim
5 üstü hamilelik sayılıyor canım inşallah katlanarak devam eder beta yeni yeni kana giriyor bence ümit her zaman var inşallah katlanarak devam ederKızlar ben kendimi tutamadim kan tahlili yaptırdım taze transfer 3. Gün embriyisu 2 tane koydular bugun 7. Gün kan sonucum 6.96 sizce bi ümit var mı
Çizgi görünüyor canım niye stres yaptınki en garanti kan ver böyle testlerle kendine eziyet etme umarım kanda güzel haberi alırsın dualarımız sizinleKızlar günaydın bugün transferin 9.günü ama sanırım negatif
Fotoğraf atıyorum üstteki dünki(8.gün)
altta ki bugün ki (9.gün) sanırım bu yalancı pozitif koyulaşma hiç olmamış
Erken gebelik testi mi yaptın canım normal kaset testmi stres yapma herkeste hemen idrarda belli olacak diye birşey yok için rahat etmiyorsa Kan ver inşallah tutunmuştur miniğinbenimde bugün 9. günüm 3. gün embriyosuydu idrar testi yaptım maalesef negatif
erken gebelik yaptım canım valla hiç hevesim kalmadı ilaçları bile içmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok üzüldümErken gebelik testi mi yaptın canım normal kaset testmi stres yapma herkeste hemen idrarda belli olacak diye birşey yok için rahat etmiyorsa Kan ver inşallah tutunmuştur miniğin
Gözün aydın olsun canım bence değerinde güzel sağ Salim kucağına kolaylıkla alırsın inşallahKızlar günaydın bugün benim transferimin 9. Günü
6 ve 8. Günlerde idrarda çift çizgiyi gördüm.
Bu sabah uyandığımda çamaşırımda kahverengi leke vardı.
İnanılmaz korktum hemen kan verdim değerim 269.5
Yanı nasıl bır duyguya gireceğimi bilemedim kahve leke korkuttu
Hemşireyi aradım bazı ilaçlarımı kesti bazıları artırdı
Sonuç çok güzel tebrıkler
Leke ve ağrılar normal dedi
Kucağıma alana kadar inanmayacağım galıba
Çünkü bu benım 8. Tedavim
@maybebaby1 canım güzel sonuçlar aldık rabbim bu yoldakı herkese ferahlık versin kımsenın kucağı boş kalmasın
Emekleri boşa gitmesin inşallah
İlaçlarını hemen kesme canım inşallah test yanılıyordur 5 gün embiyosu bile 8 gün çok silik şekilde çıkıyormuş birde seninki 3 gün embiyosu daha idrara bile karışmamıştır en garanti kan ver inşallah tutunmuştur miniğinerken gebelik yaptım canım valla hiç hevesim kalmadı ilaçları bile içmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok üzüldüm
Amin teşekkür ederim canım isteyen herkese nasip olsun inşallahGözün aydın olsun canım bence değerinde güzel sağ Salim kucağına kolaylıkla alırsın inşallah
5 üstü hamilelik sayılıyor canım inşallah katlanarak devam eder beta yeni yeni kana giriyor bence ümit her zaman var inşallah katlanarak devam eder
Hemşireme attim tahlili benim tazeransfer 15 inde catlatma vurduk onun etkisimidir diye değildir dedi muhtamelen katlanip giderse hamileyim dualarinizi bekliyorum
Kaçıncı gün embiyosuydu canım senin birde çift mi tekmi trasfer oldunAmin teşekkür ederim canım isteyen herkese nasip olsun inşallah