- 9 Ocak 2024
- 292
- 389
- 30
Ya evet ben de onu soracaktım kalp atışı için kaçınci haftada gitmemiz gerekiyor ben 8 Ağustosa randevu aldım inşallah duyabilirim. 6+4 e denk geliyor haftasiKızlar keseyi gördünüz mü :) kalp atışı ve bebek için kaç gün sonraya aldınız randevu
Canım ilk denemem de doktorum hiç diyet vermemişti. 25 yumurtadan sadece 3 tanesi kalmıştı ve sadece biri 5aaydi. Doktorumu degistirdim bu doktorum diyet verdi 22 yumurtam toplandi ve 10 tane 5. Gün embriyosu donduruldu. Beslenme filan çok etkiliyor gününü kalitesini beslenmeme dikkat et yenilmememsi gereken şeyler var onları filan yeme bidaha denersen. Benim bildiğim kadarıyla 4. Gün embriyosu zaten kötü genelde 3-5. Günü kullanıyorlarKızlar selam, 20 temmuzda 6 embriyom oluşmuştu 3 transfer edildi 4. Gün embriyosuydu bugün aradılar kalan embriyoların hiç biri 5. Günü görmemiş sizce transfer ettikleri de aynı şekilde 5. Günü göremeyen embriyolar mıdır? Test günüme daha bir hafta var hiç dondurulcak embriyonun kalmaması beni biraz üzdü şüpheye düşürdü siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Aminnn canimm çok sagolasin ikinci denemem ilki tam bir facia olduğu için suan el yürekte embriyolardan gelecek haberleri bekliyorum düşün heyecandan tansiyonum yüksek çıkıyorİnşallah sağlıklı güzel gelişen bir sürü embriyon olur
valla hiçbir fikrim yok. doktorunuza sorun bence en iyisini açıklar. belki bu defa uygun görmemiştir veya dediginiz gibi unutmusta olabilir. siz sorun bir de öğrenin kafanızda rahatlamış olur hemAcaba doktorum unuttu mu ya hemşireye sordum bu sefer yazmadı
Salı gününe randevu verdi canım, inşallah keseyi görebiliriz tam 5 hafta olacakKızlar keseyi gördünüz mü :) kalp atışı ve bebek için kaç gün sonraya aldınız randevu
benim de sizinkiyle ayni. ilk denemede 25 yumurta toplanmıştı sadece 3 tanesi olgun çıkmıştı 2 tanesi 5. güne gitmişti. diğer 3 tedavide de aynı şekilde oldu hep. 4 sene sonra denemeye karar verdiğimizde de sadece 8 yumurtam oldu ve 2 tanesi olgundu 3. günde donduruldu. Rahim ince geldiği için temmuzda transferim oldu. Başka embriyomda yok. yarin içinde hem çok heyecanlıyım hem korkuyorum o kadar emeklerimiz var ki. Allah emeklerimizi boşa cikarmaz insallahBenim her opu isleminden sağ kalan 2 tane oluyo onlarıda az kaldigi icin 3 te donduruyorlar sadece 1 defa 5 e giden oldu o zamanki transferde ben iyi degilmisim
10Kaçıncı gününüzdü
İnşallah seninledir ikisideYani bir çizgi yok ama silik bir pembe oldu sizce benimlemidirler erken biraz ama heycan yaptim
İnşallah o kadar deneme şansım olur menepoza girmemVazgeçme, tekrar denersin. Hepimizin kaçıncı denemesi, benim 4.denemede pozitif oldu. Senin de olur inan ve devam et sadece
Kader ortağıyız ben de bugün oldum çok heyecanlıııı
Rabbim en yakın zamanda en umutsuz olduğun vakitte sanada nasip etsin inşallahİnşallah o kadar deneme şansım olur menepoza girmem
Merhaba bende İstanbul medipol megadayim memnunum doktordan transfer günü aldım yeni gonca hanımArkadaşlar istanbulda önerebileceğiniz özel hastanede iyi bir doktor var mı tüp bebek için ? Meşhur bir doktor olsun zaman çok önemli.
Ay ben yarın vericemmmKızlar bugün kan veren yokmu haydi güzel haberler bekliyorum
Ben yazdırdım sağlık ocağında uzman doktor olursa yazıyor ama yinede borcluyum eczaneye onu sonra tamamlayacağız inşaAllahKızlar merhaba, oksapar kan sulandırıcı iğneyi sağlık ocağında yazıyorlar mı, bilginiz var mı?
Bu dediğiniz durum prograf katil hücre öldürücü ilacı prednolüde kullanıyorum onunda katkısı vardır belki prografta kullanıyorum prednole trnasferden 1 hafta önce basladım profrafa transfer olduğum gün başladımKızlar günaydın2 gün yoktum çiçek bahçesi olmuş buralar maşallah Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin bende çarşamba günü OPU oldum 19 yumurtam toplandı dün aradılar 17 si işleme alınmış 12 si döllenmiş embriyolog ilk güne göre gelişimleri çok güzel istediğimiz gibi dedi, inşallah böyle devam eder pko olduğum için doktorum 2 regl beklicez dedi yumurtalarım toparlarsa her şey yolunda olursa ilk adetle yaptırmalı mıyım ne dersiniz eşimde çok istiyor zaman hemen geçsin diyo pko olup böyle durum yaşayan oldu mu ilk adetle yaptırdınız mı
Güzel haberlerle gel inşallah canım dualarım seninleAy ben yarın vericemmm
cok tesekkur ederim amin insallahhhGüzel haberlerle gel inşallah canım dualarım seninle
Hadi bakalım kuzum görürsün inşallah inanıyorum ben her şey güzel olacakBen de aynı durumdayım canım gün içinde kaç kere gidiyorum wcye sayamıyorum bile. Salı günü ilk randevumuz var, inşallah keseyi görebiliriz