Evet cnm soğuk zincir o dolabın gözüne koyHaftaya transferim olacak 1 tane rahim kalınlıgı 8.5 cıktı bugun. Kızlar iğneleri dolapta mı saklıycaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm soğuk zincir o dolabın gözüne koyHaftaya transferim olacak 1 tane rahim kalınlıgı 8.5 cıktı bugun. Kızlar iğneleri dolapta mı saklıycaz
Maşallah var gibi duruyor, kaçıncı gün embriyosuydumerhaba , 16/07 de pgtli bir embriyo transfer edilmişti bugün sekizinci gün idrar testi yaptım ama çok silik gibi siz de bir göz atar mısınız
cuma günü kan vercem
Eki Görüntüle 3456691
Dualarım seninle kuzum herşey güzel olacak şimdiden heycanının tadını çıkar sadece güzel anılar bebeğin için gün sayması heycan vericiİnşallah canım benim 5 ağustos trasfer tarihî netleşecek daha canım tahminen 8 yada 10 Ağustos olur trasfer heyecan. Durukta şimdiden trasfer olunca napacam bilmiyorum
Sen naptın tatlım
Ya çok sevindim canım benim heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki rabbim inşallah gönlündekini hayırl sağlıkla verir hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun
merhabaMaşallah var gibi duruyor, kaçıncı gün embriyosuydu
Evet İrenbe Ümit hanım benim canım doktorum bı topikte gördüm konuşmalarını sorayım dedimYok canım ben şerife dikayak doktorun hastasıyım İrembe de sanırım Ümit hanım
Ben tam 15 tane aldim ben de inanılmaz sabirsizim transfer olur olmaz sipariş verdim farklı markalardan hepsi de erken gebelik testiBence var canım değerin güzel çıkar inşallah bende beşinci gün çift embriyo transferi olacam ve 8 günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum meraktan
Bi kaç tane test alırım
Ne güzel söyledin canım heyecanın bile tadı farklı birşeyDualarım seninle kuzum herşey güzel olacak şimdiden heycanının tadını çıkar sadece güzel anılar bebeğin için gün sayması heycan verici
Bende şafak sayıyorum son 3 kaldı test günüme
Amin arkadaşım amin inan o heyecan merak insanı heveslendiriyor rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlısıyla bu yolda kim emek veriyorsa güzel haberler alalım aminYa çok sevindim canım benim heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki rabbim inşallah gönlündekini hayırl sağlıkla verir hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun
Merak başa bela bacımBen tam 15 tane aldim ben de inanılmaz sabirsizim transfer olur olmaz sipariş verdim farklı markalardan hepsi de erken gebelik testi
aynı ben bende aldım birsürü ama haşa cesaret edip yapmadım negatif çıkarsa üzülmeyim diyeBen tam 15 tane aldim ben de inanılmaz sabirsizim transfer olur olmaz sipariş verdim farklı markalardan hepsi de erken gebelik testi
Amin amin amin inşallah kuzum benim tüm kalbim duam seninle ve isteyen herkesle. Bütün aşamalardan beni haberdar et etiketle olur muAmin arkadaşım amin inan o heyecan merak insanı heveslendiriyor rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlısıyla bu yolda kim emek veriyorsa güzel haberler alalım amin
İkiside tutunsun sağlıcakla kolay bir hamilelikle kucağına al annesi eşin sen evlatların uzun ömürlerle sağlıkla afiyetle maddi manevi refahla iki cihan saadetiyle yaşayın aminnnnTeşekkür ederim bebeğim inşallah çift embriyo transferi olacak çiçeğim
Merhaba Pgtli ne demek oluyor bilmediğim için soruyorummerhaba
sağolun inşallah vardır
5. gun pgtli 5aa
embriyolar beşindi gune gelınce biyopsi gibi düşünün bi kısmı alınıp genetik teste gidiyor , genetik analiz yani kromozomal anomali var mı yok mu o kontrol ediliyor.35 yaş üstüne öneriliyor. benim 5. gune 9 embrıyom kalmıştı pgt yaptırdık 4 ü sağlıklı geldi 5inde kromozomal anomali var transfer edilemez şeklinde raporlandı canımMerhaba Pgtli ne demek oluyor bilmediğim için soruyorum
Benim eşimde de sperm hareketsizligi çok fazla %70 ona rağmen 16 tane yumurtam döllendi nerde yasiyorsunuzKızlar benimde eşimde sperm hareketsizliği var ama sperm sayısında problem yok tüp bebek sürecine başlamayı düşünüyoruz sizce tutma şansı var mı bana önerebileceğiniz bir doktor var mı
Himm anladım canım teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alirsinizzembriyolar beşindi gune gelınce biyopsi gibi düşünün bi kısmı alınıp genetik teste gidiyor , genetik analiz yani kromozomal anomali var mı yok mu o kontrol ediliyor.35 yaş üstüne öneriliyor. benim 5. gune 9 embrıyom kalmıştı pgt yaptırdık 4 ü sağlıklı geldi 5inde kromozomal anomali var transfer edilemez şeklinde raporlandı canım
3. Gün embriyosuydu 8 hücreli demişti canım.Canım kaçıncı gün embriyoysuydu kalitesi nasıldı
Çok teşekkür ederim bu yoldan geçen herkes öyle güçlü ki Kendimi sadece bütünlemeye kalmış hissediyorum 100 alır geçerim bi sonrakinde Yanlışlarımı gördüm aynı hatalara düşmemKuzum benim üzüldüm ama helal olsun sana şuan verdiğin tepki inanılmaz, çok güçlü kadınsın Gamzecim ❤dua etmeye ve inanmaya devam et elbette o minnoş sana gelecek