Canım kızlar tek tek etiketleyemedim teselli güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
maalesef ben şehir hastanesi batağına düştüm öyle önemli bi sorunumuz yok yaşım genç 1 kere doğal yolla hamile kaldım ama düşük olmuştu vaktim var uğraşırım evim yakın devlet bana böyle bi hak tanımış 1 kere şansımı deneyeyim dedim ama yanılmışım.İşinin ehli maaşını,unvanını hakeden hekimlerimizi sağlık çalışanlarımızı tenzih ederim ama maalesef 6 ay boyunca gittim geldim muayene rapor sonuçlar için (ki 1-2 yıl oyaladıkları insanlar vardı) ben yine şanslıymışım her şey elimde hazır olduğu için.Baştan sona doktorların hemşirelerin suratsızlığı,asla bilgi vermemeleri sürekli farklı asistanlarla muhatap olmam oraya gelen herkese aynı ilaçları aynı dozda kullanmaları Düşünün sadece Gonal+Cetrotide+Ovitrelle ekstra takviye yok vs vs daha anlatırım da çok sinirliyim nasip boyutuna elbet inanıyorum ama göz göre göre aynı gün transfer olan herkesin negatif olması giden kimsenin memnun ayrılmaması çok çok üzdü.Ben odada daha giyinmeden ‘hadi hadi acele et’ diyip başka hastayı içeri alan hemşireler,doktorun ultrasona bakıp tek kelime etmeden odadan çıkıp gitmesi de cabası.
Hadi ben şartlarımı zorlarım tüp bebeğe ayrı merkezde ayırabilecek bütçem var ama oraya o kadar çok durumu olmayan insan geliyor ki 2. 3. Denemeye mecburen gelmiş memnun değil bi önceki tedavinin aynısını alıyor ama başka çaresi yok umutsuz. O insanları düşündükçe sağlık sistemimizin böyle işlemesine,insanların işlerini yaparken bu kadar sağduyudan yoksun ve umursamaz olmasına katlanamıyorum.Doktora Şikayetlerimi söyleyince Negatif olabilir çok normal
Tüp bebek tutma oranı zaten %5-%10 cevabı aldım :) Allah herkesi işinin ehli,vicdanlı,olaya sadece maddiyat odaklı bakmayan insanlarla karşılaştırsın.Ayrıca İzmir ve İstanbulda güzel merkez/doktor tavsiyelerinizi özel mesajdan yazmanızı rica ediyorum.