Asla ümidini ve inancını yitirme elbet bir gün olacak canımArkadaşlar maalesef benim negatif oldu üzüldüm ama ilk demememdi pes etmek yok o minnoş bana gelecek elbet bir gün Dua eden herkese teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asla ümidini ve inancını yitirme elbet bir gün olacak canımArkadaşlar maalesef benim negatif oldu üzüldüm ama ilk demememdi pes etmek yok o minnoş bana gelecek elbet bir gün Dua eden herkese teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin
Var canım bence hayırlı olsun kaçıncı gün yaptın testi transfer gününü saymazsakmerhaba , 16/07 de pgtli bir embriyo transfer edilmişti bugün sekizinci gün idrar testi yaptım ama çok silik gibi siz de bir göz atar mısınız
cuma günü kan vercem
Eki Görüntüle 3456691
8. gunun sabahı yaptım canım çok silik gibi o yüzden çok da emın olamadım , cuma gunu test gunum bakalım umarım kanda çıkar :)Var canım bence hayırlı olsun kaçıncı gün yaptın testi transfer gününü saymazsak
Hayırlısı olsun kuzum çok sevindim tsh ın düştüğüne ağustosun ilk haftası bebeğin seninle inşallah
İnşallah canım benim 5 ağustos trasfer tarihî netleşecek daha canım tahminen 8 yada 10 Ağustos olur trasfer heyecan. Durukta şimdiden trasfer olunca napacam bilmiyorumHayırlısı olsun kuzum çok sevindim tsh ın düştüğüne ağustosun ilk haftası bebeğin seninle inşallah
Kaçıncı gün embiyosu canım ama var bariz belli çıkmış yani bu testler doğruluk payı yüksek diyorlar rabbim emeklerini boşa çıkarmasın8. gunun sabahı yaptım canım çok silik gibi o yüzden çok da emın olamadım , cuma gunu test gunum bakalım umarım kanda çıkar :)
5. gun embrıyosu tek pgtli embrıyo canımKaçıncı gün embiyosu canım ama var bariz belli çıkmış yani bu testler doğruluk payı yüksek diyorlar rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Söylemeleri gerekti canım söylemedilermi havalar sıcak ama etkilenirmi bilmiyorum iğnelerHaftaya transferim olacak 1 tane rahim kalınlıgı 8.5 cıktı bugun. Kızlar iğneleri dolapta mı saklıycaz
Bence var canım değerin güzel çıkar inşallah bende beşinci gün çift embriyo transferi olacam ve 8 günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum meraktan5. gun embrıyosu tek pgtli embrıyo canım
bugun 8. gun , sabahtan yaptım , sonrasında aynı marka test bir kaç tane daha yaptım hepsi aynı şekilde silik çizgi çıktı
umarım doğrudur
İnşallah yükselir değerin kimyasal gibi duruyor canım ama güzel haberler alırsın inşallahKızlar 8. Günüm kanama olunca test verdim acilde 2.30 çıktı ama test günüm yarın çıkarmı yoksa negatifmi
hahhaha evet ben de çok sayıda aldım yaoarım aklıma geldikçe , kan sonucu da guzel olur inşallah :) hepimize allah nasip etsinBence var canım değerin güzel çıkar inşallah bende beşinci gün çift embriyo transferi olacam ve 8 günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum meraktan
Bi kaç tane test alırım
Yaa maşallahh maşallah canım cok sevindim sağşıkla tutumsun sana duamdasın 1 mi 2 miydi embriyo
Teşekkür ederim bebeğim inşallah çift embriyo transferi olacak çiçeğimYaa maşallahh maşallah canım cok sevindim sağşıkla tutumsun sana duamdasın 1 mi 2 miydi embriyo
Elinde test varsa yarın tekrar bi ilk idrarda yap bakalım eski testlere nazaran hafif koyulaşma olacak mıhahhaha evet ben de çok sayıda aldım yaoarım aklıma geldikçe , kan sonucu da guzel olur inşallah :) hepimize allah nasip etsin
muhakkak yapacağım:) dualarınıza talibim , artık biz elimizden geleni yaptık , Allah nasip eder inşallahElinde test varsa yarın tekrar bi ilk idrarda yap bakalım eski testlere nazaran hafif koyulaşma olacak mı
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzmuhakkak yapacağım:) dualarınıza talibim , artık biz elimizden geleni yaptık , Allah nasip eder inşallah
Hallettim canım haftaya hepsini vurdurmaya başlayacağım bir tane iğne varmış kalçadan yapılan o çok zormuş ve çok ağrı yapıyormuş sizde de öyle oldu muSöylemeleri gerekti canım söylemedilermi havalar sıcak ama etkilenirmi bilmiyorum iğneler
Ben kalçadan vurulmadım canım benimkiler hep göbekten diHallettim canım haftaya hepsini vurdurmaya başlayacağım bir tane iğne varmış kalçadan yapılan o çok zormuş ve çok ağrı yapıyormuş sizde de öyle oldu mu