Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlam psikolojiniz için tebrik ederim siziben tedavi boyunca salya sümük eşliğinde halay başı çekiyordu hormonlarım şimdi horon çekme aşamasındayım birde Anadolu'da yer seçiyor benim hormonlarYani öyle çok duygusal oluncak bişey yok normal tedavi ben normal şekilde bazen eşimle gittim hastaneye bazen kendim tek gittim ha yumurta toplamada vs yanında zaten olması gerekiyor o gün sperm örneği alınıyor onun dışında yol uzundu 1.5 saatlik mesafede idi hastane eşim geliyordu öyle çok duygusal açıdan kendini kaptırmanın anlamı yok bence en azından ben öyle düşünüyorum çünkü ne kadar duygusal bakarsan olaya o kadar değişik ruh haline giriyorsun normal akışına bırakın başlayın bence maliyet de artıyor o açıdan da iyi olur
Canım kaçıncı gün embriyoysuydu kalitesi nasıldıArkadaşlar maalesef benim negatif oldu üzüldüm ama ilk demememdi pes etmek yok o minnoş bana gelecek elbet bir gün Dua eden herkese teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin
Canım benim evet pes etmek yok o zamanı gelince sana geliyor zaten inşallah rabbim en yakın zamanda nasip eder hayırla sağlıklaArkadaşlar maalesef benim negatif oldu üzüldüm ama ilk demememdi pes etmek yok o minnoş bana gelecek elbet bir gün Dua eden herkese teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin
Naber kuzum ıyımısın kankaCanım benim evet pes etmek yok o zamanı gelince sana geliyor zaten inşallah rabbim en yakın zamanda nasip eder hayırla sağlıkla
İyiyim kuzum çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok inşallah da olmaz sen nasılsın az kaldı
O zaman güzel bir diyet ve hafif tempolu sporla sürece hazırlık iyi olur sizin içinEvet 3 yıldır gebe olabilirim diye sporu bıraktım ne bulduysam yedim cok kilo aldim biraz o zamana kadar kilo vermek istiyorum
Maşallah kuzum hep iyi olunevet az kaldı ama sabrımda tükendi vallaİyiyim kuzum çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok inşallah da olmaz sen nasılsın az kaldı
Uzaktaydı eşim çok güzeldi flört zamanlarımızdaki gibi mesajlasiyorduk görüntülü konuşuyorduk inanılmaz motive ediyordu beni aşk dolu geçti valla transfer zamanı o yönden çok olumlu etkilemişti beniAynen benim esimde il disinda calisiyor. Yumurta toplama ve transfer gunu yaninda olmasi lazim sperm ve imza icin.. gerisini yanliz daha rahat atlatirsin.. sinirlerin bozukken esler dahada siinir bozucu oluyor
Canım sen de mi Ümit hanımın hastasısinHayırlısı ile bekliyoruz beta değerini heycanla güzel.soncular ile
Ay varrr gözünüz aydın hayırlı olsun inşallahmerhaba , 16/07 de pgtli bir embriyo transfer edilmişti bugün sekizinci gün idrar testi yaptım ama çok silik gibi siz de bir göz atar mısınız
cuma günü kan vercem
Eki Görüntüle 3456691
Maşallah kuzum görünüyor hayırlısı olsunmerhaba , 16/07 de pgtli bir embriyo transfer edilmişti bugün sekizinci gün idrar testi yaptım ama çok silik gibi siz de bir göz atar mısınız
cuma günü kan vercem
Eki Görüntüle 3456691
inşallah canım ben de çok kapılmadan cumayı beklıyorum :)Ay varrr gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah
inşallah hayırlısıyla kanda pozitifi görürüz :)Maşallah kuzum görünüyor hayırlısı olsun
Sağ ol canım benim dayan evet biliyorum çok zor beklemek en zoru beklemek ama inşallah bekleyişlerin sonu güzel olurMaşallah kuzum hep iyi olunevet az kaldı ama sabrımda tükendi valla
Yok canım ben şerife dikayak doktorun hastasıyım İrembe de sanırım Ümit hanımCanım sen de mi Ümit hanımın hastasısin
Cok teşekkür ederim öyle yapacağımO zaman güzel bir diyet ve hafif tempolu sporla sürece hazırlık iyi olur sizin için