çıktım bile bebişler benimle şuanKızlar kalbim de duam de sizinle. O an rabbi yesir duasını bol bol okuyun ayetel kürsi, nas, felak yani aklınıza ne gelirse ama en çok rabbi yesirbol bol okumuştum ve çok rahat geçmişti çok şükür
kızlar dualarınıza talibim bugün transferim gerçekleşecek çok çok heyecanlıyım umarım hakkımızda hayırlısı olur
Bebisler size şimdiki tutunur inşallah
Bebisler size şimdiki tutunur inşallah
Ya ben geç gördüm kusura bakmaçıktım bile bebişler benimle şuan
amin canımm rabbim herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallahYa ben geç gördüm kusura bakmaama duaya devam bebişlerin sımsıkı tutunsun sana inşallah
Teşekkür ederimmmmKızlar kalbim de duam de sizinle. O an rabbi yesir duasını bol bol okuyun ayetel kürsi, nas, felak yani aklınıza ne gelirse ama en çok rabbi yesirbol bol okumuştum ve çok rahat geçmişti çok şükür
Ayy inşallah çok teşekkürlerBen girmeden önce sürekli ayetel kürsü inşirah felak nas Fatiha surelerini okudum kafamı çok rahatlattı inşallah güzel haberlerinizi alırız
Canimmm 570 yanlış olabilir. Değer çok artmıştı. Gününe gire 650 çok güzel aslindaBenim mutluluğum buraya kadarmış kızlar 570’den 656 ya çıkmış sadece değer. Sağlıklı değil bence
Progestan fitil kullanıyorsan o akıntı yapıyor canimtransferden sonra akıntı olması normal mi kızlar eve geldim biraz akıntım var korkuyo insan her şeyden bir zarar gelir diye
Aynı yerde mi yaptırdın canım o önemli bakBenim mutluluğum buraya kadarmış kızlar 570’den 656 ya çıkmış sadece değer. Sağlıklı değil bence
akşam bir tane fitil atıyorum üç kerede içiyorum transferden sonra oldu öncesinde yoktu hiçProgestan fitil kullanıyorsan o akıntı yapıyor canim
Canım laboratuvar farkı işte bana kalırsa çünkü ilk ikisi farklı lab bu son yaptığını nerede yaptırdın?Benim mutluluğum buraya kadarmış kızlar 570’den 656 ya çıkmış sadece değer. Sağlıklı değil bence
Dediği doğru bencede 570 yanlış olabilirCanimmm 570 yanlış olabilir. Değer çok artmıştı. Gününe gire 650 çok güzel aslinda
daha atılmaz 3-4 gün geçmesi lazım bir de iki tane vurulmuşsunmerhaba kızlar benşmde 3 gün oldu transferim 9 temmuzda 2 tane ovitrelle yapmıştım erken gebelik silik çizgi çıkıyorda vücuttan ne zaman atılıyor iğne etkisi
Aslında bu hastaneye hiç güvenmiyorum. 106 dan 570 e çıkmıştı ikinci değer. Çok fazla gelmişti bana. Zaten eşim Burda bir kan vermişti değer tavan çıkmıştı sonra yan ilçede verdik aynı değer alakası yoktu çok yanlıştı sonuç yani. Aslında sıkıntılı yani . 570 çıktığında bile şüphe duymuştum. Bilmiyorum ağlamaktan helak oldum artık bekleyip göreceğiz 106 olanı yan ilçede vermiştim. Son ikiyi burada verdim.Canım laboratuvar farkı işte bana kalırsa çünkü ilk ikisi farklı lab bu son yaptığını nerede yaptırdın?
İki gün sonra bi daha ver bugün bende çok kötüyüm kanamam adet kanamasına döndü dün sanırım tuvalete düştü bebek ağlamaktan perişan oldum ama elden bişey gelmiyor , ben seninkine bişey olduğunu düşünmüyorum üzülüp stres yapma daha kötü olur canımAslında bu hastaneye hiç güvenmiyorum. 106 dan 570 e çıkmıştı ikinci değer. Çok fazla gelmişti bana. Zaten eşim Burda bir kan vermişti değer tavan çıkmıştı sonra yan ilçede verdik aynı değer alakası yoktu çok yanlıştı sonuç yani. Aslında sıkıntılı yani . 570 çıktığında bile şüphe duymuştum. Bilmiyorum ağlamaktan helak oldum artık bekleyip göreceğiz 106 olanı yan ilçede vermiştim. Son ikiyi burada verdim.