- 14 Haziran 2024
- 827
- 371
- 26
Çok emek vermişsin hak etmişsin gerçekten bu sonucu çok mutluyum senin için histeroskopi veya daha farklı tedaviler uygulandı mı negatif sonuçlardan sonra3. Denememdi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok emek vermişsin hak etmişsin gerçekten bu sonucu çok mutluyum senin için histeroskopi veya daha farklı tedaviler uygulandı mı negatif sonuçlardan sonra3. Denememdi canim
Uygulanmadı çanim.Çok emek vermişsin hak etmişsin gerçekten bu sonucu çok mutluyum senin için histeroskopi veya daha farklı tedaviler uygulandı mı negatif sonuçlardan sonra
Öyle mi canım inşallah benşm de öyle olur cuma gel dedi artık yarın gitmem ama evde test yapmayı düşünüyorumCanım burda bir arkadasimiz vardı, çok yoğun kanamalar yaşadı ama bebek sağlıcakla ilerledi. Cumayı bekleme yarın da doktora git
Canim saglicakla gelissin bebisin... pozitif haberini okurken nasil heyecanla firladiysam balkondaki sehpayi devirdim ustundeki herseyi kirdim ).. kendi pozitifimde boyle reaksiyon vermemistim...3. Denememdi canim
Darısı bana inşallah en yakın zamandaUygulanmadı çanim.
Rahim gerekli görünüm ve kalınlığa geliyordu. Ondan sanırım gerek gormedi.
Yaaaa bende 9 doğurdum o saate kadar.Canim saglicakla gelissin bebisin... pozitif haberini okurken nasil heyecanla firladiysam balkondaki sehpayi devirdim ustundeki herseyi kirdim ).. kendi pozitifimde boyle reaksiyon vermemistim...
tesekur ederim canım benim. Dualarım seninle. Rabbim kısmet etsinDarısı bana inşallah en yakın zamanda
Ben kullanıyorm , kullanmadığım an yükseliyor. 2.5 altında olması gerek. Benim 5 lerdeydiKızlar tsh kaç olunca doktorlar ilaç veriyor? Yani herkes tiroid ilacı kullanıyor mu buradaki ?
Gebelik için değerin 2,5 altı olması gerekKızlar tsh kaç olunca doktorlar ilaç veriyor? Yani herkes tiroid ilacı kullanıyor mu buradaki ?
Sümmes sebila yesserahu okuyun kızlar simdi ve o esnada dilinizde olsun sağlıcakla olsun afiyetle aminnnBu gün nehir1935 arkadaşımız ve benim transferimiz var. Dua eder dua bekleriz
Teşekkür ederimmm ben de ya latif ve ya musavvir esmalarını çekiyordum bunu da ekleyeyimSümmes sebila yesserahu okuyun kızlar simdi ve o esnada dilinizde olsun sağlıcakla olsun afiyetle aminnn
Allah kabul etsin Rabbim yardımcınız olsun kolaylıkla tutunsunlar sağlıkla mutlulukla kucağıminıza alin aminTeşekkür ederimmm ben de ya latif ve ya musavvir esmalarını çekiyordum bunu da ekleyeyim
Çok sağolun Allah razı olsun hepimizz sağlıklarla kucağımıza alalım Rabbim isteyen herkese en sağlıklı en hayırlı evlatlar nasip etinAllah kabul etsin Rabbim yardımcınız olsun kolaylıkla tutunsunlar sağlıkla mutlulukla kucağıminıza alin amin
kızlar dualarınıza talibim bugün transferim gerçekleşecek çok çok heyecanlıyım umarım hakkımızda hayırlısı olur
Kızlar kalbim de duam de sizinle. O an rabbi yesir duasını bol bol okuyun ayetel kürsi, nas, felak yani aklınıza ne gelirse ama en çok rabbi yesir bol bol okumuştum ve çok rahat geçmişti çok şükürÇok sağolun Allah razı olsun hepimizz sağlıklarla kucağımıza alalım Rabbim isteyen herkese en sağlıklı en hayırlı evlatlar nasip etin
Ben girmeden önce sürekli ayetel kürsü inşirah felak nas Fatiha surelerini okudum kafamı çok rahatlattı inşallah güzel haberlerinizi alırızBu gün nehir1935 arkadaşımız ve benim transferimiz var. Dua eder dua bekleriz
Aynı gün girmiştik 4 Temmuz dimi benim de pozitif çok şükürKızlar kalbim de duam de sizinle. O an rabbi yesir duasını bol bol okuyun ayetel kürsi, nas, felak yani aklınıza ne gelirse ama en çok rabbi yesir bol bol okumuştum ve çok rahat geçmişti çok şükür
Çok çok sevindim hayırlı olsunAynı gün girmiştik 4 Temmuz dimi benim de pozitif çok şükür