Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum güvendiğin yerde ver bakalım tekrar ben bişey olduğunu zannetmiyorum aynı yerde aynı saatte ver inşaAllah kanınıAslında bu hastaneye hiç güvenmiyorum. 106 dan 570 e çıkmıştı ikinci değer. Çok fazla gelmişti bana. Zaten eşim Burda bir kan vermişti değer tavan çıkmıştı sonra yan ilçede verdik aynı değer alakası yoktu çok yanlıştı sonuç yani. Aslında sıkıntılı yani . 570 çıktığında bile şüphe duymuştum. Bilmiyorum ağlamaktan helak oldum artık bekleyip göreceğiz 106 olanı yan ilçede vermiştim. Son ikiyi burada verdim.
Doktorlar görüştün müİki gün sonra bi daha ver bugün bende çok kötüyüm kanamam adet kanamasına döndü dün sanırım tuvalete düştü bebek ağlamaktan perişan oldum ama elden bişey gelmiyor , ben seninkine bişey olduğunu düşünmüyorum üzülüp stres yapma daha kötü olur canım
Hayırlara gelsin inşallah ayaklarını kaldır yat birazKızlar bugün 7. Günüm bitti an itibariyle sabah erken gebelikte silik çizgi gördüm fakat ara ara karnıma şiddetli adet ağrısı gibi sancı giriyor normalde ben adetken bile bu derece sancı çekmem bu beni çok korkutuyor
Kan testi ver dedi verdim bekliyorum ama umudum hiç yokDoktorlar görüştün mü
Güzel haberlerle dön bize Rabbim büyük neylerse güzel eyler gönlünü ferahlatsın canım benim bi sonucu al bakalımKan testi ver dedi verdim bekliyorum ama umudum hiç yok
canımmm maşallah maşallah sağlıcakla artsın ilerlesin afiyetle amin bence bisey yoktur canım vücut kendini adepte etmeye alısmaya calısıyorda olabilir inşaAllah cok sevindimKızlar bugün 7. Günüm bitti an itibariyle sabah erken gebelikte silik çizgi gördüm fakat ara ara karnıma şiddetli adet ağrısı gibi sancı giriyor normalde ben adetken bile bu derece sancı çekmem bu beni çok korkutuyor
Sonuç düşmüş çok üzgünümGüzel haberlerle dön bize Rabbim büyük neylerse güzel eyler gönlünü ferahlatsın canım benim bi sonucu al bakalım
Kaç olmuş canim ?Sonuç düşmüş çok üzgünüm
14 olmuş canımKaç olmuş canim ?
Canım cok üzgünüm bundan sonrakinde inşaAllah sağlıcakla kolaylıkla kavus Rabbimin izniyleSonuç düşmüş çok üzgünüm
Benim 6mı 7 mi öyle bileydi tedaviye başlamadan doktorum verdi yaklaşık bir aydır kullanıyorum hemen hemen bakalım bir dahaki aya kadar belli olacak tüp bebek sürecinde tiroit eğer ki varsa önce tiroit kontrol altına alınıyor daha sonra tedavi süreç benim hem tedavi hem tiroit birlikte yürüyor şu anKızlar tsh kaç olunca doktorlar ilaç veriyor? Yani herkes tiroid ilacı kullanıyor mu buradaki ?
İnşallah canım bir oğlum var oma şükrediyorum rabbim tekrar nasip etsin inşallahCanım cok üzgünüm bundan sonrakinde inşaAllah sağlıcakla kolaylıkla kavus Rabbimin izniyle
sevdicek 93 pozitif olmuştu mesajları yeni yeni gördüm kan değerlerin mi düşüyor doktorla görüştün mü14 olmuş canım
Evet pozitifti canım ama düştü değerlersevdicek 93 pozitif olmuştu mesajları yeni yeni gördüm kan değerlerin mi düşüyor doktorla görüştün mü
Çok sevindim canım, ben de bugün yaptım negatif çıktı benim birkaç gündür benim de sabahları adet sancısı oluyor sonra geçiyorKızlar bugün 7. Günüm bitti an itibariyle sabah erken gebelikte silik çizgi gördüm fakat ara ara karnıma şiddetli adet ağrısı gibi sancı giriyor normalde ben adetken bile bu derece sancı çekmem bu beni çok korkutuyor
Canım kesinlikle senin kan sonucunda yanlışlık var anlattığın olayda garip eşinin sonuçları ile. Sen bence güvendiğin yerde ver sonra 2 gün sonra aynı yerde tekrarla ve doktorunu bilgilendir..Aslında bu hastaneye hiç güvenmiyorum. 106 dan 570 e çıkmıştı ikinci değer. Çok fazla gelmişti bana. Zaten eşim Burda bir kan vermişti değer tavan çıkmıştı sonra yan ilçede verdik aynı değer alakası yoktu çok yanlıştı sonuç yani. Aslında sıkıntılı yani . 570 çıktığında bile şüphe duymuştum. Bilmiyorum ağlamaktan helak oldum artık bekleyip göreceğiz 106 olanı yan ilçede vermiştim. Son ikiyi burada verdim.
Olmadı canımGüzel haberlerle dön bize Rabbim büyük neylerse güzel eyler gönlünü ferahlatsın canım benim bi sonucu al bakalım