- 22 Nisan 2024
- 147
- 91
- 32
tüp bebek için fiyat aldım ben de doktorumdan ama ilaçları sormayı unuttum o yuzden sadece ilaçlar ne kadar tutuyor dıye merak ettımİlaçlarla beraber 150 bini buldu total'de ama benim yaptırdığım merkez çok pahalı diyolar belki daha Uygun'a yapılan yerlerde vardır.
Benimki de geç olmuştu 20.günde falan olmuştum diye hatırlıyorum
rahim dinlendirme istedi doktor 1. adetle birlikte 15/20 gün sonra transfer olacakmışNeden donduruldu ? Ben erken olmustum adetime 1 hafta kala adet oldum sizde olursunuz yakındır adetiniz
Ay inşallah güzel sonuçlar alalım hep birlikteYaşarlar tabi kiayy çok heycanlı benimki de çarşamba günü transfer bir an önce 10.gün olsaydı diyorum
Çok teşekkür ederim canım benim ay inşallah rabbim kimseyi boş döndürmesin yaYaşar tabi 5.güne kadar hepsi gelmeyebilir ama transfer edilir mutlaka hayırlı olsun canım
İlk adetinde mi olacak transfer? Benim eşimde azosperm tesa oldu iğneyle aspire edildi 5.gün 5 embriyo donduruldu Allah hayırlı güzel sonuçlar almayi nasıl etsinrahim dinlendirme istedi doktor 1. adetle birlikte 15/20 gün sonra transfer olacakmış
yarın gidicem hastaneye rapor ıcın ama cok mesakatlı bı ıslemse raporla uğraşmasam mı dıye düşünüyorum da o yuzden sordum, teşekkürlerO kişiden kişiye değişiyor ben de PCOS olduğu için gonalf 3 kutu yetmişti ama bazıları baya fazla kullanıyormuş en fazla pahalı olanda o zaten.
Ama toplamda 30 bin kadar ödemişimdir
kurabiyeme-yolculuk
evet opudan sonra adetle bekliyoruz, bizim de 4 embriyo 4AA 3AA 2BB EB kalite şeklinde donduruldu nasıl olur bilmiyorum allah yolumuzu açık etsin inş güzelce tutunurlarİlk adetinde mi olacak transfer? Benim eşimde azosperm tesa oldu iğneyle aspire edildi 5.gün 5 embriyo donduruldu Allah hayırlı güzel sonuçlar almayi nasıl etsin
Rica ederim hayırlısı olsun hakkınızdayarın gidicem hastaneye rapor ıcın ama cok mesakatlı bı ıslemse raporla uğraşmasam mı dıye düşünüyorum da o yuzden sordum, teşekkürler
Amin inşallah canım grubun ilk transferini sen olacaksin sanırımÇok teşekkür ederim canım benim ay inşallah rabbim kimseyi boş döndürmesin ya
Evet canım bu ilk transferim olacak iki aşılama olmuştum olumsuz oldu tutmadı. Artık tüp deneyelim dedi doktorum. Biz de bu yola girdikAmin inşallah canım grubun ilk transferini sen olacaksin sanırım
Evet canım bu ilk transferim olacak iki aşılama olmuştum olumsuz oldu tutmadı. Artık tüp deneyelim dedi doktorum. Biz de bu yola girdikAmin inşallah canım grubun ilk transferini sen olacaksin sanırım
Çarşamba günü ben varımAmin inşallah canım grubun ilk transferini sen olacaksin sanırım
Sonu hayirla sonuçlansın canımEvet canım bu ilk transferim olacak iki aşılama olmuştum olumsuz oldu tutmadı. Artık tüp deneyelim dedi doktorum. Biz de bu yola girdik
Ayy ne güzel yaaÇarşamba günü ben varım
Rahim kalınlığına ne zaman bakıyorlar canım? Benim perşembe olacak transferim mesela. Her gittiğimde ölçüm yapıyor rahimde bir şey demedi ama normaldir herhalde değil mi. Bir de opudan sonra sabah öğle akşam vajinal fitil Progestan kullanıyorumSonu hayirla sonuçlansın canım
Ayy ne güzel yaaRahim kalinligi kaç çıktı senin canım?
Saat kaçta canımÇarşamba günü ben varım
Taze transferde yumurta kontrolune her gittiğinde ölçüm oluyor aslında sana bilgi verilmedi mi canım? Uygun olmasaydı ertelenirdi ama. Evet opudan sonra onu veriyolar başka ne kullaniyorsunRahim kalınlığına ne zaman bakıyorlar canım? Benim perşembe olacak transferim mesela. Her gittiğimde ölçüm yapıyor rahimde bir şey demedi ama normaldir herhalde değil mi. Bir de opudan sonra sabah öğle akşam vajinal fitil Progestan kullanıyorum
Eveeet çok heycanlıyımAyy ne güzel yaaRahim kalinligi kaç çıktı senin canım?
Yarın saat için arayacaklarSaat kaçta canım
Sıkıntı olursa söylüyolar içini ferah tut benimki çok geç kalınlaştığı için doğal siklustan ilaçlıya geçmiştik mesela o yüzdenRahim kalınlığına ne zaman bakıyorlar canım? Benim perşembe olacak transferim mesela. Her gittiğimde ölçüm yapıyor rahimde bir şey demedi ama normaldir herhalde değil mi. Bir de opudan sonra sabah öğle akşam vajinal fitil Progestan kullanıyorum
Ölçüyordu rahim endotermium diyordu bir sayı söylüyordu hep not alıyordu. Sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum canım doktorum çok severimTaze transferde yumurta kontrolune her gittiğinde ölçüm oluyor aslında sana bilgi verilmedi mi canım? Uygun olmasaydı ertelenirdi ama. Evet opudan sonra onu veriyolar başka ne kullaniyorsun