En hayırlısı neyse o olsun. Sigarayı bırakmam gerekiyormuş. Doktor sıkı sıkı uyardıUmarım güzel sonuçlar alırsın inanarak devam et canım gerisi kısmetse gelir peşinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En hayırlısı neyse o olsun. Sigarayı bırakmam gerekiyormuş. Doktor sıkı sıkı uyardıUmarım güzel sonuçlar alırsın inanarak devam et canım gerisi kısmetse gelir peşinden
Öyle mi? Bana oran olarak bakınca biraz düşük gelmişti belki de ben daha çok döllenmesini beklediğim içinCanım toplanan yumurtaların yüzde 50 Şi döllenmesi normal kabul ediliyor.
Teşekkür ederim inşallah kolaylıkla atlattığm bir süreç olur hem benim hem de hepimiz içinMorelini bozma hemen canım önünde güzel bi süreç seni bekliyor hayırlısı ile güzel haberlerle gelirsin inşallah buraya
Allah bağışlasın Maşallah Evet beklemek çok zormuş gerçekten. 8 taneden 5. güne kaçı kalır düşünmeden edemiyorum ister istemez. İlk transferde mi olmuştu oğlunuz?Benim 6 yumurta vardir 5 dollendi, 4 tanesi 5 güne gitti, 2022 de oglum oldu. Simdi dondurdugim iki tane kalanlar icin gidicem tekrar Istanbula. Transfer olucak. Yani cok olmasi degil o altin yumurta olmasi onemli icinde. Bence 8 cok güzel bir rakam dollenme icin. Ama beklemek de Zor biliyorum. Güzel düsun. Eminim güzel okucaktir
Hayir ilk denememiz almanyada oldu ve iki embriyo vermelerine rahmen negativdi. Orda 10 folikelden 3 olgun yumurta cikti ucude döllendi ve 5 güne gitti. Ikisini verdiler negativdi. Ve kalani bize sormadan atmislar. Cok kötu bir sirecdi ve o yüzden arastirip Istanbula geldik. Ve ilk srferde tutdu. Ama ikinci tüp bebekdi. Simdiden o seferden kalan dondurdugumuz son iki embiriyom Transfer edilicek.Öyle mi? Bana oran olarak bakınca biraz düşük gelmişti belki de ben daha çok döllenmesini beklediğim için
Teşekkür ederim inşallah kolaylıkla atlattığm bir süreç olur hem benim hem de hepimiz için
Allah bağışlasın Maşallah Evet beklemek çok zormuş gerçekten. 8 taneden 5. güne kaçı kalır düşünmeden edemiyorum ister istemez. İlk transferde mi olmuştu oğlunuz?
Evet canım içmemen gerek içenler var ama sen işini şansa bırakmaEn hayırlısı neyse o olsun. Sigarayı bırakmam gerekiyormuş. Doktor sıkı sıkı uyardı
Bende azaltmistim tedaviye başlarken tedavi sırasında hiç içmedim opu sonrasi doktorla görüşmeye gittiğimiz de benide sıkı sıkı tembih etti kesinlikle içme diye. İçmiyorum bakalım inşallah başlamam tekrarEn hayırlısı neyse o olsun. Sigarayı bırakmam gerekiyormuş. Doktor sıkı sıkı uyardı
Bendende 13 yumurta toplanmisti 9 u dollendi ilk gun 8 tanesi gelisti. 5. Gunde ise rn kaliteli 5 tanesini dondurdular.Öyle mi? Bana oran olarak bakınca biraz düşük gelmişti belki de ben daha çok döllenmesini beklediğim için
Teşekkür ederim inşallah kolaylıkla atlattığm bir süreç olur hem benim hem de hepimiz için
Allah bağışlasın Maşallah Evet beklemek çok zormuş gerçekten. 8 taneden 5. güne kaçı kalır düşünmeden edemiyorum ister istemez. İlk transferde mi olmuştu oğlunuz?
Bende regl bekliyorum temmuzda transfer inşallahMerhabalar.
Benim de 3. Denemem olacak temmuz. Regli bekliyorum su an
Güzel sonuçlar alırsın inşallahBende regl bekliyorum temmuzda transfer inşallah
Yaaa benden de 13 tane toplandı cumartesi günü. Bugün arayıp bilgi verecekler. Heyecanla aramalarını bekliyorum inşallah güzel haberler alırım ben deBendende 13 yumurta toplanmisti 9 u dollendi ilk gun 8 tanesi gelisti. 5. Gunde ise rn kaliteli 5 tanesini dondurdular.
Canım aklimdasin hayırlı haberlerini bekliyorum.Yaaa benden de 13 tane toplandı cumartesi günü. Bugün arayıp bilgi verecekler. Heyecanla aramalarını bekliyorum inşallah güzel haberler alırım ben de
Burayada haber ver canım inşallah Sonuc istedigin gibi olurYaaa benden de 13 tane toplandı cumartesi günü. Bugün arayıp bilgi verecekler. Heyecanla aramalarını bekliyorum inşallah güzel haberler alırım ben de
Aradılar kuzum 13 yumurtadan 7 si dolu çıkmış 6 tanesi döllenmiş. Perşembe günü saat 2 de transfer yapacağız dediler o güne kadar yaşarlar dimiCanım aklimdasin hayırlı haberlerini bekliyorum.
Ay aradılar 13 yumurtadan 7 tanesi dolu çıkmış 6 tanesi döllenmiş. Perşembe günü transfer dediler. Ya yaşarlar dimiB
Burayada haber ver canım inşallah Sonuc istedigin gibi olur
Yaşarlar tabi ki ayy çok heycanlı benimki de çarşamba günü transfer bir an önce 10.gün olsaydı diyorumAradılar kuzum 13 yumurtadan 7 si dolu çıkmış 6 tanesi döllenmiş. Perşembe günü saat 2 de transfer yapacağız dediler o güne kadar yaşarlar dimi
Benimki de geç olmuştu 20.günde falan olmuştum diye hatırlıyorumBenimde eşim azospermi tese ameliyatı oldu 4 embiryomuz 5.güne ulaşabildi 4AA 3AA 2BB kalite şeklinde dondurdular,transferi bekliyorum . OPU dan 5-10 gün içinde adet olursun dediler 15 gün oldu halen olamadım heyecanla bekkiyorum
Yaşar tabi 5.güne kadar hepsi gelmeyebilir ama transfer edilir mutlaka hayırlı olsun canımAy aradılar 13 yumurtadan 7 tanesi dolu çıkmış 6 tanesi döllenmiş. Perşembe günü transfer dediler. Ya yaşarlar dimi
Neden donduruldu ? Ben erken olmustum adetime 1 hafta kala adet oldum sizde olursunuz yakındır adetinizBenimde eşim azospermi tese ameliyatı oldu 4 embiryomuz 5.güne ulaşabildi 4AA 3AA 2BB kalite şeklinde dondurdular,transferi bekliyorum . OPU dan 5-10 gün içinde adet olursun dediler 15 gün oldu halen olamadım heyecanla bekkiyorum
İlaçlarla beraber 150 bini buldu total'de ama benim yaptırdığım merkez çok pahalı diyolar belki daha Uygun'a yapılan yerlerde vardır.Merhabalar, tüp bebek tedavisine başlıysam ben de özel hastanede. Doktorum önümüzdeki reglinde gel başlayalım dedi ama devletten rapor çıkartsam mı bilmiyorum. Sizin tüp bebek ilaç ücretleriniz yaklaşık ne kadar tuttu acaba rapor almaya uğraşmaya değer mi diye düşünüyorum da