Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hepimizin. Benim de negatif oldu ilki bakalım ikinci nasıl sonuçlanacakBir göz kırpar bi bişey olur dedim ama iyi gelmedi sanki. Hırpalamadım kendimi de iştee… içimiz dışımız çekildi artık. 3. Deneme ve önümüzde ne var hiç bilmiyoruz. Hayırlara çıksın inşallah
Çok şükür Allah'ım sağlıkla gelişsin inşallah çokkk ama çokk mutlu oldum kuzum❤❤❤tekrar gözün aydınKızlar değerim 117 gelmis. Şükürler olsun Rabbime
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alınKızlar değerim 117 gelmis. Şükürler olsun Rabbime
Oyyy hadi maşallah gözün aydın canım benimKızlar değerim 117 gelmis. Şükürler olsun Rabbime
Gözün aydın canım, Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin güzel haberler peş peşe geliyor, çok şükür RabbimeKızlar değerim 117 gelmis. Şükürler olsun Rabbime
Hepinize merhaba, ben 5 yıllık evliyim. İlk gebeliğimde 9.hafta da kalbi durduğu için kaybettim. Kürtaj oldum. İkinci gebeliğim de ise kimyasal oldu kaybettim. İki ay önce tüp bebek sürecine başladım. Amh 0.08 sağ tarafta hiç yumurta yok. İlk ay prp ve eksozom aldım amh 0.25 oldu. İkinci ayda rahim filmi çektirdim. İki tupumde açık hiçbir sorun yokmuş. Yumurtarken sağ tarafım da agridi. Sanırım sağ tarafimda da yumurta olustu. Şu an reglim ya yarın ya da Çarşamba ultrason kontrolüm var. Allah'ım hepimize yardım etsin dualarınız arasına beni de koyarsaniz benden mutlusu olamaz
Yaaaaaa işte buuuuuuu çok şükür canım çok sevindimKızlar değerim 117 gelmis. Şükürler olsun Rabbime
Gözün aydın canım, Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin güzel haberler peş peşe geliyor, çok şükür Rabbime
Çok teşekkür ederim kızlar. İnşallah sağlıcakla da artar.Yaaaaaa işte buuuuuuu çok şükür canım çok sevindim
Ayy maşallah cok tebrık ederımKızlar değerim 117 gelmis. Şükürler olsun Rabbime
Canım kacla basladigu hiç önemli değil. Önemli olan artış oranı ve maşallah çok iyi artıyor.Rahim kalınlığı duruyor dedi bişey söylemek için erken cuma görüşelim tekrar dedi geç yerleşmiş olabilir dedi
Ayy çok şükür bolll pozitifli bir ay olsunnn inşallahh sağlıklarla kucağınıza almak da nasip olsunnn yarın transfere giriyorum hayırlsı çok heyecanlıyım korkuyorum da biraz ve aşırı panik haldeyim jssjsjsjKızlar değerim 117 gelmis. Şükürler olsun Rabbime
Ama kanamam arttı canım ne yazıkkiCanım kacla basladigu hiç önemli değil. Önemli olan artış oranı ve maşallah çok iyi artıyor.
Senin kaçıncı denemeydi kuzuöÇok teşekkür ederim kızlar. İnşallah sağlıcakla da artar.
Gözün aydın canım hayırlı olsun maşallahKızlar değerim 117 gelmis. Şükürler olsun Rabbime
Canım burda bir arkadasimiz vardı, çok yoğun kanamalar yaşadı ama bebek sağlıcakla ilerledi. Cumayı bekleme yarın da doktora gitAma kanamam arttı canım ne yazıkki
3. Denememdi canimSenin kaçıncı denemeydi kuzuö